Renault Megane kúrenie

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
drodo15
Light Expert
Light Expert

Renault Megane kúrenie

Príspevok od používateľa drodo15 »

Zdravím. Mám problém s kúrením, respektíve s ventilátorom. Nejde mi ani na jednom stupni. Ono keď idem rýchlejšie, tak to kúri. Aj mi reguluje teplý a studený vzduch, ale proste mi to nefúka a potom sa mi rosia sklá. Behám so servítkami ako taký blbec :-D. Mal som to rozobraté a nad poistkami som našiel konektor na kúrenie, ktorý bol zhorený a zaoxidovaný. Oškrábal som ho, napojil naspäť a 4 dni mi to išlo, no zas nejde. Neviete ako sa volá ten konektor? žeby som ho vymenil? Alebo treba celý kábel aj s konektorom kúpiť? Neviem čo si mám pýtať v mototechne :D
Megane 1.6 RN 66kw ročník 96. ďakujem
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Renault Megane kúrenie

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

staci, ked to donesies do hociakeho elektra, oni ti uz spravny konektor daju :-) a mozno by stacilo ocistit tie kontakty poriadne, nastriekat sprayom na kontakty, zapojit a utesnit proti poveternostnym vplyvom :-D

lebo takto ti tam niekde asi chčije, alebo co, ked ti to skorodovalo za 4 dni :-)
drodo15
Light Expert
Light Expert

nordkapp_pb napísal:staci, ked to donesies do hociakeho elektra, oni ti uz spravny konektor daju :-) a mozno by stacilo ocistit tie kontakty poriadne, nastriekat sprayom na kontakty, zapojit a utesnit proti poveternostnym vplyvom :-D

lebo takto ti tam niekde asi chčije, alebo co, ked ti to skorodovalo za 4 dni :-)
Práveže to mám pod palubovkou a je tam kopec iných ďalších konektorov ktoré sú v pohode, len ten od ventilátora je zhorený. Veľa ľudí má s tým problémy.. neviem čo tam dávali tí francúzi. Je tam veľký odber z baterky a asi to nezvláda. Oukej, tak zbehnem do nejakého servisu, dúfam že to nebude drahé, lebo mám kamaráta ktorý by mi to urobil v podstate zadarmo len by som si musel kúpiť ten konektor, popr. kábel. :) Zatiaľ dík
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tajom francuzskej elektriky asi nikdy neporozumiem ... konektor teda nebol zahrdzaveny, ale opaleny ? ... predpokladam, ze ho spalil nejaky skratovy prud ... ale nema snad mat predradenu poistku ? :-D
drodo15
Light Expert
Light Expert

Normálne bol aj kúsok plastu už zhorený a zaoxidované to bolo celé. Neviem načo tam mám potom poistky :D
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

drodo: ak si precitas renault forum, zistis, ze tymto kurenim trpia vsetky megany.. (megane I. phase I. aj II.)
drodo15
Light Expert
Light Expert

plusminus napísal:drodo: ak si precitas renault forum, zistis, ze tymto kurenim trpia vsetky megany.. (megane I. phase I. aj II.)
prečítal som si, ale aj to dosť ľudí opravilo. Ja som tam tiež napísal svoju chybu ale neodpisujú mi na to.
Napísať odpoveď