Crysis 2
Re: Crysis 2
co som cital temy na mycrysis tak to mozno vyzera ako keby idu prerobit celu grafiku alebo aspon nejako upravit
ale stale su to len dohady uzivatelov
-
juro522
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Caute, neviete mi poradiť pri misii kde máte zničiť ten mimozemsky tank (čo vyzerá jak sliepka) a po jeho zničení sa máte zoskupiť s vojakmi pri 2 autách, a keď tam dojdem k tomu vojakovi na dané miesto nič sa nedeje, cieľ misie je stále ten istý a pritom som tam kde mám byť. Ďakujem
mas nastupit do auta
-
Sphinx
Addict
lepsie FPS sa uz ani nerobia to je to v com je pes zakopany uz ide kazdy po zisku a aby mala hra pokracovanie kazdych 10-12 mesiacov cize rychlo poplacajme daky koridor ved to ma znacku "xyz" fanusik kupi .. autori naslubuju hory doly a ked hra vyde servery laguju textury chybaju a podobne veci.. pol roka sa caka na patch ktory opravy 20 chyb a sposobi dalsich 15.. lebo naco platit 20 testerov ked staci 1-2 .. ale to je pi vsetkych hrach tak uz nejde o zabavu ale o ziskFUZE napísal: Hmm..Tak neviem co ti konkretne vadi na tejto hre.Ak poznas neaku lepsiu FPS daj vediet,budeme len radi.Podla mna naj, som sice stary ko*ot na hry,ale aj tak...
-
juro522
Light Expert
no do jedného mi nastúpiť nejde a keď nastúpim do druhého jedine ako šofér, ale aj tak sa nič nedeje, vojaci tam len tak stoja.Mrto napísal:mas nastupit do auta
-
uplink
VIP
Viem že väčšinu z Vás toto nebude zaujímať, ale úprimne, myslíte že bude nejaký DX11 patch pre Crysis 2? Akože for the fuc*s sake! Crysis 1 mal 3x také rozlíšenie textúr a podporoval DX10, Crysis 2 má textúry 256 x 256! wth. som to spustil ako čumí ten chlapík na svoje gate a pozerám že to je blurnuté lebo nevidí? Som to hral asi pol hoďku a vypol, odmietam to hrať bez nejakých DX11 efektov, toto nie je to, čím sa chválili na E3, ani to za čo som vysolil 50 eur!
...
To je úžasné že sme dostali "wow" efekt, bez solídneho základu. Nulová teselácia, žiadne advanced shadows, žiadne kvalitné osvetlenie, žiadne normálne textúry a žiadne vysokopolygónové objekty.
Ja viem, ja viem. Bežného hráča čo má priemerný PC to nezaujíma, samozrejme je druhá veľká skupina a to veľmi veľa entuziastov, ktorí by chceli od vývojarov to čo slúbili, full scaled DX11 hru s teseláciou, dynamickým blurom, DX11 svetlami, tieňmi a inými vychytávkami, ktoré by hre dodali 200% na atmosfére.
Čo sa stalo? To budeme ďalších 5 rokov robiť DX9 porty z konzol?!
Nezaplatil som 520 eur za grafickú kartu aby som si kupoval a hral porty zo 6 rokov starých "počítačov"...
To je úžasné že sme dostali "wow" efekt, bez solídneho základu. Nulová teselácia, žiadne advanced shadows, žiadne kvalitné osvetlenie, žiadne normálne textúry a žiadne vysokopolygónové objekty.
Ja viem, ja viem. Bežného hráča čo má priemerný PC to nezaujíma, samozrejme je druhá veľká skupina a to veľmi veľa entuziastov, ktorí by chceli od vývojarov to čo slúbili, full scaled DX11 hru s teseláciou, dynamickým blurom, DX11 svetlami, tieňmi a inými vychytávkami, ktoré by hre dodali 200% na atmosfére.
Čo sa stalo? To budeme ďalších 5 rokov robiť DX9 porty z konzol?!
Nezaplatil som 520 eur za grafickú kartu aby som si kupoval a hral porty zo 6 rokov starých "počítačov"...
-
Royalflush
Guru wannabe
Prečo nejde v tom Advanced Graphic Options nastaviť menšie ako High?
-
uplink
VIP
Však to aj keď spustíš na androide musí ísť na hardcore bez sekania, otrasne jednoduchá grafika
...ACB a Bulletstorm vyzerali 2x lepšie a to sú ditto DX9 hry only...ach jo.
Sú tam len tri nastavenia, gamer - normal, advanced - high, hardcore - highest...
A potom máš mod:
http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=33008
Lebo hra nepodporuje menej ako "high" settings, potom sa rozpadá grafika hry, úplne.
Sú tam len tri nastavenia, gamer - normal, advanced - high, hardcore - highest...
A potom máš mod:
http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=33008
Lebo hra nepodporuje menej ako "high" settings, potom sa rozpadá grafika hry, úplne.
-
Royalflush
Guru wannabe
No tak mne to na 800x600, nastavenie gamer a všetko povypínané ide asi 35-40 FPS. 
PC Spec:
Athlon II X2 250, 3,0 ghz
ATI Radeon 5450 1gb
3gb ram
PC Spec:
Athlon II X2 250, 3,0 ghz
ATI Radeon 5450 1gb
3gb ram
-
uplink
VIP
35-40 je super, nie? 24 je úplná plynulosť, zvyšok je onania pre FPSkárov. Na prejdenie hry Ti bohate stačí stabilných 24.
-
Royalflush
Guru wannabe
Tak potom menej.. takých 25-30, ale šak jasné, dá sa to hrať, nesťažujem sa, som rád že som to vlastne rozbehal. 
-
uplink
VIP
Royalflush - a zato že Ty rveš prachy do alkoholu, alebo iných vecí mi nemusíš dávať K
život je otázkou priorít, ja neodsudzujem Teba za Tvoje, tak to Ty láskavo nerob s mojími 
-
Royalflush
Guru wannabe
Prepáč ale máš grafiku a celkovo PC za 548484€ ide ti na full aj Moja Matka 7, v Crysis 2 je grafika nádherná, ja by som bol rád keby mi to aspon na Gamer 1280x1024 a ty sa ešte sťažuješ. Už dlhšie čítam tvoje príspevky, ako všade nadávaš že je škaredá grafika, pritom ti to ide všetko na full s krásnym FPS.
A neviem čo Ťa prinútilo nazvať ma nepriamo alkoholikom.
Ale toto je už dosť od témy...
A neviem čo Ťa prinútilo nazvať ma nepriamo alkoholikom.
Ale toto je už dosť od témy...
-
uplink
VIP
Royalflush - nedomýšľaj si prosím Ťa, nenazval som ťa alkoholikom -
Crysis 2 som si narozdiel od Teba kúpil. Prachov nemám na rozdávanie, momentálne mínus. PC som si kúpil za ťažko zarobené prachy, nie som mafián, ani synček bohatej mamičky, alebo otecka. To že som sa rozhodol ísť cestou gamer entuziastu je moja osobná vec. A to že Ty tie prachy rveš inde, nie je moja starosť.
Všimol si si že by som niekde písal že si šupák s PC ktorý má výkon ako môj splachovací záchod s postupným pokladaním sedacieho miesta na misu? NIE! Tak sa ku*va nenavážaj do môjho PC.
Poznám ľudí, až moc a viem že týpci čo majú šupácke PC majú auto, chlast, alebo rvú prachy niekde úplne inde. Takže sa nesťažuj a drž hubu a krok a nenavážaj sa do ostatných, ktorí si vybrali iný spôsob a štýl života. Nemám auto, nechlastám, nefajčím, nehúlim, nemám moc drahých vecí, rvem to do PC, moje rozhodnutie, môj život.
Ty máš iné priority. Tak sa mi láskavo nestaraj do života a ja sa nebudem do Tvojho
Neznášam ľudí čo žijú v rodinnom dome, majú plnú ri* prachov, chlastajú, chodia po večierkoch, majú autíčko, rvu prachy do kina, alebo diskoték a hrajú sa na PC raz za rok. Do PC nie sú ochotní vraziť ani cent, ale všetko by chceli hrať na full detailoch. Potom si kúpia šrotnú konzolu a brzdia vývoj hier na PC. Good job. Toto je moja stránka mince.
Teraz nehovorím že máš veľa prachov, ale ver mi, aj keď si len 13 ročne, alebo 16 ročné decko, vieš si tie prachy zohnať a to veĺmi rýchlo, stačí len chcieť a byť aspoň trochu šikovný. A keď to nezvládaš, tak sa nenavážaj do tých ktorí to v Tvojom veku zvládli, sami, bez pomoci druhých.
, nemám páru kam rveš prachy, šlapky, priateľka, rodina, auto, je mi to ukradnuté. Ja do PC.uplink napísal:zato že Ty rveš prachy do alkoholu, alebo iných vecí
Crysis 2 som si narozdiel od Teba kúpil. Prachov nemám na rozdávanie, momentálne mínus. PC som si kúpil za ťažko zarobené prachy, nie som mafián, ani synček bohatej mamičky, alebo otecka. To že som sa rozhodol ísť cestou gamer entuziastu je moja osobná vec. A to že Ty tie prachy rveš inde, nie je moja starosť.
Všimol si si že by som niekde písal že si šupák s PC ktorý má výkon ako môj splachovací záchod s postupným pokladaním sedacieho miesta na misu? NIE! Tak sa ku*va nenavážaj do môjho PC.
Poznám ľudí, až moc a viem že týpci čo majú šupácke PC majú auto, chlast, alebo rvú prachy niekde úplne inde. Takže sa nesťažuj a drž hubu a krok a nenavážaj sa do ostatných, ktorí si vybrali iný spôsob a štýl života. Nemám auto, nechlastám, nefajčím, nehúlim, nemám moc drahých vecí, rvem to do PC, moje rozhodnutie, môj život.
Ty máš iné priority. Tak sa mi láskavo nestaraj do života a ja sa nebudem do Tvojho
Neznášam ľudí čo žijú v rodinnom dome, majú plnú ri* prachov, chlastajú, chodia po večierkoch, majú autíčko, rvu prachy do kina, alebo diskoték a hrajú sa na PC raz za rok. Do PC nie sú ochotní vraziť ani cent, ale všetko by chceli hrať na full detailoch. Potom si kúpia šrotnú konzolu a brzdia vývoj hier na PC. Good job. Toto je moja stránka mince.
Teraz nehovorím že máš veľa prachov, ale ver mi, aj keď si len 13 ročne, alebo 16 ročné decko, vieš si tie prachy zohnať a to veĺmi rýchlo, stačí len chcieť a byť aspoň trochu šikovný. A keď to nezvládaš, tak sa nenavážaj do tých ktorí to v Tvojom veku zvládli, sami, bez pomoci druhých.
-
Royalflush
Guru wannabe
Ja som ten príspevok nad tvojím vôbec nemyslel ofenzívne, tak neviem prečo ty hej. 
A veď ja ti to neberem že investuješ do PC, mna len zaráža to, že furt sa ti niečo nepáči na grafike hier, pritom väčšina z tých, do ktorých sa navážaš majú nádhernú grafiku.
//Fakt to berieš moc vážne, klud.
A veď ja ti to neberem že investuješ do PC, mna len zaráža to, že furt sa ti niečo nepáči na grafike hier, pritom väčšina z tých, do ktorých sa navážaš majú nádhernú grafiku.
//Fakt to berieš moc vážne, klud.
-
uplink
VIP
Royalflush - videl si Unigine Heaven 2.0 benchmark? Videl si techdemo na UT3 engine s teseláciou? Alebo techdemá nvidie? To je nádherná grafika. To čo predviedol Crysis 2, alebo 95% nových AAA titulov je zrecyklovaná grafika z pred 6tich rokov.
PC za 450504680165 eur mám preto, lebo som náročný na grafiku, nie preto, aby som mal. Ak Ti stačí grafika z pred šiestich rokov, neberiem Ti to, mne nestačí, zmier sa s tým, alebo ma ignoruj. Keď viem že ich poondený engine zvládne o 2/3 viac a viem že to neimplementovali len preto, aby to šlo na konzole, ktorá stojí menej ako moja myš a klávesnica dokopy, tak mi vrie krv v žilách
Beriem to vážne, lebo narozdiel od pirátov som si v poslednej dobe keď nemám zrovna prachov nazvyš kúpil pár AAA titulov a poviem Ti, ide mi to na nervy ako deň po výjdení zistia že "hups" nie je tam 90% vecí ktoré sme slúbili...a áno, je to moja chyba že nepirátim ako ostatní, ale čo narobím, robím v podobnom priemysle, tak si nebude sr*ť do huby okrádaním spoluvývojárov a grafikov.
Rozčuluje ma to rovnako ako bežného človeka zlý film v kine, pokazené auto, rozbitá nálada v rodine, alebo iné veci, ktoré nie sú kritické pre prežitie jedinca v spoločnosti, ale sú to tie malé detaily, ktoré sa nazývajú život. Pre niekoho kino s priateĺkou a následne podnik/reštika - večera, ktoré sa môžu pokaziť, pre niekoho horolezectvo na skale - kde sa môže dokaličiť, pre niekoho závod v aute po meste - kde sa môže dokaličiť, auto pokaziť, ukradnúť auto, alebo iná vec a pre mňa PC a hry - kde sa to všetko *erie rad radom.
Všetko čo som vymenoval sú voliteľné zábavky...nič potrebné na prežitie a predsa do všetkého vrážame veľa prachov a tešia nás, alebo iritujú...
PC za 450504680165 eur mám preto, lebo som náročný na grafiku, nie preto, aby som mal. Ak Ti stačí grafika z pred šiestich rokov, neberiem Ti to, mne nestačí, zmier sa s tým, alebo ma ignoruj. Keď viem že ich poondený engine zvládne o 2/3 viac a viem že to neimplementovali len preto, aby to šlo na konzole, ktorá stojí menej ako moja myš a klávesnica dokopy, tak mi vrie krv v žilách
Beriem to vážne, lebo narozdiel od pirátov som si v poslednej dobe keď nemám zrovna prachov nazvyš kúpil pár AAA titulov a poviem Ti, ide mi to na nervy ako deň po výjdení zistia že "hups" nie je tam 90% vecí ktoré sme slúbili...a áno, je to moja chyba že nepirátim ako ostatní, ale čo narobím, robím v podobnom priemysle, tak si nebude sr*ť do huby okrádaním spoluvývojárov a grafikov.
Rozčuluje ma to rovnako ako bežného človeka zlý film v kine, pokazené auto, rozbitá nálada v rodine, alebo iné veci, ktoré nie sú kritické pre prežitie jedinca v spoločnosti, ale sú to tie malé detaily, ktoré sa nazývajú život. Pre niekoho kino s priateĺkou a následne podnik/reštika - večera, ktoré sa môžu pokaziť, pre niekoho horolezectvo na skale - kde sa môže dokaličiť, pre niekoho závod v aute po meste - kde sa môže dokaličiť, auto pokaziť, ukradnúť auto, alebo iná vec a pre mňa PC a hry - kde sa to všetko *erie rad radom.
Všetko čo som vymenoval sú voliteľné zábavky...nič potrebné na prežitie a predsa do všetkého vrážame veľa prachov a tešia nás, alebo iritujú...
-
Royalflush
Guru wannabe
Šak ja sa nehádam, ale z môjho pohľadu - niesom náročný na grafiku a Crysis + každá novšia hra, má pre mňa peknú grafiku, je tvoj názor dosť divný, takže tak.
A ešte otázka, prečo si ma nazval pirátom ?
A ešte otázka, prečo si ma nazval pirátom ?
-
uplink
VIP
Royalflush - nenazval som Ťa pirátom, to bolo všeobecné. Ale keď sme pri tom, kúpil si si 90% hier, ktoré s prešiel?
-
Royalflush
Guru wannabe
Ano, kúpil.
-
uplink
VIP
Tak potom nie sí v skupine pirátov, ktorí tu nadávajú že im to nejde. To nič nemení na fakte že sa nemusíš navážať do mňa pre moju voľbu entuz. PC pred inými vecami.