Fuha seth ako vzdy si nam to znova natrel tvojim neznicitelnym argumentom "zly zdroj".seth82 napísal:tehla: Prestaň tmáriť. Je to blog? Je. Je ten človek odborník na tematiku? Nie je. Je to výhradne iba jeho názor? Je. Je to skopírované z "catholicworkera"? Je. Ja nie som obmedzený ako poniektorí, ktorí veria iba "nezávislým" médiám a neverím všetkému, čo pochádza zo SME. Neprejavujem taký level naivity, ako vy.
Pochop uz konecne ze toto je nula bodov, aj keby som tu citoval vesmirni lide ty ako clovek ktory chce viest diskusiu si povinny to vyvratit nejakym protiargumentom. Tuto tvoju ubohu taktiku vie pouzit bars aky idiot, ale to uz samozrejme potom neni diskusia ze?
A ked ma tak co? Ma potom jeho nazor vacsiu vahu resp pripustas skutocnosti tu uvedene? Myslim si ze je to uplne jedno a na veci to nic nemeni. A obvzlast ty tak strasne fundovana by si si mala uvedomit ze sa tu vedie debata o zidoch komplexne ako o celom etniku, takze s ko*ot ako "moc generalizujes pausalizujes hadzes do jedneho vreca" nema moc zmysel tu niekoho zatazovat. Rec je o zidoch nie o Jakobovi, Ismaelovi alebo Kohnovi.nauraa napísal:Mas nejake skusenosti s zitym nabozenstvom resp. s realnymi zidmi?
A ty ako somarslay napísal:Mali ste sa narodiť ako židia hahah