Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
Furt neviem, čo to presne je, predstavil som si pod tým niečo iné.
Každopádne, na každú partiu by mal ísť iba jeden cvik v HST aj v iných FB plánoch.
Každopádne, na každú partiu by mal ísť iba jeden cvik v HST aj v iných FB plánoch.
Jasné, to robím na chrbát ako náhradu za zhyby. Je to perfektný cvik na latissmy.
je jedno či bicepsi cvičím s klasickou činkou alebo EZ?
v zásade áno, EZ je príjemnejšia na zápästia vďaka tvaru, niekomu velká os prekáža v hornej polohe, ale čo sa svalového rozvoja týka je to jedno
práve oto mi ide že EZ sa mi drží odosť lepšie, ja len či to aj na svalstvo nemá neaký iný význam
deti moje... leto sa blizi a bolo by nacase po 3 rokoch tlstnutia a bedakania kvoli vyskocenej platnicke zacat so sebou zasa daco robit... plan je taky ze som si predsavzal ze do 16. augusta hodim 85kg->77kg ... co od vas potrebujem... vypracovanie nejakeho redukcneho planu komplexneho => co robit, co cvicit, co jest... pritom brat ohlad na to, ze studentsky rozpocet nepusti chodit pravidelne do posilky ani 5x za tyzden tlacit do hlavy kuracie prsia - najma nie, ked fotrovci sponzoruju iba najom a ostatok si musim hradit zo svojho skromneho zarobku... posledny mesiac som sa psychicky a fyzicky pripravoval na zhadzovacku a rysovacku - samozrejme s mierou(nejake kliky, brusaky, skracovacky, drepy, extenzie a tak..), lebo sa poznam ze ked hned vhupnem naplno do cvicenia tak si 2x zacvicim, total sa rozbijem a potom zas polroka so sebou nic nerobim...
no ale k veci... predstava zhruba taka ze system 2 dni cvicit, den oddych... zahrnut do toho beh, plavanie, vyblazenenie sa na boxovacom pytli + cviky s vlastnym telom... ak by sa na to niekto podujal - tak komunikacia cez PMky bude asi best... odporucanie na nejaky "osveceny" plan neprosim - predsalen treba zobrat do uvahy specialne poziadavky a moznosti(ci uz casove, financne alebo fyzicke) kazdeho cloveka
no ale k veci... predstava zhruba taka ze system 2 dni cvicit, den oddych... zahrnut do toho beh, plavanie, vyblazenenie sa na boxovacom pytli + cviky s vlastnym telom... ak by sa na to niekto podujal - tak komunikacia cez PMky bude asi best... odporucanie na nejaky "osveceny" plan neprosim - predsalen treba zobrat do uvahy specialne poziadavky a moznosti(ci uz casove, financne alebo fyzicke) kazdeho cloveka
Posilovanie
Stravu budes potrebovat, najma take kuracie prsia tazko nahradis. No ja ti bohuzial nepomozem, na tvojom mieste by som skocil za neakym trenerom (urcite poznas ludi ktory poznaju ludi
)
Kazdopadne good luck
Kazdopadne good luck
pozri, poviem ti tak, všetko niečo stojí, a nebudeme si klamať aj dieta je drahá, kuracie prsia same z neba nepadajú...ale na druhu stranu nie je to žiadna veda...ak vylúčiš všetok jednoduchý cukor, fast foody a zameriaš sa na zdravý životný štýl, dá sa to, ešte ktomu máš nato kopu času...ja by som ti odporučil na internete si "kúpiť" cvičebný program, ktorý sa nazýva Rushfit, je to komplexný plán cvičenia doma s vlastnou váhou(a párom jednoručiek) zameraný na dostanie sa do formy vypracovaný profesionálnym trénerom MMA a zápasníkom, samozrejme, že je to komerčná vec a nemožeš potom zápasiť, ale na tvoje účely zrejme ideálne, v rámci programu máš aj "food guide" kde máš pekne rozpísané čo a kedy máš jesť aj s príkladmi konkrétnych jedálMaki napísal:deti moje... leto sa blizi a bolo by nacase po 3 rokoch tlstnutia a bedakania kvoli vyskocenej platnicke zacat so sebou zasa daco robit... plan je taky ze som si predsavzal ze do 16. augusta hodim 85kg->77kg ... co od vas potrebujem... vypracovanie nejakeho redukcneho planu komplexneho => co robit, co cvicit, co jest... pritom brat ohlad na to, ze studentsky rozpocet nepusti chodit pravidelne do posilky ani 5x za tyzden tlacit do hlavy kuracie prsia - najma nie, ked fotrovci sponzoruju iba najom a ostatok si musim hradit zo svojho skromneho zarobku... posledny mesiac som sa psychicky a fyzicky pripravoval na zhadzovacku a rysovacku - samozrejme s mierou(nejake kliky, brusaky, skracovacky, drepy, extenzie a tak..), lebo sa poznam ze ked hned vhupnem naplno do cvicenia tak si 2x zacvicim, total sa rozbijem a potom zas polroka so sebou nic nerobim...
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ešte dobrý plán je P90X, je to kolekcia videí s jedálnikom, potrebuješ dve jednoručky a hrazdu (a vedieť trošku angličtinu). Taktiež sa dá na internete ''kúpiť''
. Je to moc vyčerpávajúci tréning takže určite pri ňom schudneš..
http://www.youtube.com/results?search_query=p90x&aq=f
http://www.youtube.com/results?search_query=p90x&aq=f
hm, akoze strasne sa mi rataju tieto "be ready to fight" programy - pritom su to uplne bullcrapy - nepochybujem, ze pri tom clovek schudne, ale marketing je silna vec, ja viem... sami MMA zapasnici takto netrenuju, to viem velmi dobre... viem ako vyzera MMA trening...
kazdopadne za pozretie nic nedam a rushfit sa uz "kupuje" - uvidime ci poskakovanie s jednoruckami bude mne po chuti...
// to uz sa skor dam na zumbu... tam je aspon kopa zenskych
kazdopadne za pozretie nic nedam a rushfit sa uz "kupuje" - uvidime ci poskakovanie s jednoruckami bude mne po chuti...
// to uz sa skor dam na zumbu... tam je aspon kopa zenskych
Maki, pri jednom tréningu vrcholového MMA zápasníka by si pravdepodobne dostal infarkt alebo hodil tyčku po rozvičke, nehovoriac o tom, že nato treba takú posilovňu, že na SR taká možno ani nie je, nejaké tie skúsenosti z bojových športov mám, mma práve nie, ale cviky v týchto športoch sú velmi podobné a mnohé veci ztoho čo sú v rushfite som bežne robil na grapplingu/kickboxe/krav mage, takže to totálny bullshit nie je, keď si to skúsiš potom okomentuj, samozrejme, že je to komerčné, ale určite to nie je samoúčelné...
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2011, 15:17)
nechceš chodiť do posilky, ale ohrňaš nos nad poskakovaním s jednoručkami, tak čo vlastne chceš? do jedla investovať nechceš, prdelou pohnuť tiež ne, ale pupok si už tiež neželáš, keby to bolo také lahké...
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2011, 15:17)
nechceš chodiť do posilky, ale ohrňaš nos nad poskakovaním s jednoručkami, tak čo vlastne chceš? do jedla investovať nechceš, prdelou pohnuť tiež ne, ale pupok si už tiež neželáš, keby to bolo také lahké...
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Chcel by som sa spýtať hughito-a či mi odporučí ten srvátkový proteín čo má teraz (http://www.nutriexact.sk/suroviny-balen ... -g-4000-g/ ). Ja a ešte dvaja bratranci by sme zobrali dva kusy a rozdelili to na 3 časti. A k tomu by som chcel nejaký kreatín za nejakých 15 evri len neviem ktorý by bol najlepší. Pozeral som nejaké od Scitecu, Dymatize, ale neviem dobre vybrať. Celkovo by cena nemala presiahnuť 40e. diks za odpoveď
coldrain: ale ja nevravim ze to nemoze fungovat... len hovorim, ze to je komercne a samotni zapasnici sa podla toho neriadia ale maju vlastne treningove plany ktore sa tak lahko na verejnost nedostanu a v skutocnosti su za tym roky driny a nie 90 dni a aha mam 8-pack na bruchu... nepochybujem ze niektore cviky su podobne... a nevravim ze ten rushfit nekuknem a nerozhodnem sa podla toho... len v tomto som trosku staromodny a proste sa mi to nepaci akosi...
a do posilky by som chodil... velmi rad, ale financie to momentalne nedovoluju... co sa jedla tyka, tak moj jedalnicek som za posledne 2 mesiace zmenil + obmedzil celkovy prijem stravy a vidim na sebe ze to bol dobry tah, lebo som sa minimalne prestal zvacsovat...
a to ze po rozcvicke alá mma by som sa zgrcal - to je pravda... to sam velmi dobre viem
kde su tie casy predtym ako mi rupla platnicka... ach ach
a do posilky by som chodil... velmi rad, ale financie to momentalne nedovoluju... co sa jedla tyka, tak moj jedalnicek som za posledne 2 mesiace zmenil + obmedzil celkovy prijem stravy a vidim na sebe ze to bol dobry tah, lebo som sa minimalne prestal zvacsovat...
a to ze po rozcvicke alá mma by som sa zgrcal - to je pravda... to sam velmi dobre viem
pozri, jedna vec je vyzerať ako zápasník a druhá je mať aj jeho skillset, pretože ten 8pack sa za 90dní spraviť skutočne dá(samozrejme, pokial nemáš 130kg a ztoho 45tuku), ale chce to drinu, zapieranie a pravidelnosť, ale napr v tvojom prípade, by to imho išlo, 8kg sa dá za tri mesiace kludne stihnúť, aj za dva;) staromodny v akom zmysle? lebo ten rushfit a zrejme aj to p90x neprichádza s ničím novým v podstate, akurát, že sa to spája s velmi populárnym zápasníkom, ale v podstate to nie je žiadna novinka...a čo sa týka jedálnička, je rozdiel zmeniť a obmedzovať, vyslovene obmedziť stravu je zlé, lebo sa ti spomalí bazálny metabolizmus a telu bude stačiť nižšie množstvo energie na udržanie funkčnosti a po čase prestaneš chudnuť a možno aj ešte viac naberať.
zmenit a obmedzit - vysadil som smazene veci, pizzu, sladkosti, kavu nesladim a tak... na ranajky namiesto mastnych toastov radsej jogurt, na veceru namiesto hot dogov nejaku zeleninu.. porcie som si zmensil a jem do syta a nie do plna ako tomu bolo doteraz
martinez: Kľudne ten proteín berte, je to čistá bielkovina, nie sú tam žiadne extra aminokyseliny, minerály, kreatíny, arginíny, nič, preto je to také lacné.
Je to bez chuti a ten proteín nie je mikronizovaný, čo je jediné -, ale tak čo už.
Kreatín je na tej stránke tiež, môžeš ho zobrať odtiaľ. Je v zložke aminokyseliny.
Je to bez chuti a ten proteín nie je mikronizovaný, čo je jediné -, ale tak čo už.
Kreatín je na tej stránke tiež, môžeš ho zobrať odtiaľ. Je v zložke aminokyseliny.
Maki, podla mňa je na chudnutie dobrá aj Tabata ... len je sakramentsky náročná !!!
mam otazocku ohladom bicyklovania a doplnkoch ...existuje nieco pre lepsiu vykonnost? Nieco ako legalny a neskodlivy doping? -...pri bicyklovani mavam fazy niekedy ze ledva ze idem