Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate piercing ?

Ano
103
18%
Nie
484
82%

Celkom hlasov: 587

meffisto
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)

Príspevok od používateľa meffisto »

kafiatko napísal:len niečo decentné, robené v Salóne Pink v Nitre.. Robil to jeden chalanisko, veľmi šikovný, ani nebolelo...ospravedlnujem sa za "nekvalitu" foto :)

tak taketo nieco sa mi na dievcatach paci...je to sexi
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

prepichoval sa tu už niekto sám? nos napríklad... :)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Potrebujem poradiť ako rozšróbovať tú malú labretku čo mám v uchu (foto je niekde na predošlej strane).. ten chalanisko čo mi to prepichoval, to strašne utiahol, a vždy ked si to idem skúsiť rozšróbovať tak si volačo s tým spravím :( , nemáte nejaké rady ako to dať dole? potrebujem to už vymeniť za inú ... díky :wink:
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

nový kus železa do ucha.
sorry za kvalitu, ale 5Mpx Nokiu neo*ebeš.. teda aspoň ja nie :)
Prílohy
24012011351.jpg
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...máš pekné uško...sorry za OT... :lol:
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Dik, nie si prvá od ktorej to počujem ;)
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Zdravim, chcel by som najst takyto/podobny piercing do ucha niekde na internete..viem, ze je malo vycitat, ale nie je to ziadny tunel ani plug, je to proste klasicky piercing do ucha....
Prílohy
63437_175400509155490_100000566276912_528767_424214_n.jpg
63437_175400509155490_100000566276912_528767_424214_n.jpg (2.07 KiB) 4258 zobrazení
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ty chceš dať do normálnej malej dierky piercing, aby vyzeral ako originál tunel/plug? skús bližšie opísať čo chceš, lebo z toho obrázku nieje vidieť ani ho*no.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

osobne piercing nemám ani v pláne nemám dať si nejaký...jedine mám dieru v uchu ...a či sa mi páči?..tak na niektorých ženách to je dosť pecka ...ale zas na niektorých to je až nechutné..alebo sa stane že to žene ani nepristane ..taká dierka v nose ..osobne ma berie keď má žena v obočí taký nieveľký pierc..
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

mala som v nose, trochu mi to zavadzalo. nikdy by som sa sama neprepichovala. takisto bradavky, genitalie, pupok su u mna vylucene. haklive miesta :) stuzka na chrbte, piercing na ruke etc. to by mi tiez zavadzalo. tunely sa mi nepacia. som konzerva :D a na opacnom pohlavi? nepritahuje ma to, ako druh sebavyjadrenia mi to pride trochu detinske, ale kludne by som sa nechala presvedcit o opaku :D
sumsumienka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sumsumienka »

ja mam uz pomaly rok v pupku, este stale nie je zahojeny.. velmi dlho sa to tam hoji, mne to stale hnisalo, vyrastal mi, ale uz je to asi v poriadku... rozhodujem sa, kam si mam dat dalsi... pravdepodobne to bude do jazyka.. mojmu priatelovi sa piercingy velmi nepacia, proti pupku bol tiez, ale myslim, ze uz si zvykol.. aj tak by s tym nic nenarobil :) prve dni boli take, ze sa vobec nechcel dotykat mojho brucha a stale hovoril "fuuuuj" :D
inak do bradaviek by som si piercing urcite nedala, ale "tam dolu" mozno ano ... pravdupovediac, uz som nad tym aj rozmyslala, ale bojim sa bolesti :)
hwip
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa hwip »

sumsumienka napísal:ja mam uz pomaly rok v pupku, este stale nie je zahojeny.. velmi dlho sa to tam hoji, mne to stale hnisalo, vyrastal mi, ale uz je to asi v poriadku... rozhodujem sa, kam si mam dat dalsi... pravdepodobne to bude do jazyka.. mojmu priatelovi sa piercingy velmi nepacia, proti pupku bol tiez, ale myslim, ze uz si zvykol.. aj tak by s tym nic nenarobil :) prve dni boli take, ze sa vobec nechcel dotykat mojho brucha a stale hovoril "fuuuuj" :D
inak do bradaviek by som si piercing urcite nedala, ale "tam dolu" mozno ano ... pravdupovediac, uz som nad tym aj rozmyslala, ale bojim sa bolesti :)
ludi s takymto nazorom neuznavam, ale nech to nikto nebere osobne, je to moj nazor. este ked je piercing v oboci alebo na jazyku budiš, ale inde bléééé.
sumsumienka
Light Expert
Light Expert

ved v poriadku, kazdy ma na to iny nazor... ked sa mi to raz paci, nevidim dovod nevyskusat... ved vybrat to je ten najmensi problem... :)
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

Tak najprv sa vyjadrím k téme : Súhlasím s tou skupinou, ktorej sa pierc páči. Čo sa týka báb tak je to určite sexi :D ALE tiež tu platí staré známe osvečené... všetkého veľa škodí takže len s mierou. Osobne pre mňa je už odpudzujúce keď má niekto na sebe 50kg železa. Ale je to super. Napríklad tie stužky ... :smt049 úplne úžasné ale asi by som sa tej baby bál aj dotknút aby som s tým niečo neurobil ale je to maximálne sexi. A čo sa týka piercu do intímnych častí tak za to som NIE. Také miesta by mali zostať také aké sú :)

A teraz moja otázka. Chcel by som si dať Industrial. Chcel by som vedieť či sa zrastú dierky v chrupavke po tom. Lebo by som bol nerád keby som si to chcel vybrať a nezrástlo by sa to. Asi by to vyzeralo strašne. A ešte sa mi dostalo do uší, že keď sa prepichuje hore ucho tak keď sa zle prepichne mohlo by to mať aj nejaké následky... nejaké cievky keď sa tam pretrhnú alebo čo... Dajte nejaké info čo to máte alebo o tom niečo viete ;)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

mozes sa tesit na najblizsieho "svalaka" :lol:
sumsumienka
Light Expert
Light Expert

Natrezim napísal: A teraz moja otázka. Chcel by som si dať Industrial. Chcel by som vedieť či sa zrastú dierky v chrupavke po tom. Lebo by som bol nerád keby som si to chcel vybrať a nezrástlo by sa to. Asi by to vyzeralo strašne. A ešte sa mi dostalo do uší, že keď sa prepichuje hore ucho tak keď sa zle prepichne mohlo by to mať aj nejaké následky... nejaké cievky keď sa tam pretrhnú alebo čo... Dajte nejaké info čo to máte alebo o tom niečo viete ;)
Urcite zarastu. V chrupavke sa to hoji dlho, dost dlho je to aj bolestive. Ja som mala jednu gulicku cez chrupavku, no nehojilo sa to, ako sa malo, vybrala som to vecer a rano som tam uz nausnicu nevopchala. :) A to s tymi cievkami. Mal si asi na mysli nervy. Je to podla mna take iste riziko, ake podstupujes pri akomkolvek inom piercingu. Mne tlacili do hlavy pred prepichnutim pupku, ze mozem ostat neplodna a nie som. O jazyku sa hovori, ze mozes stratit chut. O oboci sa hovori, ze ti moze ochrnut pol tvare a tak dalej. Ja osobne by som tomu neverila, pokial ti to robi odbornik, ktory v tom ma dlhorocnu prax, nevidim dovod bat sa. :) Tot moj nazor.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

pre krásu sa predsa trpí nie? ja mám tunele 10mm, nad tunelmi mám dva piercingy, v jazyku som mal tiež ..a to s tou chuťou že môžeš stratiť tak to len vtedy ak by ti to pichli do oblasti kde máš chuťové bunky ...videl som už 3 piercingy v jazyku ..síce neviem ako sa ten človek dokázal v pohode najesť ale je to možné, tunele a piercingy v uchu som si robil sám, jazyk mi prepichoval môj tatér
martin04
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa martin04 »

Nemám, nechcem a ani sa mi to nepáči na iných ľuďoch.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

mam asi mesiac v spodnej pere v strede obluk so spicmi
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Piercing nemám ale na iných ľuďoch mi to neprekáža pokiaľ to nie je na bradavke to sa mi hnusí :)
Napísať odpoveď