vyhľadávanie

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
sabynka
Amateur
Amateur

vyhľadávanie

Príspevok od používateľa sabynka »

Možno sa opýtam úplnú blbosť, ale budiž :D .

Ak chcem na nete vyhľadať nejaké meno, výraz, názov - hodím do Googlu a mám milión stránok, na ktorých sa ten výraz nachádza. ALE....Dá sa podobným spôsobom vyhľadať fotka, obrázok? Na stránke je fotka a ja by som chcela vyhľadať ďalšie stránky, na ktorých sa táto fotka nachádza, dá sa to?
Ako?

Napr.
Písala som si na ICQ s jednou osobou. V profile tam mám fotku a tú istú fotku mám aj v albume na FB. A tá osoba mi povedala, že pomocou tej fotky z ICQ ma našla na FB. Je to možné?

Ď.

:smt006
robbo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: vyhľadávanie

Príspevok od používateľa robbo »

Dá sa to cez stránku tineye.com, dáš tam link na obrázok alebo ho uploadneš a vyhľadá ti ho
sabynka
Amateur
Amateur

robbo napísal:Dá sa to cez stránku tineye.com, dáš tam link na obrázok alebo ho uploadneš a vyhľadá ti ho
A čo tá fotka z môjho ICQ??
Mohol ju vyhľadať na FB, aj keď mám v nastaveniach, že moje fotky môžu vidieť len moji priatelia?

:smt006
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

profilové fotky môžu vidieť všetci, to že si nastavíš aby tvoje fotky (prípadne fotky kde si tagnutá) videli iba priatelia neplatí na profilovky
sabynka
Amateur
Amateur

audiotrack napísal:profilové fotky môžu vidieť všetci, to že si nastavíš aby tvoje fotky (prípadne fotky kde si tagnutá) videli iba priatelia neplatí na profilovky
Tá fotka z profilu na ICQ nebola ako profilovka na FB - bola vo vnútri, v albume. Ak mám album "zamknutý" pre neznámych ľudí, nemal by sa mi tam týmto spôsobom dostať, či áno?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nie, také fotky nie sú dostupné. Ja v tvojom profile na fb vidím iba profilovky (3 fotky, dve na útese pri nejakom mori a jedna pri vodopáde či čo to je). Nič ostatné nemáš verejné
sabynka
Amateur
Amateur

audiotrack napísal:nie, také fotky nie sú dostupné. Ja v tvojom profile na fb vidím iba profilovky (3 fotky, dve na útese pri nejakom mori a jedna pri vodopáde či čo to je). Nič ostatné nemáš verejné

Podľa čoho si ma vyhľadal?? :shock:
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Je admin a vie si pozrieť tvoj mail. Podľa toho Ťa našiel.
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Podľa mňa to bola iba nejaká náhoda. Nemáš na tej fotke ešte niekoho iného označeného? Aj podľa toho by sa to dalo, ale zas podľa mňa len náhoda.
Napísať odpoveď