61 dávok, vydržalo by to 2 mesiace cca, áno oplatiť sa to oplatí ale treba dať naraz dohromady viac peňazí a to je väčší problém
inak aké proteíny beriete?
ja mám tento: http://www.protein.sk/protein-meal-3000 ... p-931.html
čítal som naňho rôzne "recenzie" a vo všetkých má najlepší pomer cena/kg. Chuť je horšia ale dá sa a rozpustnosť je vcelku dobrá.
čo sa proteinov týka, ak ti nezáleží na chuti, tak je to v zásade uplne jedno aký, ak sa zneho s prepáčením neposerieš a legálne sa predáva, takže bol aj testovaný, tak to máš fakt jedno...ja som fajnový, mne je z tých chemických chutí na tyčku, takže som zakotvil pri synthe-6 od bsn a myslím, že pri nej ešte dlho ostanem...
Chcem sa vas spytat, v GVT objemovke po 1.faze sa ma ist nejake 3 tyzdne 5 dnovy split kym sa pojde na 2. fazu, nemate niekto priklad na daky trening co by sa hodil ? Opakovania 6-8, 4-6 serii na partiu... Inak co je vlastne 5dnovy split ? Trening co sa ide 5 krat do tyzdna alebo ako ?
tak ako tá stránka má fakt amatersky desing aj fotky a vlastne komplet všetko, ale viacerí kamaráti znej už objednávali a zatial vraj všetko došlo...aké produkty taká stránka...
Pijem ho čistý, žiadne dochucovanie a nemám žiadny problém, i keď v posilke niektorí vyplakávali, že sa to nedá piť. Nechápem.
Má to úplne neutrálnu chuť, proste mlieko s niečím, vypijem to a je. V konečnom dôsledku to je určite lepšie ako nejaká príchuť, ktorá sa časom zunuje, lebo s tým majú niektorí tiež problém (síce, tiež tomu nechápem).
Na leto zostávajú trendy CKD diety? Chcel by som potiahnuť tlak na 100kg a MT na 120kg 5x5 teraz dávam 5x5x90kg ale je tam veľká rezerva to by som aj stovku už teraz šupol(zajtra pojdem 5x3x90kg bench) a potom všetkom keď to dokážem tak by som chcel zhodiť lebo priateľka sa mi sťažuje Ale fakt neviem či CKD zrovna, celkovo mám pri diete problém s tým čo žrať to už radšej jesť menej a zvyšovať aktivitu. Nejaké rady ?
docvičený prvý kompletný tréning.
Mám tam 11 cvikov, začínam bench pressom, končím brušákami.
Cvičilo sa to za pomoci trénera veľmi dobre. Vo štvrtok nám vytlačia vlastný tréning tak ho sem dám aby sa aj skúsení vyjadrili.
No chcel som sa spýtať. Nie sú 3 série pre začiatočníka veľa? Napr pri benchi 3 série po 12 opakovaní. Z poslednej série som spravil len 4 keďže som už nič nevládal.