Rad by som si zriadil "multimedialne centrum" v obyvacke, ale kedze nie som na tieto veci odbornik, budem vdacny za vsetky vase nazory.
Mam 40" LCD televizor Samsung a v zasade sa rozhodujem medzi dvoma moznostami:
1. Kupit blu-ray domace kino, napr. toto (ked mam Samsung TV, chcel by som aj domace kino
http://www.pixmania.sk/sk/sk/7293909/ar ... A4OTQ0NTE7
2. Kupit Playstation 3, k tomu 5+1 repraky a cele to nejako poprepajat.
Druha alternativa samozrejme ponuka ovela viac moznosti. Nie som pevne rozhodnuty pre PS3, ale zrejme je to to najuniverzalnejsie zariadenie - mozem na nom pozerat blu-ray filmy, hrat hry, pripadne surfovat po nete, pustat hudbu... Avsak net a hudbu/filmy z disku mozem pozerat aj tak ako doteraz, teda na 2 TB externom disku, pripadne na notebooku, ktory mam navyse a nevyuzivam ho...
Takze jedinymi dvoma tahakmi, preco by som siel do PS3 je integrovany blu-ray prehravac (a vraj velmi dobry!) a moznost dokupit Move (co by som urcite hral radsej ako klasicke hry s gamepadom). Nevyhodou je ale vysoka cena (PS3 cca 300 EUR plus Move ovladace/hry a 5+1 repro sustava sa lahko vysplhaju aj na 600 EUR).
Moja zivotne dolezita otazka na vas je, akej z tych dvoch alternativ by ste dali prednost beruc do uvahy fakt, ze moj strop je cca 500 EUR? A zaroven, ake zariadenia by ste si kupili? Kedze som totalny laik, necham si poradit aj vo veci ineho domaceho kina, pripadne inej konzoly a co sa tyka cisto 5+1 repro sustav zapojitelnych do TV, tak o tom neviem uz vobec nic, takze ani neviem ake vyrobky mam hladat a v akych cenovych hladinach sa pohybuju...
Budem moc vdacny za vase nazory, postrehy, skusenosti, vedomosti!