kafiatko napísal:len niečo decentné, robené v Salóne Pink v Nitre.. Robil to jeden chalanisko, veľmi šikovný, ani nebolelo...ospravedlnujem sa za "nekvalitu" foto
tak taketo nieco sa mi na dievcatach paci...je to sexi
kafiatko napísal:len niečo decentné, robené v Salóne Pink v Nitre.. Robil to jeden chalanisko, veľmi šikovný, ani nebolelo...ospravedlnujem sa za "nekvalitu" foto
ludi s takymto nazorom neuznavam, ale nech to nikto nebere osobne, je to moj nazor. este ked je piercing v oboci alebo na jazyku budiš, ale inde bléééé.sumsumienka napísal:ja mam uz pomaly rok v pupku, este stale nie je zahojeny.. velmi dlho sa to tam hoji, mne to stale hnisalo, vyrastal mi, ale uz je to asi v poriadku... rozhodujem sa, kam si mam dat dalsi... pravdepodobne to bude do jazyka.. mojmu priatelovi sa piercingy velmi nepacia, proti pupku bol tiez, ale myslim, ze uz si zvykol.. aj tak by s tym nic nenarobilprve dni boli take, ze sa vobec nechcel dotykat mojho brucha a stale hovoril "fuuuuj"
![]()
inak do bradaviek by som si piercing urcite nedala, ale "tam dolu" mozno ano ... pravdupovediac, uz som nad tym aj rozmyslala, ale bojim sa bolesti
Urcite zarastu. V chrupavke sa to hoji dlho, dost dlho je to aj bolestive. Ja som mala jednu gulicku cez chrupavku, no nehojilo sa to, ako sa malo, vybrala som to vecer a rano som tam uz nausnicu nevopchala.Natrezim napísal: A teraz moja otázka. Chcel by som si dať Industrial. Chcel by som vedieť či sa zrastú dierky v chrupavke po tom. Lebo by som bol nerád keby som si to chcel vybrať a nezrástlo by sa to. Asi by to vyzeralo strašne. A ešte sa mi dostalo do uší, že keď sa prepichuje hore ucho tak keď sa zle prepichne mohlo by to mať aj nejaké následky... nejaké cievky keď sa tam pretrhnú alebo čo... Dajte nejaké info čo to máte alebo o tom niečo viete