PC - starsi
-
demovic_svk
Medium Star
PC - starsi
co hovorite na tento pc ?
2,53GHZ PROCESOR INTEL CELERON RAM 384mb s moznostou rozširenia hardisk 80 gb sietovka zvukovka 6 x usb 2x vpredu dvd
chcel by som kupit starsi PC na ktorom sa budem ucit ... instalovat windows, skladat ho, potom programovat atd. bude to stacit ?
2,53GHZ PROCESOR INTEL CELERON RAM 384mb s moznostou rozširenia hardisk 80 gb sietovka zvukovka 6 x usb 2x vpredu dvd
chcel by som kupit starsi PC na ktorom sa budem ucit ... instalovat windows, skladat ho, potom programovat atd. bude to stacit ?
Re: PC - starsi
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ak taký PC už máš teraz k dispozicii tak to vyskúšaj...učit sa inštalovať windows ti tam pôjde a programovať chceš v čom..? podľa mna to stačí....ale moc ti tam toho veľa nepojde....a este ak to chceš kupovať tak ak to nieje do 10 €tak to ani nekupuj..
-
demovic_svk
Medium Star
az taky fail to je ?:D:D ... lebo mam 2 PC teraz ale s tym nechcem nic robit pre istotu ...no cena je 50 ecok 
No fail je skôr tá tvoja otázka. Inštalovať Windows, skladať ho a programovať môžeš aj na 486 - ke.
To je ako nejaky letak z cias socializmudemovic_svk napísal:RAM 384mb s moznostou rozširenia
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak ide len o to skladanie, a inštalovanie windowsu, prípadne pascal, tak áno. Stačí. Ale sami dobre vieme že "učiť sa" v dnešnej dobe znamená hranie najnovších hier, video, hudba a sem tam okopírovať z netu referát a vytlačiť. V tom prípade ti to stačiť nebudedemovic_svk napísal:co hovorite na tento pc ?
-
Ryan Giggs
VIP
Kedže piše, že ma ešte okrem toho 2 PC, tak asi na tomto hrať, pozerať video atd. predpokladam nebude. Čitaj pozorne!audiotrack napísal: Ale sami dobre vieme že "učiť sa" v dnešnej dobe znamená hranie najnovších hier, video, hudba a sem tam okopírovať z netu referát a vytlačiť. V tom prípade ti to stačiť nebude
- instalacia Win je dnes o strceni DVD do mechaniky a kliknutia na nextdemovic_svk napísal:chcel by som kupit starsi PC na ktorom sa budem ucit ... instalovat windows, skladat ho, potom programovat atd. bude to stacit ?
- skladat? PC posklada aj simpanz kedze sa neda nic strcit niekam kam to nepatri(kazdy slot a kazda koncovka su jedinecne)
- na programovanie mas uz 2 PCka tak naco tretie a este takuto vykopavku?
-
Kok
Light Professional
mily pan demovic - na tie ucely ktore ste popisali sa tento vrak hodi paradne, ak sa daco nepodari skoda to nebude, ale 50 eur za takyto stroj by som nedal
Aj ja sa nazdávam, že na tie účely skladania a programovania za situácie, keď máš ďalšie dva PC, je zbytočné, a tá cena je ozaj mimo realitu. Ja som dostal obdobný gratis, za odvoz. Keď už potrebuješ trénovať inštalácie, potom pridaj ďalší disk a skúšaj to na ňom.
-
demovic_svk
Medium Star
jaaj to je na chu*a teda ...serem nato teda ..mam doma este zo stareho PC zakladnu dosku grafiku geforce NX6600 256 MB ramky tusim 512 a 256 MB ..aj HDD tam je ale 32GB
...len nemam zdroj a neviem co z hentoho funguje lebo mi tam odislo vtedy nieco
To je ono! Zdroj kúpiš v PC bazári aj s celým PC za pár šupov, a cvič sa.
Iba si zisti, aký tam potrebuješ, či ATX, alebo ten starší - a máš prvý test schopností skladať PC. A na 32 GB HDD nainštaluješ spolu spústy OS. Takže sa pocvičíš aj v multibootu.