Precital som aj na fore par tem, ale nejak ziadna nepomohla, takze...
Vcera som potreboval troska "natiahnut" oddiel C na disku, tak som stiahol a nainstaloval partition magic. Po instalacii som ho ani nespustil, pretoze hned po dvojkliku vyskocili nejake dve chyby, tak som ich zrusil, no zrazu modra obrazovka a nastal restart.
A vtedy zacali moje problemy. Zmizla mi particia D a E. Chvilu som mal stres, ale potom som zacal pozerat net a vyskusal toto:
- windowsacky disc managment (zmena pismenka oddielu) nechcelo mi do dovolit menit particie som tam videl
- MiniTool Partition Recovery mala utilitka, vyzerala celkom sikovne, dal som scanovat PC a nenaslo ziadne stratene particie (tie moje dve stratene ukazovalo ako existujuce a preto s nimi nechcelo pokracovat s recovery)
- MiniTool Power Data Recovery 6.5 islo to bez mala 3 hodky (nechal som to na noc), ponachadzalo strasne vela virtualnych particii a dat, ktore boli zmazane cca pred tyzdnom.
tak som chcel cez tento soft zachranit co sa da, pripojil som externy disk a nic. windows mi ho sice v pripojenom HW v tray ukazal, ale v tento pc ziadna zmienka o disku.
A tu je moj napad, ci nemozu byt tie particie iba nejak zablokovane na pouzivane a pod... nejaky register pripadne dalsi managment vo windows.
Dik za kazdu radu co vsetko by som mal vyskusat. Velmi by ste mi pomohli.
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2011 15:02)
na nete citam, ze testdisk je na t super program, stiahol som si ho, ale nejak ho neviem pouzit...
poradili by ste mi?