spoločenské stránky
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Socialne siete Xanga, MySpace vs Twitter a Facebook
Chodim na FB. Ale uz aj s nim to ide dole vodou.
-
retsil
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Socialne siete Xanga, MySpace vs Twitter a Facebook
mam iba myspace a to len kvoli hudbe, ale aj tak tam uz moc nezavitam
Re: spoločenské stránky
nazvala by som to skor stranky pre asocialov ako spolocenske stranky.
ja už pokec vôbec nepoužívam a snažím si nezapnúť ani facebook, radšej strávim čas normálnejším programom. na facebooku mi chat vôbec nefunguje, neviem prečo...facebook má jedinú výhodu: dozviem sa tam o rôznych udalostiach, napríklad, že kedy a kde si môžem vypočúvať moju obľúbenú kapelu na nasledujúcom koncerte
inak je facebook (a všetky sociálne siete) blbosť.
spomínali ste tu skôr nejaký Pidgin. to je aká spoločenská stránka? nikdy som o nej nepočul... ináč ja sa nijako nechcem zastávať stránky Pokec, a vôbec žiadnych spoločenských stránok, pretože každý je iný a každému vyhovuje niečo iné. Ale v dnešnej dobe sa proste neviem ani len stretnúť po práci s priateľmi, ak nenavštívim napríklad cez telefón Pokec, alebo Facebook. Pretože ak pracujem, tak sa neviem pripájať na internet a dokonca ani telefonovať neviem. Avšak za ten čas, kým som pracoval sa moji priatelia už dohodli, kam si pôjdu večer sadnúť. Stačí ak si po práci zapnem internet na mobile a pozriem sa, kde sú a môžem sa pripojiť a hotovo...
je nieco nove alebo je to stale ten plugin ktory sice je v mirande, ale vyzaduje mat nainstalovany a spusteny skype? pretoze taky plugin existoval ked som to pouzival a bolo to nanicFabo napísal:weroro: telefonovat sice nevie, ale napriklad do mirandy existuje plugin, na mobile mam v imo tiez skype...
So mnou je to tiež tak že proste neviem ísť na net cez pracovný čas, len ked mám pauzu vtedy si kuknem facebook alebo pokec cez x10nku a tak si píšeme s kamošmi že čo bude večer.A pre mňa je aj hlavné to že ovela lacnejšie vyjdem takto ako keby som im mal volať.
+1kathleen napísal:nazvala by som to skor stranky pre asocialov ako spolocenske stranky.
všetky sociálne siete robia z ľudí akurát väčších asociálov
-
javatar
Hardcore addict
a preto by sme ich mali nazvat asocialne siete/nespolocenske stranky 
(inak za par rokov uz budu nesmelych spoluziakov povzbudzovat sposobom: "bud trosku spolocensky, zaregistruj sa na FB"
)
(inak za par rokov uz budu nesmelych spoluziakov povzbudzovat sposobom: "bud trosku spolocensky, zaregistruj sa na FB"
je vtom pravda že spoločenské stránky spravia zo človeka asociála..len na to sú dobré aby si lacnejšie pokecal s kamošmi, ako napríklad cez touto novou pokec aplikáciou.ja som už s tým usporil dosť peňazí 
lacnejšie, ako napr. telefonovať?? najlacnejšie je, ked sa stretnete osobne...
nepotrebuješ pokec aby si usporil peniaze..
poznate?
tak toto je naj video, aké som kedy videl na YT.