Xperia X10 a Froyo
Xperia X10 a Froyo
Zdravicko,
neviete nahodou ci su pravdive spravy, kt. hovoria o prichode Froya pre X10 niekedy koncom Q2 2011???
neviete nahodou ci su pravdive spravy, kt. hovoria o prichode Froya pre X10 niekedy koncom Q2 2011???
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Xperia X10 a Froyo
ak myslis oficialny update tak pochybujem
myslim ze po vydani 2.1 sa SE vyjadril ze dalsi update uz nebude kedze ma vo vyvoji (a momentalne uz aj v predajni) novsie modely z rady Xperia ktore budu updatovane na 2.2 a 2.3
myslim ze po vydani 2.1 sa SE vyjadril ze dalsi update uz nebude kedze ma vo vyvoji (a momentalne uz aj v predajni) novsie modely z rady Xperia ktore budu updatovane na 2.2 a 2.3
ved prave ... cital som uz o tom, ze SE nebude vydavat nove verzia Anroida pre starsie modely a pred nedavnom som narazil na par clankov o tom, ze Froyo pride tak v polovici roka ... zrejme su este spred oficialneho vyhlasenia SE ... a este otazocka ... planujem kupit X10 a chcem sa spytat ci nahodou nevies ako je to s Custom ROMkami - rychlost, stabilita, funkcnost - oproti oficialnej ROMke od SE (skusal som v obchode X10 s A2.1 a bolo to strasne pomale a zalagovane)
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne sa oficialna verzia po doinstalacii par utilitiek zdala celkom v pohode
na neofiko Froyo ROM nefunguje CAMERA, a este nejakych par veci, inak je to OK
na neofiko Froyo ROM nefunguje CAMERA, a este nejakych par veci, inak je to OK
Aha tak to sa mi potom neoplati riesit to Froyo ... a na Custom ROMkach 2.1 ide vsetko v poriadku? Sry za take otazky, ale v Android veciach nie som moc zbehly
Ahoj iqlogic.
Podľa mňa rozmysli si ten 2.1 custom ROM, lebo aj oficiálny 2.1 pracuje veľmi dobre. Okrem toho, keď nainštaluješ custom ROM, stratíš záruku...
Podľa mňa rozmysli si ten 2.1 custom ROM, lebo aj oficiálny 2.1 pracuje veľmi dobre. Okrem toho, keď nainštaluješ custom ROM, stratíš záruku...
sak ja sa len tak priebezne pytam, co a ako ... lebo ked som sa hral s X10 na predajni a mala 2.1, tak to bolo strasne zalagovane a spomalene a Media Scape pomaly a animacie prechodov trhane ... skusil som im to aj restartovat, ale nepomohlo ... oproti mojmu 3Gsku som bol z tej rychlosti a plynulosti sklamany ...
Záleží, akú ROMku si tam dáš. Pokiaľ to už bude dobre doladená ROMka tak je lepšia ako oficiálna: rýchlejšia a nemáš tam zbytočnosti. Odporúčam ti preštudovať http://www.androidforum.cz a tam sa prípadne popýtať na veci, ktoré nebudeš vedieť. Všetko ostatné ohľadom tých ROMiek a všeobecne o vývoji nových apps atď. nájdeš na http://www.xda-developers.com . Len treba ovládať trochu angličtinu.
tak ludkovia, SE oficialne oznamil, ze Xperia X10 dostane Gingerbread, teda Android 2.3 nejak na jesen ... dufam, ze termin dodrzia
sice to nie je zrovna kratka doba, ale aspon, ze sa ho docka aj X10 ...
tu je link na celkom podrobny clanok na SE blogu
Zatiaľ si tam môžeš hodiť ROMku s Gingerbeardom. Ja mám X8 a nestrpel som už ten Eclair a chcel vyskúšať niečo nové tak som nahral novú romku s Gingerbeardom a fakt spokojnosť!
tak sa mi nejak kupa X10 predlzila a zrejme bude az o tyzden ... ale urcite poskusam, co sa bude dat 
Jasne. Keby dačo si nevedel a potreboval poradiť, tak môžeš písnuť aj sem prípadne SS a ja ti skúsim poradiť. Ináč dik za K+
neviem ako si prisiel na jesen je tam Q2/early Q3= jun, jul normalne, je mi jasne ze SE to asi nedodrzia ale aspon nekomol informacieiqlogic napísal:tak ludkovia, SE oficialne oznamil, ze Xperia X10 dostane Gingerbread, teda Android 2.3 nejak na jesen ... dufam, ze termin dodrziasice to nie je zrovna kratka doba, ale aspon, ze sa ho docka aj X10 ...
a sorry moja chyba ... nebolo to schvalne, zrejme som sa prepocital
diky za upozornenie ...