ako na saboterstvo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Re: ako na saboterstvo?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:x ja ta nechapem, saboterstvo je iny nazov pre diverzanstvo, .... alebo zaskodnictvo, a nie vzdy podobne slovu terorizmus. Tak sa pytam, co chce chlapec vediet nie? vysrat sa niekomu do topanky, mozes aj bez navodu.
Zappir
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Zappir »

qwerty ty si maskot fora uz, zachvilku budes chodit vystupovat po slovensku s martinkou z turca za konzumne. :dedko: ale inak si v pohode typek, az na tie sr*cky co pises :smt006
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

citas niekedy aj temy, do ktorych prispievas? :)
damiamarl napísal:dajme tomu ze chces nieco niekomu vratit a chces nanho pouzit nieco co je efektivne a nezistitelne ....samozrejme ziadne fyzicke ublizovanie, jednoducho sposob ktorym niekomu sposobyt ako keby skodu
:arrow:
qwerty-xyz napísal:boze dufam ze nemas na mysli trapne zaskodnictvo, nejake ze das kamaratovi elektricke pero, vystis sa mu do topanky, vyseries pred dvere, das mu prehanadlo do caju v skole, do samponu nalejes olej, otupis mu vreckovy nozik, nastriekas slzak do jeho cyklo prilby. sfuknes gumy na aute, ....
Pasce, pristresky, potrava, prezitie, zmena identity, a podobne. Plus ked by si to mal aj vsetko nastudovane realita je ina, a v tom vsetkom musis mat perfektnu kondicku a este lepsiu psychiku. Malo borcov toto zvladne.
wat : D
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

qwerty pises k teme a presne to co hladam ...v tejto teme berte ohlad na moje posty z mobilu sa blbo pise a v tejto teme som lajk ocom svedci aj nazof vlakna ....qwerty rad by som si tu toto stebou prediskutoval :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ty ho este asi fakt nepoznas :D Ale podiskutuj s nim, najlepsie by bolo tu, verejne :P

Qwerty ty sem ides pisat o treningu specialnych jednotiek a podobne sracky tebe vlastne ked ty sam si tu rozoberal ze ste na intraku niekomu srali do topanok. Specialny trening, psychicka a fyzicka odolnost, knihy pre ktore ti pridu policajti vykopnut dvere a vojensky zargon ktory si pochytil z The Unit v kombinacii s Ally McBealovou, to je tvoje :smt045 Skoda ze aj tu zarucene plati ze ti co sa o tom potrebuju vzdy a vsade rozpravat su vacsinou ti najvacsi mumaci ktorym zostava akurat tak doma pod perinou fantazirovat pri vojenskych priruckach od dedka.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Toto by malo byt zaujimave. Gangy, nekaz possible fun! :hehe:

damiamarl a qwerty-xyz. Nasli sa! Konecne su tu jeden pre druheho a bude z toho nieco uzasne na co sme tu vsetci cakali! Takze do toho! :)
damiamarl
Light Professional
Light Professional

ludia drzte sa temy ...a mne je jedno kto je qwerty ale pise mi to co chcem, co sa mi z jeho typov lubi tak to si, tak to poviem zoberiem ....co sa mi nelubi necham tak, cim mi viacej toho napisete tym bude lepsie :D
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Ja by som si ešte skúsil kúpiť hru Saboteur a nacvičovať taktiky podľa nej ...
qwerty-xyz

:roll: P4ra A GANGY, .... citali ste vobec knihy ktore som pisal? zaskodnik a vlkodlak? ak nie, neni o ocm s vami chlapci. Citali ste prirucky SAS ??? to mi chces povedat ze na to netreba kondicku?

:roll: ako som vas poupätka videl na fotkach, tak ani jeden z vas podla mna nema dostatok kondicie ani jednej ani druhej aby zvladol co i len zlomok z toho co sa tam pise, sam marek mal s tym problemy, (ja nepisem zeby som zvladol vsetko)

:roll: co sa mna tyka tak som si minule behal v takych moc fajn veciach, ... takze asi nieco zvladnem hosankovia, a urcite viacej ako vy. Kto by nahodou nevedel tak je to zeleno cierne, tazke ako svina, tesnejsie ako vasniva priatelka a hovadsky odolne. Ale inak sa mi paci ako ma neustale podcenujete, .... :) je to take fajn, aspon som v uzadi. Naco sa chvalit, .... Gangy a P4ra, urcite vedia vsetko najlepsie. vsade boli vsetko videli. . . . ved a aj keby nieco nevedeli alebo nevideli tak si daju gogla a hned su v obraze. Mno len gangy niektore veci si je lepsie vyskusat ako vidiet na obrazku. (skus prist nato co som pisal a posli SS, ... romantika, chapes.) :wink: ale tebe isto iste este stale staci prava ruka co ?

inak gangy, aj by som ti poslal svoje nove fotky, lebo som na nich desne eroticky, ale hrozi zeby si ich poslal ephramkovi a chapes, ... mno, este sa objavim na nejakych zaujimavych strankach pre chlapcov a to by som nechcel. . . .
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Qwerty vypni Super Maria na Nintende a vráť sa do reality. Neexistuje, aby si bol taký chorý, na akého sa robíš...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

o vlkodlakoch som videl len film ... zaskodnik je sused, ked mi nacuval do dveri a zvalil to na nikoho ineho ... a prirucku SAS som zhodou okolnosti cital a hovorim hned z prvej a velmi isto, ze na take veci qwerty beztak nema :-D ... teda v realne myslim, na nete je samozrejme macho a hefe :-D :-D
damiamarl
Light Professional
Light Professional

nejaku s tych knih si snad zadovazim :D ....uz chapem co ste mysleli ze ho nepoznam, no nevadi, ja sa drzim temy a co som sa od qwertyho dozvedel su sice aj zvlasne veci no niektore aj dobre ;)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Qwerty na to mat nemusi, staci ked vie citat aby mohol sprostredkovat informacie z knih (nikto ho neziada aby niekomu skodil, to uz ponuka grim :D)

k tomu co zvladne - no comment, nemam dostatok informacii ani zaujmu aby som mal potrebu sa k tomu vyjadrovat
qwerty-xyz

BiGTomEE napísal:Qwerty vypni Super Maria na Nintende a vráť sa do reality. Neexistuje, aby si bol taký chorý, na akého sa robíš...
kto tu ma co proti supermariovi??? kua, peckova hra!!!!
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

qwerty-xyz napísal::roll: P4ra A GANGY, .... citali ste vobec knihy ktore som pisal? zaskodnik a vlkodlak? ak nie, neni o ocm s vami chlapci. Citali ste prirucky SAS ??? to mi chces povedat ze na to netreba kondicku?

:roll: ako som vas poupätka videl na fotkach, tak ani jeden z vas podla mna nema dostatok kondicie ani jednej ani druhej aby zvladol co i len zlomok z toho co sa tam pise, sam marek mal s tym problemy, (ja nepisem zeby som zvladol vsetko)

:roll: co sa mna tyka tak som si minule behal v takych moc fajn veciach, ... takze asi nieco zvladnem hosankovia, a urcite viacej ako vy. Kto by nahodou nevedel tak je to zeleno cierne, tazke ako svina, tesnejsie ako vasniva priatelka a hovadsky odolne. Ale inak sa mi paci ako ma neustale podcenujete, .... :) je to take fajn, aspon som v uzadi. Naco sa chvalit, .... Gangy a P4ra, urcite vedia vsetko najlepsie. vsade boli vsetko videli. . . . ved a aj keby nieco nevedeli alebo nevideli tak si daju gogla a hned su v obraze. Mno len gangy niektore veci si je lepsie vyskusat ako vidiet na obrazku. (skus prist nato co som pisal a posli SS, ... romantika, chapes.) :wink: ale tebe isto iste este stale staci prava ruka co ?

inak gangy, aj by som ti poslal svoje nove fotky, lebo som na nich desne eroticky, ale hrozi zeby si ich poslal ephramkovi a chapes, ... mno, este sa objavim na nejakych zaujimavych strankach pre chlapcov a to by som nechcel. . . .
Chlapce ty si cisty dement a ako vzdy totalne mimo, az by som povedal ze takyto level tuposti moze zdravy clovek len hrat. Ja alebo para niekde vypisujeme ako sme toto skusali a hento citali ci o com vlastne tocis? A prava ruka a eroticke fotky? Wtf co to splietas za nezmysly, ja ani neviem co ti mam na to odpisat lebo tvoj post absolutne nedava zmysel ako sam o sebe, tak aj v suvislosti s cimkolvek co sme ja alebo para pisali. Mne to seriozne pride ze si natahany lebo toto bolo prilis odveci uz aj na teba.
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

Sabotérstvo je najväčšia úbohosť akú poznám. Ak sa ti niečo nepáči alebo spravil niečo zlé, tak si to vydiskutujte ako dvaja ľudia. Nie uškodiť mu, a navyše tak že nebude vedieť že je to od teba. 99% ľudí sa dovtípy že im to spravil ich nepriateľ a teda ty, a to jedno percento ktorému to nedojde to hodí na náhodu a vôbec nezmení svoje správanie do budúcna, lebo si neuvedomí že sa mu vlastne niekto pomstil. Takéto správanie je typické pre malé deti, kde si kradnú na pieskovisku hrabličky. Radšej počkaj deň či dva a nechaj tú túžbu po pomste vyprchať
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Pre tych zanietenych:D http://www.specnaz.cz/forum/viewforum.php?f=51 :smt006 ...a rainbow ma pravdu
damiamarl
Light Professional
Light Professional

asi to dalej budem riesit cez pm lebo to tu nrma zmysel a co sa tyka tychto zlocinou tak si nemyslite ze som nejaky toto a tiez tie veci nejdem praktizovat ....by som to vysvetlil co chcem sprravit ...ale inak nebude, bude len tak ako pisal rainbow
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

qwerty-xyz napísal::roll: P4ra A GANGY, .... citali ste vobec knihy ktore som pisal? zaskodnik a vlkodlak? ak nie, neni o ocm s vami chlapci. Citali ste prirucky SAS ??? to mi chces povedat ze na to netreba kondicku?

Jedna jedina otazka. A myslim to smrtelne vazne.

Beries drogy?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

slavo120 napísal:Pre tych zanietenych:D http://www.specnaz.cz/forum/viewforum.php?f=51 :smt006 ..
tak toto už je silnejšia kávička, normálne som sa začítal..hlavne ako mordnúť chlapa motýľom hehe
Napísať odpoveď