Akú máte myš

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...

Akú myš máte

Logitech
167
21%
Trust
28
3%
Microsoft
128
16%
A4Tech
96
12%
Genius
250
31%
Sigma
1
0%
Inú
132
16%

Celkom hlasov: 802

sevens
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sevens »

MS Explorer 3.0 :)
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xaredon »

Ja mam toto, celkom som spokojny ale, k mojej ciernej klavesnici by sa hodilo nieco ine. :?
Prílohy
Moja myš.jpg
Moja myš.jpg (8.15 KiB) 900 zobrazení
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

XilleR66 napísal:tak tieto mame v herni - je to asi to najlepsie co sa za tu cenu da kupit!!!

TO klm16: sry ze som ti ukradol scrshot ale nemam fotak. :)
Tie mysky ste do kafe nemali kupovat vam odidu po par mesiacoch ja mam doma 10 takychto nefunkcnych mysiek :D .
Tieto su dobre na doma alebo do kancelarie ale urcite nie do kafe ich dat na pospas adrenalinovym hracom :D .
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

Sheep napísal: Tie mysky ste do kafe nemali kupovat vam odidu po par mesiacoch ja mam doma 10 takychto nefunkcnych mysiek :D .
Tieto su dobre na doma alebo do kancelarie ale urcite nie do kafe ich dat na pospas adrenalinovym hracom :D .
Rozbit sa da kazda mys. MS HW je velmi solidny.
Ak mas 10 takych Microsoft mysi posli mi ich. Celkom vazne.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

t0m4s3 napísal: dobry pokus o vtip :lol:
Co je na tom vtipne??? :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Retne napísal: Co je na tom vtipne??? :)
toto: a na CS da best!

si asi este nedrzal poriadnu mysku v ruke...
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Sheep napísal: Tie mysky ste do kafe nemali kupovat vam odidu po par mesiacoch ja mam doma 10 takychto nefunkcnych mysiek :D .
hmmm.. zatial neodisla ani jedna a ficia asi tak pol roka, ale dost sa zadrbavaju tie nozicky prachom a potom to drhne :(
Retne
Darca
Darca

t0m4s3 napísal: toto: a na CS da best!

si asi este nedrzal poriadnu mysku v ruke...
Mozno ze nie ale tak ti poviem ze spodok dlane mas pevne a hybes len prstami , mne sa nedobre hraje ked musim hybat s celou rukou

:?
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa only »

idem si pozriet nejakeho RAZERA vraj su dobre tak uvidim
sombon1987
In memory
In memory
Kontaktovať používateľa:

Logitech forever

Príspevok od používateľa sombon1987 »

Ja používam roky rokúce LOGITECH. Ked si pozriete myši od HP, DELL, SIEMENS, bude to zase iba LOGITECH. Super-kvalita, inovácie, spoľahlivosť... MICROSOFT.....krehké a vŕzgajúce (kým pre nich vyrábal LOGITECH dalo sa). A4tech ... nespoľahlivé a poruchové. KYE (GENIUS)- neustály a roky sa vlečúci problém s vytlčeným ľavým tlačítkom už po mesiaci používania (resp. s nekvalitnými mikrospínačmi, ktoré firma KYE vo svojich myškách používa. A ten ľavý sa predsa len opotrebuje skôr). Moja prvá skúsenosť s PC myškou na RS232 bolo hranaté utrpenie v roku 1988. V tom čase som mal už čosi odklikané na AMIGE. No a viete - HW kurzor, 300 snímaní za sekundu - to urobí svoje. Takže to bolo na PC prvý a posledný krát, čo som trvalo vlastnil inú značku ako LOGITECH. Tú prvú myšku mám dodnes a funguje. A bola to asi jediná ako tak kvalitná myš od GENIUSU. Ostatné značky myší sú plebs. A to som naozaj skúsil kdečo, Razer - mechanicky odvláknutá úbohosť s rozlíšením 1600DPI. Je naozaj obdivuhodné, ako firmy laikov nalákajú na údaj s DPI. (V rovnakom čase som zažíval väčšie sklamanie už iba zo skrine TSUNAMI od Thermaltake ) V podstate DPI nad 500 nič neznamená, jediný podstatný údaj je nábehová reakcia optiky (citlivosť na odraz z rôznych materiálov pri rozsvecovaní a zhasínaní LED) a linearita snímania. Čo mám z toho, že mám 1600DPI, ale myška sa pri rosvietení LED na plnú svietivosť ide zblázniť a nenájdem kurzor, a keď ho konečne splaším tak na prvých 10mm mi pohne kurzrom o 10cm a na ďalších 10mm mi na obrazovke uletí o 5cm. Bohužiaľ - pri vypnutej akcelerácii. Raptor (HighEnd :D) M2 - Môžete snívať.... 400-2400 DPI (Zase ten oblbovák), Kurzor lietal hore- dole. Asi preto ju tak zlacnili... RevolTec LightMouse XYZ (už si nepamätám presný názov), už tá cena a pišišvorinky gravírované na tlačítkach ma mali varovať. Navyše som zlomil kábel, ale to je asi moja chyba. TRUST Laser Mouse. Podobne a navyše ma nas.......lo že som sa nechal nachytať na ten názov. Reku ušetrím a budem mať akože MX1000 :lol: SAITEK GAMING BlaBlaBla. Zase 1600DPI. No... Dalo sa, ale za tú cenu som už mal pomaly LOGI MX500. Asi rok mám MX1000. Keď som ju chytil prvý krát, neveril som, že s takou ťažkou myšou sa dá hrať. Dá.... Aj CS. S infralaserom, so zotrvačnosťou že neveríte že je wireless. Jazdí na všetkom. Dokonca aj na ovčom rúne a kovrale - odskúšané. Nabíjam ju raz za mesiac - dá dopredu vedieť ledkami. Neustále sa prepína do šetriaceho módu, ale vďaka fantastickému firmware je dostupná okamžite. výborne dostupné tlačítka + koliesko (hore-dole-ľavá-pravá). Neuveriteľne príjemný design (taký už mali na guli pred 5 rokmi). Keď sa nabíja prekladám to myšou UMAX zo sady slim NB klávesnica+myš RF711 wireless. Myška je vyzážou aj spracovaním odpudivá ale funguje super. Jediná chyba, že sa prebudí až po stlačení tlačítka. That's all folks.
Prílohy
MX1000 - doteraz najlepšie čo po svete behá...
MX1000 - doteraz najlepšie čo po svete behá...
MX1000.jpg (11.7 KiB) 941 zobrazení
Moja prvá a posledná GENIUSka
Moja prvá a posledná GENIUSka
geniusmouse.jpg (8.18 KiB) 829 zobrazení
AMIGA MOUSE
AMIGA MOUSE
amiga_mouse.jpg (15.36 KiB) 941 zobrazení
Retne
Darca
Darca

4 sombon1987: Tisic ludi tisic nazorov ja som mal doposial 4 druhy mysiek a ta posledna som s nou nadmieru spokojny uz som pisal ze o aku mysku ide.Mam ju druhy rok zo zacitku som ju mal na podlozke ale sem tam optika sklzla prec ale odkedy som si ju dal na hladky koberec tak ide presne ako swiss hodinky!!!
bugyBA
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bugyBA »

Ja som kupil tyzden dozadu Razer Diamondback Magma :D
Obrázok
momentalne za 1385Sk bez dph.celkom slusne beha,musi za tie peniaze..aj ked neviem.najlepsie sa mi hralo so starou dvojtalcitkovou geniuskou so scrolom..
Seymour
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

zevraj Genius Net Srcoll Optical, nic extra - obycajna opticka myska... v poradi uz 3tia geniuska v rodine mysiek, a zo vsetkych ma zatial najvacsiu vydrz :)
nemesis3220
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nemesis3220 »

JA MAM BEZDROTOVU OPTIKU V KTOREJ SA SAMI NABIJAJU BATERKY SOM Z NOU SPOKOJNY JE TO a4TECH OFFICE 8K wireless optical 800cpi stala 1000SK
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

nemesis3220 napísal:JA MAM BEZDROTOVU OPTIKU V KTOREJ SA SAMI NABIJAJU BATERKY SOM Z NOU SPOKOJNY JE TO a4TECH OFFICE 8K wireless optical 800cpi stala 1000SK
Wireless mysky su napcu, najma pri csku vsakze. :roll:
Proste mne vyhovuje moja Explorerka 4. Je maximalne pohodlna a ma super scrollovacie koliesko. ;)
Prílohy
exp4.jpg
exp4.jpg (34.43 KiB) 909 zobrazení
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

tomexx napísal:Wireless mysky su napcu, najma pri csku vsakze. :roll:
Proste mne vyhovuje moja Explorerka 4. Je maximalne pohodlna a ma super scrollovacie koliesko. ;)
Ak je to koliesko super tak ja som filipinsky prezident :lol:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Toy M@ch!n3 napísal:Ak je to koliesko super tak ja som filipinsky prezident :lol:
Jeho genialita spociva nielen v tom ze sa da naklanat do stran a tak aj scrollovat, ale aj v tom, ze scrollovanie neprebieha po pevne stanovenych krokoch, tzn. ze mozes scrollovat rychlo, pomaly, proste ako chces. No a a na PS je uplne super tiez - to je pre mna najpodstatnejsie. Ja sa na hry mozem zvysoka - naco mi je Razerka za tri litre, chapes...? :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

razerka diamondback je presne ta ista cenova kategoria ako napr mx518 +- 50 korun...
lofinko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lofinko »

mam klasicku genius optiku za 300 sk.
Napísať odpoveď