Crysis 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Crysis 2

Príspevok od používateľa Royalflush »

Ale ja som sa NIKDE do tvojho života nenavážal, ja som ti len vyjadril môj názor. NIKDE som nenapisal niečo na spôsob ''fuj si gamer nedávaj všetky peniaze do PC'' alebo čo, ale ty reaguješ tak, ako keby som to napísal, tak neviem prečo si začal rozprávať o prioritách života, keď to s tým vôbec nesúvisí
Ja som sám, dá sa povedať, gamer, ale nehľadím na grafiku hry, skôr na hratelnosť a iné veci. Preto mi tvoje reakcie na grafiku prišli divné.

A tiež si kupujem hry, upgradujem PC a podobne, (xbox som už predal, radšej vrážam do PC po novom) namiesto toho, aby som sa niekde opil alebo čo...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Naozaj?
Royalflush napísal:Prepáč ale máš grafiku a celkovo PC za 548484€ ide ti na full aj Moja Matka 7
sorry, ale ak toto nie je výčitka môjho PC tak čo potom? A to čo je v prílohe je tiež "len" Tvoj názor? No sh*t...

Aspoň si stoj za tým čo si povedal ako chlap a nevyhováraj sa ako baba.

Keby to bol len Tvoj názor, napíšeš to do témy - nie hanlivo do karmy, kde si namiesto toho pokračoval "akoby" sa nič nestalo :roll:
Prílohy
royalcrap.jpg
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

choďte si spamovať do súkromných správ.
už vám to poriadne je*e.
Uplink ty musíš neustále všetko rozrezávať
aby si mal v poslednom príspevku dokázané
že máš pravdu. Vyser sa už na to. Nás nezaujíma
aké máte vy dvaja vzťahy. Keď sa chcete
jeden druhého obhajovať, píšte si súkromne,
pretože príde Goten a zamkne AJ túto tému. ah...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik - imo viac ku téme ako "nejde mi cracknutá verzia", alebo "ako rozprášiť tomu mimozemšťanovi hubu", or "mám PC s výkonom vedeckej kalkulačky, prečo nejde nastaviť nižšie ako high?"...ale okay, ako myslíš. Mňa zase nezaujímajú tie veci...
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

uplink aj mňa to trošku serie ohladne toho že crytek hovoril ako prioritne podporuje Pc hráčov ale ako pri tomto si teraz nechcem povedať že nasral ale nasral do huby.
fakt že je to čistý port no graficky je to stále skvelé podľa mna.
a možno práve týmto chce získať viac hráčov ktorý si hru kupia a neodradí ich to že keď sa pozru na zadnu stranu rovno hru vratia do legalu a povedia si možno za 3roky...
osobne mam takisto schopný stroj no nestažujem si hra ide super nenormalne plynulo vyzera fajn aj keĎ je pravda že textúry si smiešne malé (kvoli Xboxu) ale viem že sa špekuluje o tom že by mali urobiť akýsi HD mod pre PC a celkovo mal byť patch ktory bude obsahovať dx11 neveim ako to je teraz ale mal byť tak snáď sa dočkáme.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

DAMON88 - tak tak, a hlavne keď na tých výstavách hovorili že to bude DX11 titul, ako to je totálny ofuck

No a ku tomu druhému, keď chce hrať človek oklieštenú verziu be my guest, na to sú tam tie tri nastavenia gamer, advanced a hardcore.

Problém je že rozdiely v nastaveniach sú mizivé [lebo je to port z konzoly] a nastavenia ako také bez toho modu stoja za nič.

Suma sumárum, Crysis 2 vývoj a vznik bol zo 100% [oficiálne] a z 80% [neoficiálne tipujem - fin. injekcie od EA keď to spravia na konzoly, etc.] podporený a umožnený len PC hráčmi a Crytech tým že je hamižný, tak sa poďakoval PC hráčom tak, že sa na nich vy*ral a hodil na nich bobek a cpe sa do zadku majiteľom 5 korunových konzol, lebo z nich vymláti viac peniažkov.

Takže celé je to opäť len o prachoch...
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Dovolim si sem pridat tuto test recenziu:

http://extrahardware.cnews.cz/crysis-2- ... i-s-crysis

kde je pekne ukazane ze ake su rozdiely grafiky. Mne sa to ako male moc nezda no...
Suhlasim s tym ze nas os*ali a dali nam len polovicny produkt za plnu cenu ...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hypper - ja mám stále pred očami ten úvod z hry, zatienený vlčím hnevom, tie nohavice propheta či koho konec. Grafika ako na PS One :(...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

uplink napísal:35-40 je super, nie? 24 je úplná plynulosť, zvyšok je onania pre FPSkárov. Na prejdenie hry Ti bohate stačí stabilných 24.
Prepac ale na tejto vete som sa paradne zasmial :lol: 24 fps ? To si nemohol mysliet vazne. Ved to nestaci ani pre casual hraca.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

rochedo - tak smiať sa môžeš tak na sebe :lol: 24 fps je framerate filmov a optimálny framerate hier v ich prvotnom vývoji. Neskôr stúpla norma na 30 fps a ešte neskôr na 60 fps.

Keď som hral Dragon Age 2 tak som pri 12-18 fps nevedel rozoznať či to ide 25, alebo 30 fps. A to si na framerate dávam sakra záležať.

Smiem ináč vedieť čo okrem toho že čím viac framov, tým lepšie sa Ti nezdá na 24 fps? Skús si softwarovo locknúť framy stabilne od 24-26 fps, ver mi že okrem rýchlych scén nezbadáš veľký rozdiel oproti 60 fps, najmä pri casual hrách.

Úchylákov z CS sem teraz nerátame, navyše Crysis 2 je spomalený enginom, takže tam je viac ako 30 fps len zbytočný luxus :roll:

http://en.wikipedia.org/wiki/Frame_rate

tu si môžeš prečítať o vývoji frameratu. Filmy majú ešte stále 24 fps [25 a 30], hry prvé mali 6 fps na FPS a neskôr v modernej splaškovej dobe je to 30-60 fps, ale v podstate ľudia nevedia prečo.

Pár úchylov čo hrá CS a UT potrebuje 100 - 120 fps, pričom v mnohých prípadoch ich milované a "kvalitné" LCD a panely svetových a renomovaných značiek [Benq, Acer, Proview, Belinea, etc...] kvôli v-syncu nezvládnu vykresliť viac ako 60 fps kvôli frekvencii [niekedy 75].

Ale áno, poďme sa všetci zasmiať nad 24 fps, ktoré sú desiatky rokov používané v kinematografii a sú dostačujúce pre plynulé prehrávanie filmov, lebo pár "expertov" povedalo že treba min. 60 fps :lol:

To samozrejme neznamená že vývoj ide do predu. Ale smiať sa na overenej minulosti je len prejav hlúpej mladosti a neskúsenosti.

Sám James Camerom chce spraviť Avatara 2 a 3 v 48 a 60 fps.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Bavime sa o hrach, nechapem preco sem pleties filmy. Filmy nevies ovladat. Ked ovladas hru a hrajes pod 30 fps tak mi nepovedz ze necitis sekanie.
V hrach typu Dragon Age 2 alebo ine hry ako napr. RTS atd. tak jasne ze tam si ten rozdiel mozno az tak nevsimnes i ked tam napriek tomu to sekanie je. Ale ked sa bavime o FPS-kach a nie o konzolovych portoch typu Crysis 2 tak hrat pod 30 fps je jednoducho nepostacujuce.
A prve hry mali 6 FPS ? Koho to zaujima ze nejaka hra z roku 82 mala 6 fps ? Ako to suvisi s dnesnymi hrami ? To je ako porovnavat Nokiu 3310 a iPhone.
Keby tych 24 fakt postacovalo tak preco to neni standard pre casual hracov ktori hraju na konzolach ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Aké sekanie? Najprv si napísal že pri filmoch je 24 fps okay a teraz mi vysvetli prečo pri hrách nie? Hráš hru štýlom že robíš 180 stupňové otáčky jednu za druhou? :lol:

Aký je rozdiel medzi casual až normal hrou a filmom, skús mi to vysvetliť? Lebo argument že hra je interaktívna a film nie je nelogický, nemá nič spoločné s plynulosťou.

Jediné čo pocituješ je rýchlosť a tam cítiš rozdiel od 0 - 150 fps, takže prsiť sa tu že "áno 60 fps je to pravé orechové" je blbosť. Ani 24, ani 30 a ani 60 nemusí uspokojiť hráča, fakt je jeden, 24 je plynulý pohyb, vychádza z praxe. To že je to pomalšie ako 60 fps je za prvé logické a za druhé nie je to nutné, je to luxus, rovnako ako 120 fps.

Btw. ak nemáš páru o elektronike, tak by si sa nemal hádať o hrách. Keby si sa vyznal trochu do histórie hier, pochopil by si prečo vznikli "normy" 30 a 60 fps. Poradím Ti, súvisí to s matematikou a tým do čoho pozeráš keď mi odpisuješ na príspevok ;)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Rofl uplink to co zas davas s tym fps... Ano 24fps je framerate filmov ale to je staticka scena s ktorou nepotrebujes interagovat, mimochodom aj napriek tomu je aj pri filme rozdiel citelny, ked pustis 60fps movie. Hrat FirstPersonShooter a v podstate hociaku hru okrem tahovky na 24 fps je padnute na hlavu a sekanie jasne rozpozna aj vacsina geriatrie. Ak ides s vaznou tvarou tvrdit opak tak uz fakt neviem co s tebou je.

Myslim ze je to prave spielberg kto sa uz roky snazi aby sa pred honenim nad co najvacsimi rozliseniami uprednostilo plosne zvysenie fps pri filmoch. Ale ten vie o filmoch kkt, ty sa vyznas viac. Mas pravdu.

//Kym som to pisal tak si zas zadrel dalsiu ch*j*vinu, asi uz nejdem reagovat lebo tebe to v poslednej dobe asi skutocne j*be.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Gangy - keď som hrával half-life 1, UT, Quake a iné FPS tak Ty si ešte len čural do nočníku, tam som hrával 24-30 fps, tak ma prosím Ťa nepoučuj o niečom, čo je len moderný výmysel a v žiadnom prípade nie sekanie, ako ste to nazvali :D

Tiež ma baví keď niekto nazve trhanie, alebo neplynulosť hry "lagovanie", to je numero uno, vysoký level "hight level" a VGA nazve GPU.

Mohol by to tu niekto zrhnúť v jednej vete a bolo by hneď jasné koľká bije.

Skús pochopiť že Vy mladí ste nesledovali vývoj hier ani vývoj frameratov. Keď sa Ti narodí decko a bude sa Ti smiať že "hahaha si debil, lebo Ti stačí 60 fps, ja mám 1800 fps tati, si kkt" som zvedavý ako sa budeš cítiť...to máš ditto...

24 obrázkov stačí pre ľudské oko pre "dokonalú" plynulosť, bodka. Ak to chceš poprieť, vynadaj tým čo to určili za štandart. Všetko ostatné je luxus navyše, pre lepší pocit a lepšiu hrateľnosť.

Pod 24 fps začína "sekanie", nad 24 fps je to len pocit pomalosti. Zmierte sa s tým.

Toto čo tu predvádzate je prejav davovej psychózy. Recenzie a banda tupcov povie že grafika v Crysis 2 je super, tak to tak aj pre Vás je. J*ebal to pes do čreva že rozdiel oproti jednotke je mizivý. Banda tupcov povie že 60 fps je potrebných pre hry, sr*ť na to že sa hrali hry 15 rokov na 24-30 fps a stačilo to :lol:

Túto demenciu mladých vidím na každom fóre. Týpek trepne idiotinu a všetci to hneď začnú opakovať ako kopírky a kvočny v kuríne. Napíše človek nové slovo, je to síce nezmysel na ntú, ale všetci ho používajú. Ach jaj, škoda reči. By ma serióža zaujímalo či aspoň jeden z Vás dvoch hral niekedy stabilne hru na 24 fps a či ste pocitovali "sekanie", alebo len "pomalšie" reakcie :D

Totižto fyzika [optika] nepustí, 24 obrázkov za sekundu či interaktívnych, alebo neinteraktívnych bude vždy 24 obrázkov za sekundu, oko ich vidí rovnako. Rozdiel je citeľný len pri rýchlom presune, to je všetko.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

k tomu že sa cpú konzolistom do riti uplne chápem.
predsa len ak si che konzolista zahrať cez net musi si jednoducho hru kupiť kym na PC si rusaci spravia server a može hrať každy teda crytek nezarobí na PCčkaroch tolko ako na konzolistoch.
avŠak nemyslim si že ny predajnosť crysis 1 bola malá no určite bola značne obmedzená kvôli warezákom.
ale jasne nie každy si to može dovoliť kupiť ale myslim že keď sa mi raz pači tak 40€ za podporu vyvojara ma nezabije. ale to je moj nazor možno niekto iny to vidi inak

//autoeditácia príspevku (31 Mar 2011, 18:29)
a eŠte sa vratim k tym texturam.
som si istý že rovnako ako pri crysis 1 sa najdu nadšenci ktory sa do hry pozrú rošku hlbšie a spravia textury lepšie kvalitnejšie alebo iné.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

V jednej vete?

Z poslednych par tem do ktorych si sa zapojil je viac nez jasne ze si len mentalne zaostaly troll ktory bude aj na 30tich stranach zapierat realitu a tvarit sa ze je vsetko v poriadku zatial co bude polovica fora neveriacky krutit hlavami, ci to myslis vazne.

Cize ano, mas pravdu. Idem si vsade nastavit limit na 24 fps a pri hrani si opakovat ze je to dokonale plynule a opak si len predstavujem. Amen.
Inak sa to tu ako v ostatnych temach kde predvadzas svoju narusenost po tridsiatich stranach zamkne, a ty potom - hrdinsky, ked uz nikdo nemoze reagovat - tvoju choru iluziu zhrnies do super duper uderneho prispevku pretkaneho cool anglickymi frazami ktory budes pisat tristvrte hodinu a osemkrat editovat.

Uz som to videl prilis velakrat na to aby som si potreboval ten pohlad dopriat znova a rozhodne niesom sam.
uplink napísal:Totižto fyzika [optika] nepustí, 24 obrázkov za sekundu či interaktívnych, alebo neinteraktívnych bude vždy 24 obrázkov za sekundu, oko ich vidí rovnako. Rozdiel je citeľný len pri rýchlom presune, to je všetko.
Wtf? Ved 24fps bude vzdy len 24fps nie? To si napisal hned predtym tak co si teraz otvaras zadne vratka? Nasrat si do huby v dvoch suvislych vetach, to nevie nikdo lepsie nez ty. Prave o tom "rychlom presune" su FPS a o tom sa tu aj bavime ty mental, tak sa uz konecne zobud zo sna.

J*bem ta uprimne, som presvedceny o tom ze ti nejde o nic ine ako provokovat takze s tebou nemienim viac stracat cas.
uplink napísal:Gangy - keby som Ťa nebral s rezervou a s tým že si notorický rýpač a jediná Tvoja funkcia na fóre je nadávanie druhým, tak by som na Teba aj ďalej reagoval, ale ináč to nemá zmysel :smt006
Az na to nadavanie si prave zhodnotil sam seba, skus si to uvedomit. A napisat ze ja som sem prisiel trollovat, to je uz totalny vysmech, pluvanec realite priamo do tvare. Si naruseny, tak to aj treba brat. Bavte sa tu.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

@uplink My mladi ? Som o 5 rokov mladsi ale pises o mne ako keby som vyrastol na pic*vinach typu CoD. A vzhladom na to ze studujem informatiku tak mas pravdu. Viem o tychto veciach velke hovn*.
Pre film ti postacuje 24 fps prave ako pisal Gangy lebo je to pasivne. Ty jednoducho do toho nezasahujes. Hru vies ovladat a preto vidis aj citis ked ti to seka a kazdy normalny clovek by mal rozoznat plynulost.
Mne nikto nemusi tlacit do hlavy aky je idealny framerate v hrach. Pre mna aj 60 je malo. Vacsina progamerov si kupuje monitory s frekvenciou 120hz. Ale to len tak bokom.

//btw onedlho si zapnem Splinter Cell Conviction a dam si tam 24 fps a budem sa tvarit ze pozeram film.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Uplink: Neviem ako ty, ale pri hrani LFS(simulator zavodny) viem volnym okom rozoznat 40 a 80 fps, a je to SAKRAMENTSKY rozdiel.

A v skole pravidelne hravame Q3A na compoch, ktore maju nedostatujuce specs a poviem ti, ze hrat na 30 fps a hrat na 70 je opat SAKRAMENTSKY rozdiel.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Gangy - keby som Ťa nebral s rezervou a s tým že si notorický rýpač a jediná Tvoja funkcia na fóre je nadávanie druhým, tak by som na Teba aj ďalej reagoval, ale ináč to nemá zmysel :smt006

Nadeo - len si mi dal za pravdu. Rozdiel je však vedieť niečo rozoznať a určiť hranicu prípustnej plynulosti.

Kopec ľudí čo fičalo na CRT monitoroch dlhé roky si neuvedomovalo otrasnosť 60tich herzov, keď prišli LCD nevedeli prečo, ale zrazu im začali CRTčka blikať.

To isté máš aj pri hrách. Hrávali sme hry v dobách minulých 24-30 fps a bolo to dostačujúce a vrchol. Teraz je nová doba, fps hranica stúpla z 24-30 fps na 30-60 fps. To neznamená že 24 fps je horších, alebo menej plynulých ako pred 10timi rokmi! :D A o rok to bude 120 Hz vďaka 3D panelom, ktoré zvládajú s v-syncom vykresliť 120 fps. A sme doma.

A potom sa nájde opäť troll, ktorý ma vysmeje ako Gangy, alebo rochedo a povie že 60 fps seká! treba 100-120 fps. A teraz im to vyvráť :D

A o tri roky na to sa stane normou 240 Hz a budeme mať 240 fps a 120 fps bude obsolete, etc. etc. etc...

A Nadeo je sakra rozdiel medzi Q3A a Q3TA a Quakom obyčajným ;)...problém je že toto väčšina "lol, rofl, gpu, hight lvl a 60 fps must have" trulov nezažila takže to nevedia. Len im ich kamoš zo základky, alebo strednej povedal že mať 60 fps je cool a pri CSku 100-120 fps je ubercool, to nevadí že na to nemáš LCD panel, podstatné je mať tých 120 fps, sr*l to pes že sa polovica frameratu stráca a tearuje to obraz...

Tak isto prvý need for speed až po tretí diel som hrával a chrochtal ako prasa v žite na 24-30 fps. Viac v tej dobe totižto PC dávali len okrajom.

Chalani ako Vy preskočili 15 rokov vývoja hier, definíciu ich frameratu a overenú hranicu a prsia sa s párročným trendom...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale ved samozrejme ze nad 30 to uz bude vsetko plynule. Ale je rozdiel medzi plynulym a plynulejsim a prave v tom je podstata ze to dokazes rozoznat. Ja som reagoval kvoli cislu 24. To je proste vtip a bude to vtip aj o 100 rokov.
Napísať odpoveď