ja mám momentálne 75 kg a meriam tak 60 cm... tak či by sa také skejty nenašli pre mna
Vopred dakujem za odpovede, tipy a rady.
Pod 75 sa urcite doska nezlomi, meriam nieco cez 180, tiez vazim okolo 70 a stal som na trocha viac doskach ako ty - a ziadna akosi nemala problem (normalne sedemapolky, ryby, longboardy, ...). Aaa este - mozno to je preklep, ale kedze si to napisal uz dvakrat, tak asi naozaj mas 60 cm (sestdeisat - nie stosestdesiat). Bolo by dobre asi zvolit nejaku mensiu dosku, ktore sa myslim ze este vyrabaju. Davnejsie ich robil tusim Volcom specialne pre maleho Jiggyho Dabocziho (vtedy mal... 11?) a boli to 6 ci 6,5". Skus sa poobhliadnut po niecom takom, lebo mat dosku dlhsiu ako Ty sam... no, to neni onoPermonik1998 napísal:no ja som z lučenca a žiadny sk8 park nemáme. miesta na skejt nie su, akurat lavičky , schody a popukané chodníky. ja som zo SLovenska takže hladám nejaký profi obchod na skejty ale zatial som nič nenašiel také extra
. no pozeral som takú stránku ale mám problém pretože 120 eur už nemám a ja by som potreboval nejaky skejt ktorý by sa opdomnou nezlomil, no newim aky skejt sa mi hodi
mám 75 kg a 60 cm. teraz co by som také najhlavnejsie potreboval je fakt dobrý online obchod, ja mám momentálne 50 eur ale ak pockám este týzden tak uz mama dojde z rakúska a budeme mat prachy
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2011, 21:27)
Ja sa bojím len toho že ked sa na ten sk8 postavím tak sa podomnou zlomí![]()
![]()
![]()