Stretko
Re: STRETKO
Sobota 26.3. plati, ale podla toho co pisal moosha (koncert od 20:00) by sme mali dat zaciatok skor, aspon na 16:00 a potom pre starsich bude koniec volny. Ja musim koncit tesne po 22, aby som stihol posledny bus domov 
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ale tak snad kvoli mne nebudete zacinat stretko o stvrtej.
No ok, tak nech kazdy kto urcite pride napise cas aky by mu vyhovoval a zladime to, mna obmedzuje iba cas konca, inak je mi to jedno.
-
Soviet
Darca
KoCi: Umna to pada, tento vikend su v BA akcie, ktore nechcem zmeskat. Dame dakody zas tu. Diki vsak 
-
ZappBrannigan
Darca
Janio napísal:A naspäť čo ?
Mimochodom čo má tam všetci chcete ? Veď ja som tiež len obyčajný človek...![]()
Moosha ty máš 15 ?
Janio, ty niesi obyčajný človek. Ty si narodený zázrak, poloboh , hrdina a kopu iných príd. mien. Ale k veci, na stretko nestiham, ale slubte mi tu na mieste teraz ze budete fotit, lebo toto si len tak nechat ujist...
Keby zrovna zoberiem 2 fotaky a celu dobu ich zapnute drzim v ruke s prstom na spusti.. Neurobim jedinej fotky, lebo mi to pripada tak, ze kazdy je len zvedavy, ale dojst sa nechce nikomu. Nic nebude 
Alebo inak - fotky budu k dispozicii iba pre zucastnenych 
-
ZappBrannigan
Darca
Niee gothar toto mi neorooob .
No ale vies ako...ked tam budeme iba v klasickej zostave + KoCi tak nebude velmi co fotit.
-
ZappBrannigan
Darca
No ved viem ze ucast ako vzdy, bude ista od veteranov fora.
a kam sa chystate? ci to este nebolo predmetom diskusie? v sobotu rano idem do BA, neviem kedy sa vratim, ale ak by som stihol, tak sa mozno ukazem tiez (ak, tak urcite niekedy vo vecernych hodinach)
-
ZappBrannigan
Darca
Smejo, ak ma pamat neklame, tak by to malo byt v KE.
No to je snad jasne 
Uvazovali sme nad Nebrou, ale neviem co na to nasi mladsi clenovia, dalsi plan bol ten, ze my starsi pojdeme najprv do Nebry a potom este s deturencami niekam kde im naleju aspon pivo
Moze to byt opat ta Stara Sypka ci ako sa to vola. Ked tak mi posli do SS tvoje cislo na mobil a budem ta informovat.
Uvazovali sme nad Nebrou, ale neviem co na to nasi mladsi clenovia, dalsi plan bol ten, ze my starsi pojdeme najprv do Nebry a potom este s deturencami niekam kde im naleju aspon pivo
-
moosha
Darca
Ja vazne neviem ake deturence mate v plane, ale ja to bez problemov bez piva prezijem 
-
ZappBrannigan
Darca
moosha - Dost alkoholicke deturence 
-
mirak2
Hardcore addict
ja tiez, ale uz viete kedy a kde? ratajte s tym ze mam v sobotu poobede dva zapasy, mne viac vyhovuje piatok, ale aj v sobotu sa viem dotrepat, hoci budem ako mrtvola...a v sobotu nebude plne mesto frackov ako moosha jak byva v piatok.moosha napísal:Ja vazne neviem ake deturence mate v plane, ale ja to bez problemov bez piva prezijem
No ako pozeram na tie biedne intervaly autobusov, tak v Nebre mozem byt bud o stvrtej alebo o tristvrte na sest. Cize sa mozete vyjadrit, ja nemam problem sediet tam od stvrtej do desiatej 
Ale samozrejme to nezavisi iba odo mna, ak sa to hodi na piatu, tak pridem neskor, pripadne to dame od siestej a ked kazdy pride na cas, tak pokecame tiez dobre a aspon sa tak neozeriem
S KoCim to zatial vyzera tak, ze to dame radsej na siestu.
Ale samozrejme to nezavisi iba odo mna, ak sa to hodi na piatu, tak pridem neskor, pripadne to dame od siestej a ked kazdy pride na cas, tak pokecame tiez dobre a aspon sa tak neozeriem
S KoCim to zatial vyzera tak, ze to dame radsej na siestu.
-
moosha
Darca
moosha, typicke kosice diskodieta, pravidelny navstevnik Fakultnej nemocnice Louisa Pasteura z dovodu vyplachov zaludka, za cely svoj zivot vypil dokopy asi... styri deci tvrdeho alkoholu, hlavnou zalubou su bitky nevinnych okoloiducich pod zamienkou "čo pozeraš dopiči?" a moj oblubeny podnik je White Horse, Energy Music Hall, Rosso etc.mirak2 napísal: ja tiez, ale uz viete kedy a kde? ratajte s tym ze mam v sobotu poobede dva zapasy, mne viac vyhovuje piatok, ale aj v sobotu sa viem dotrepat, hoci budem ako mrtvola...a v sobotu nebude plne mesto frackov ako moosha jak byva v piatok.
Ok teda, nikto sa nevie vyjadrit, tak bude Nebra od 18:00, zajtra tam zavolam a skusim rezervovat stol v nefajciarskej casti tak pre 6-7 ludi.
(ja, KoCi, Francek, mirak2, moosha, dildo, shamway) - smejo pride asi az po odchode reperov
(ja, KoCi, Francek, mirak2, moosha, dildo, shamway) - smejo pride asi az po odchode reperov
-
moosha
Darca
smejo moze prist kludne o siestej, moosha ide na Abhorrence do Collossea. (dva koncerty za den? why not.)