Megane 1.6 RN 66kw ročník 96. ďakujem
Renault Megane kúrenie
Renault Megane kúrenie
Zdravím. Mám problém s kúrením, respektíve s ventilátorom. Nejde mi ani na jednom stupni. Ono keď idem rýchlejšie, tak to kúri. Aj mi reguluje teplý a studený vzduch, ale proste mi to nefúka a potom sa mi rosia sklá. Behám so servítkami ako taký blbec
. Mal som to rozobraté a nad poistkami som našiel konektor na kúrenie, ktorý bol zhorený a zaoxidovaný. Oškrábal som ho, napojil naspäť a 4 dni mi to išlo, no zas nejde. Neviete ako sa volá ten konektor? žeby som ho vymenil? Alebo treba celý kábel aj s konektorom kúpiť? Neviem čo si mám pýtať v mototechne 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Renault Megane kúrenie
staci, ked to donesies do hociakeho elektra, oni ti uz spravny konektor daju
a mozno by stacilo ocistit tie kontakty poriadne, nastriekat sprayom na kontakty, zapojit a utesnit proti poveternostnym vplyvom 
lebo takto ti tam niekde asi chčije, alebo co, ked ti to skorodovalo za 4 dni
Práveže to mám pod palubovkou a je tam kopec iných ďalších konektorov ktoré sú v pohode, len ten od ventilátora je zhorený. Veľa ľudí má s tým problémy.. neviem čo tam dávali tí francúzi. Je tam veľký odber z baterky a asi to nezvláda. Oukej, tak zbehnem do nejakého servisu, dúfam že to nebude drahé, lebo mám kamaráta ktorý by mi to urobil v podstate zadarmo len by som si musel kúpiť ten konektor, popr. kábel.nordkapp_pb napísal:staci, ked to donesies do hociakeho elektra, oni ti uz spravny konektor dajua mozno by stacilo ocistit tie kontakty poriadne, nastriekat sprayom na kontakty, zapojit a utesnit proti poveternostnym vplyvom
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tajom francuzskej elektriky asi nikdy neporozumiem ... konektor teda nebol zahrdzaveny, ale opaleny ? ... predpokladam, ze ho spalil nejaky skratovy prud ... ale nema snad mat predradenu poistku ? 
Normálne bol aj kúsok plastu už zhorený a zaoxidované to bolo celé. Neviem načo tam mám potom poistky 
drodo: ak si precitas renault forum, zistis, ze tymto kurenim trpia vsetky megany.. (megane I. phase I. aj II.)
prečítal som si, ale aj to dosť ľudí opravilo. Ja som tam tiež napísal svoju chybu ale neodpisujú mi na to.plusminus napísal:drodo: ak si precitas renault forum, zistis, ze tymto kurenim trpia vsetky megany.. (megane I. phase I. aj II.)