PC - starsi

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

PC - starsi

Príspevok od používateľa demovic_svk »

co hovorite na tento pc ?
2,53GHZ PROCESOR INTEL CELERON RAM 384mb s moznostou rozširenia hardisk 80 gb sietovka zvukovka 6 x usb 2x vpredu dvd

chcel by som kupit starsi PC na ktorom sa budem ucit ... instalovat windows, skladat ho, potom programovat atd. bude to stacit ?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: PC - starsi

Príspevok od používateľa Lub0$ »

:slap: fail
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

ak taký PC už máš teraz k dispozicii tak to vyskúšaj...učit sa inštalovať windows ti tam pôjde a programovať chceš v čom..? podľa mna to stačí....ale moc ti tam toho veľa nepojde....a este ak to chceš kupovať tak ak to nieje do 10 €tak to ani nekupuj..
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

az taky fail to je ?:D:D ... lebo mam 2 PC teraz ale s tym nechcem nic robit pre istotu ...no cena je 50 ecok :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No fail je skôr tá tvoja otázka. Inštalovať Windows, skladať ho a programovať môžeš aj na 486 - ke.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

demovic_svk napísal:RAM 384mb s moznostou rozširenia
To je ako nejaky letak z cias socializmu :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

demovic_svk napísal:co hovorite na tento pc ?
2,53GHZ PROCESOR INTEL CELERON RAM 384mb s moznostou rozširenia hardisk 80 gb sietovka zvukovka 6 x usb 2x vpredu dvd

chcel by som kupit starsi PC na ktorom sa budem ucit ... instalovat windows, skladat ho, potom programovat atd. bude to stacit ?
ak ide len o to skladanie, a inštalovanie windowsu, prípadne pascal, tak áno. Stačí. Ale sami dobre vieme že "učiť sa" v dnešnej dobe znamená hranie najnovších hier, video, hudba a sem tam okopírovať z netu referát a vytlačiť. V tom prípade ti to stačiť nebude
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

audiotrack napísal: Ale sami dobre vieme že "učiť sa" v dnešnej dobe znamená hranie najnovších hier, video, hudba a sem tam okopírovať z netu referát a vytlačiť. V tom prípade ti to stačiť nebude
Kedže piše, že ma ešte okrem toho 2 PC, tak asi na tomto hrať, pozerať video atd. predpokladam nebude. Čitaj pozorne! :P
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

demovic_svk napísal:chcel by som kupit starsi PC na ktorom sa budem ucit ... instalovat windows, skladat ho, potom programovat atd. bude to stacit ?
- instalacia Win je dnes o strceni DVD do mechaniky a kliknutia na next
- skladat? PC posklada aj simpanz kedze sa neda nic strcit niekam kam to nepatri(kazdy slot a kazda koncovka su jedinecne)
- na programovanie mas uz 2 PCka tak naco tretie a este takuto vykopavku?
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

mily pan demovic - na tie ucely ktore ste popisali sa tento vrak hodi paradne, ak sa daco nepodari skoda to nebude, ale 50 eur za takyto stroj by som nedal
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Aj ja sa nazdávam, že na tie účely skladania a programovania za situácie, keď máš ďalšie dva PC, je zbytočné, a tá cena je ozaj mimo realitu. Ja som dostal obdobný gratis, za odvoz. Keď už potrebuješ trénovať inštalácie, potom pridaj ďalší disk a skúšaj to na ňom.
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

jaaj to je na chu*a teda ...serem nato teda ..mam doma este zo stareho PC zakladnu dosku grafiku geforce NX6600 256 MB ramky tusim 512 a 256 MB ..aj HDD tam je ale 32GB :D ...len nemam zdroj a neviem co z hentoho funguje lebo mi tam odislo vtedy nieco
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

To je ono! Zdroj kúpiš v PC bazári aj s celým PC za pár šupov, a cvič sa. :) Iba si zisti, aký tam potrebuješ, či ATX, alebo ten starší - a máš prvý test schopností skladať PC. A na 32 GB HDD nainštaluješ spolu spústy OS. Takže sa pocvičíš aj v multibootu.
Napísať odpoveď