Mozilla Firefox
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mozilla Firefox
Hlavne, ze to ukazuje vkuse nejake stiahnutie na mieste, kde bolo zemetrasenie 
Asi som poslednú dobu nejaký vadný.. ale ako sa zbaviť tejto blbosti bez toho, aby mi zmizol panel záložiek? 
-
Gyrxiur
Expert
daj pravym na panely a tam prisposobit a odstran tlacitko zaloziek - to co sa ukazuje, ked mas vypnuty panel zaloziek, tym ti potom zmizne aj toto tlacitko na paneli
neviete ako v novom ff nastavím aby mi ukladalo pri zatváraní otvorené karty?
-
vrtulnik
Medium Professional
Myslel si toto:
Moznsoti>Vseobecne>[hned prve] Po spusteni prehliadaca FF zobrazit: naposledy otvorene karty a okna.
Moznsoti>Vseobecne>[hned prve] Po spusteni prehliadaca FF zobrazit: naposledy otvorene karty a okna.
Zdravím, prešiel som na final Firefox 4 a jedna vec ma hnevá. Chvíľu som používal maxthon a páčilo sa mi že keď som bol na nejakej karte a klikol som na záložku, tak mi ju otvorilo v druhej karte. Tu sa mi to otvorí v tej istej. Je na to nejaké nastavenie, poprípade doplnok?
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Klikaj na odkazy nie LTM ale kolieskom na scrollovanieneqeb napísal:Zdravím, prešiel som na final Firefox 4 a jedna vec ma hnevá. Chvíľu som používal maxthon a páčilo sa mi že keď som bol na nejakej karte a klikol som na záložku, tak mi ju otvorilo v druhej karte. Tu sa mi to otvorí v tej istej. Je na to nejaké nastavenie, poprípade doplnok?
na odkazy v pohode len na záložky ma to štve ... popozerám nejaké addony teda
//vyriešil to jeden maličký addon "open bookmarks in new tab" ...teraz som absolútne spokojný. Nový firefox sa podaril
//vyriešil to jeden maličký addon "open bookmarks in new tab" ...teraz som absolútne spokojný. Nový firefox sa podaril
to isté funguje aj keď budeš klikať "kolieskom" na záložky..

-
martinez13
Light Professional
nedajú sa otvorené karty nejako prehodiť aby sa zobrazovali ako v staršej verzii ff dole pod to ako zadávam url? lebo teraz sa hore ale chcel by som ich mať tak ako v starších verziach..
// thx k
// thx k
-
Space5800
Medium Professional
Menu > nastavenia a vypnuť tabs on top
s firefox 3 sa mi lepsie pracovalo .. teraz tato 4 chce to zvyk // ako zrusim to nacitavanie v lavo dole
-
PhYs0c
King
nevie niekto ako rozsirit panel zaloziek ? napr o jeden alebo viac dalsich radov.. moze byt aj addon
-
Soviet
Darca
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... s-toolbar/ Tento som pouzival vzdycky ale na 4ku este nieje dostupny.
-
Chalesnik
Medium Professional
zdravim mam nastavenie ze ked vypnem firefox tak mi ma ulozit naposledy prezerane karty no ked ho znovu spustim je asi takych 6-10 sec not responding na starom ff mi to nerobilo ma dakto takyto problem popripade ako ho odstranit ?
Ten Multirow som aj ja používal, šikovné a jednoduché, avšak ako bolo spomínané, zatiaľ pod 4kou nefunguje. A preto používam toto:PhYs0c napísal:nevie niekto ako rozsirit panel zaloziek ? napr o jeden alebo viac dalsich radov.. moze byt aj addon
https://addons.mozilla.org/sk/firefox/a ... s-toolbar/
Je to trochu komplikovanejšie, ale dá sa použiť ako alternatíva pre Multirow Bookmarks Toolbar..
-
PhYs0c
King
škoda že si to sem dal už ked som kúil širší monitor
ale dík, neni to úplne ono ale hádam si na to zvyknem.. ešte jedna vec, zdá sa mi že sa mi firefox výrazne spomalil..viete mi poradiť ako to napraviť a ako tomu predchádzať?
-
PhYs0c
King
za prve nemal som ziadne addony, za druhe nemal som FF4
uz mam a vyzera to byt rychlejsie
aj stary bol ale iba zo zaciatku, casom sa to zhorsovalo
-
vrtulnik
Medium Professional
Mne FF vytazoval RAM 1.5 GB. Robilo to aj bez add-onov... Uz ma to neskutocne sralo a nevedel som, ako to mam vyriesit, tak som presiel na Operu.