Sionizmus

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Sionizmus

Príspevok od používateľa kali520 »

seth82 napísal:tehla: Prestaň tmáriť. Je to blog? Je. Je ten človek odborník na tematiku? Nie je. Je to výhradne iba jeho názor? Je. Je to skopírované z "catholicworkera"? Je. Ja nie som obmedzený ako poniektorí, ktorí veria iba "nezávislým" médiám a neverím všetkému, čo pochádza zo SME. Neprejavujem taký level naivity, ako vy.
Fuha seth ako vzdy si nam to znova natrel tvojim neznicitelnym argumentom "zly zdroj".

Pochop uz konecne ze toto je nula bodov, aj keby som tu citoval vesmirni lide ty ako clovek ktory chce viest diskusiu si povinny to vyvratit nejakym protiargumentom. Tuto tvoju ubohu taktiku vie pouzit bars aky idiot, ale to uz samozrejme potom neni diskusia ze?
nauraa napísal:Mas nejake skusenosti s zitym nabozenstvom resp. s realnymi zidmi?
A ked ma tak co? Ma potom jeho nazor vacsiu vahu resp pripustas skutocnosti tu uvedene? Myslim si ze je to uplne jedno a na veci to nic nemeni. A obvzlast ty tak strasne fundovana by si si mala uvedomit ze sa tu vedie debata o zidoch komplexne ako o celom etniku, takze s ko*ot ako "moc generalizujes pausalizujes hadzes do jedneho vreca" nema moc zmysel tu niekoho zatazovat. Rec je o zidoch nie o Jakobovi, Ismaelovi alebo Kohnovi.
slay napísal:Mali ste sa narodiť ako židia hahah
A ty ako somar :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

kali, ale nie je to tak ? Pre vás, nacionalistov by mal byť židovský národ vzorom, to sú národovci ako repa.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

kali520: Nenapísal som, že je to zlý zdroj, je to zdroj, ktorý väčšina normálnych ľudí za relevantný a objektívny považovať nebude. Pochop už konečne, že je to niečo také, ako keby ma niekto šiel presviedčať článkom o Studenej fúzii, ktorý našiel na oficiálnom webe Teletubbies. Rovnaká informačná hodnota, rovnaká relevancia, rovnaká dôveryhodnosť a rovnaká objektivita.

Chápem, že ty nechceš pochopiť moje námietky, pretože všetky tie "teórie", ktoré tu poniektorí šíria, na iných weboch nenájdete, iba na wordpresse, osobných blogoch, stránkach na free hostingoch robených kadekým a písaných kadekým, kde sa každý kopíruje, prekladá a podporuje. Proste ak by také neboli, tak ste v koncoch.

A práve preto to tu budem napádať aj ďalej.
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

kali520 napísal:A ked ma tak co? Ma potom jeho nazor vacsiu vahu resp pripustas skutocnosti tu uvedene? Myslim si ze je to uplne jedno a na veci to nic nemeni. A obvzlast ty tak strasne fundovana by si si mala uvedomit ze sa tu vedie debata o zidoch komplexne ako o celom etniku, takze s ko*ot ako "moc generalizujes pausalizujes hadzes do jedneho vreca" nema moc zmysel tu niekoho zatazovat. Rec je o zidoch nie o Jakobovi, Ismaelovi alebo Kohnovi.
Vobec to nie je jedno. Ked ma, tak sa jeho tvrdenia mozu tykat len tych ludi, s ktorymi taketo skusenosti zazil, nie celej zidovskej populacie, uz sa spamatajte. To je to hlavne, na co sa tu snazim marne poukazat. Skatulkovat zidov do nejakych definicii vytvorenych na zaklade vlastnych preferencii a z toho vytvarat akesi nemenne pravdy je naozaj nepochopitelne. Ty tak strasne nefundovany by si si mal uvedomit, ze diskusia o "zidoch ako o celom etniku" je (aj vzhladom na zavery, ku ktorym ste vo vasej kvazikomplexnej debate dosli) nezmyselna. Sami Zidia su znacne diferencovani. Reflektujes vobec rozdiely napr. medzi sekularnymi, ortodoxnymi, ultraortodoxnymi, sionistickymi a antisionistickymi?
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

kali520 napísal:A ty ako somar :wink:
:lol: Neviem či ti to už niekto povedal, ale starneš. Už nie si čo si býval..
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

seth82 napísal:tehla: Prestaň tmáriť. Je to blog? Je. Je ten človek odborník na tematiku? Nie je. Je to výhradne iba jeho názor? Je. Je to skopírované z "catholicworkera"? Je. Ja nie som obmedzený ako poniektorí, ktorí veria iba "nezávislým" médiám a neverím všetkému, čo pochádza zo SME. Neprejavujem taký level naivity, ako vy.
akoze teraz napadas co konkretne, ze to neni pravda? ty uz len napadas,aby si napadal ani nevies, ze co vlastne
kali520 napísal:Fuha seth ako vzdy si nam to znova natrel tvojim neznicitelnym argumentom "zly zdroj".
nenormalne zabil chalan, uplne som hotovy,neviem,co dalej :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tehla: reagoval som na teba, ako o mne šíriš sprostosti. To je jedna vec. Ďalšia vec je, že ten zdroj je tak dôveryhodný, ako som ho opísal v tomto príspevku http://www.hojko.com/post1624136.html#p1624136 - Ak nevieš pochopiť písanému textu, tak tu nediskutuj a nevypytuj sa, že čo konkrétne som napádal, myslím, že som sa vyjadril celkom jasne (a to neraz v prípade takýchto skvelých objektívnych a dôveryhodných zdrojov). Ironizuj si u svojich rovesníkov, mňa tvoje "chacha" poznámky nezaujímajú.
tehla

pre teba doveryhodne nebude nikdy nič, čo sa nezhoduje s tvojim nazorom. To je tvoj zakladny problem. Napiš, čo v tom članku neni pravda a prečo vlastne tu informaciu kritizuješ ako nedoveryhodnu, potom sa môžme baviť dalej
Mimochodom nechapem tu poznamku o rovesnikoch, ty vieš kolko mam rokov? Pravdepodobne viacej ako ty. Už sa venuj radšej teme ako tomu, kto ma kolko rokov a kto čo vyštudoval a jak nikto na teba nema
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Pre mňa je veľa veci dôveryhodných a nemám problém prijať názor iných ľudí, na tomto fóre som to spravil neraz, svoje charakteristiky mojej osoby si nechaj pre niekoho iného. Ja nenapíšem, čo je v tom článku pravda, pretože je absolútne jasné, že je zmanipulovaný a poskladaný tak, aby sedel do istej (vašej) mozaiky. Ty sa ma vypytuješ na dôkazy a vysvetlenia, pričom vy nerobíte celý čas nič iné, iba sem pastujete takéto skvelé produkty, pričom vôbec nechcete pochopiť, že to, čo v týchto článkoch je, sú iba zlátaniny napísané špeciálne pre takéto argumentácie, ktoré nikdy nebudú mať iný cieľ, iba ohýbať celú realitu tak, aby všetko sedelo do rovnice o vládnucich Židoch, ich nenávisti voči kresťanom (už som sem posielal to, čo som vygooglil o kresťanskej nenávisti voči Židom), slobodomurároch, HAARPe a podobných sprostostiach. Ľudia, ktorí nie sú posadnutí týmito výmyslami, to vidia na prvý pohľad, iba VY nie. Alebo skôr by som povedal, že to vidieť nechcete, pretože bez takýchto (jediných) zdrojov by ste boli stratení). To je všetko.

V rovesníkoch chápeš nejakú narážku na tvoj vek? Ja nezabúdam a viem, že si tu písal to, že si Uni už skončil, upozornil som ťa, že svoje charakteristiky si máš nechať pre svojich rovesníkov, pretože ma nezaujímajú. Nezaujíma ma koľko rokov a už vôbec nie je ťažké vydedukovať môj vek z môjho nicku. Takže absolútne netuším, prečo si do tejto diskusie vtiahol niečo o veku a PASTNI mi sem príspevok, v ktorom som napísal, že na mňa nikto nemá - nepripisuj mi autorstvo vecí, ktoré som nikde netvrdil, to som ti písal už tisíc krát a píšem to znovu. Takže prestaň tmáriť.
tehla

Seth82 – ja už fakt neviem, čo to s tebou vlastne je, čo je toto za divnu diagnozu, ale ked ja tu postnem nejaky članok, navyše z blogu sme – tvojho oblubeneho media, zase nevidime nič ine, ako napádanie zdroja. Tentoraz sa ti nepači čo? Že ide o katolicky zdroj? Ved sa jedná o cirkev. Čo je podla teba nedôveryhodna informacia? Že cirkev vydavala dekrety proti užere? To je všeobecne známy fakt. Použi google a dozvieš sa viac. Dalšia vec je tu članok o cirkvi, maš tam uvedene lahko overiteľné fakty – a začneš točiť o haarpe, konšpiraciach atd – ty si už podla mňa total posadnuty. Kym o haarpe môžeme len teoretizovať – pretože aj keby existoval, my by sme o tom určite nevedeli a titulok na sme o tom by si určite nenašiel, tak ten članok uvadza fakty, ktore su jednoducho overitelne.

Teba by som nazval profesionalny zasierač tem a fanatický vyvracač všetkeho, čo sa napiše a nekorešponduje s tým, o čom si presvedčeny. A teraz už dosť bolo zase o tebe a tvojich dojmoch
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tehla: Ja ti poviem, čo to je. Je to tvoje domýšľanie. Pretože za prvé - absolútne netuším, že kde chodíš na tie chýry, že SME je moje obľúbené médium - to si si nejako sám vymyslel. Za druhé, je to BLOG, pokiaľ potrebuješ vysvetlenie podstaty blogovania, použi google a nájdi si to. Absolútne neviem, o čom to píšeš, ja som reagoval na Ivanov siahodlhý príspevok o tom, ako Židia povinne nenávidia veriacich a bohvie koho ešte, pričom ty si sem poslal blog zo SME s tvrdením (ktoré samozrejme neviem odkiaľ máš), že to je jediný mnou akceptovaný zdroj, pričom ja som okomentoval (a dementoval tvoje vykonštruované tvrdenie), že je to blog a teda jeho dôveryhodnosť, nech už je o čomkoľvek, vždy spadá do úrovne blogosféry, teda že ani to nebudem považovať ako smerodajný a "jediný mnou akceptovaný zdroj".

Neviem teda, o čom to tu vlastne píšeš a prečo si odpovedáš na tebou samým položené otázky čo sa týka úžery. Ja o HAARPe neteoretizujem, ja som ho iba spomenul ako príklad konšpirácii (k prirovnaniu k tomu Ivanovmu článku), pričom ty si sa toho samozrejme chytil. Mimochodom - HAARP existuje, jeho existenciu som nikde nespochybňoval.

No a samozrejme, že je to o mojich dojmoch, ja tu prezentujem svoje názory, zatiaľ čo vy tu vraj prezentujete "fakty". A znovu zopakujem - na charakteristiku mojej osobnosti a podobných veciach, ktoré obsahujú slovíčka "ty, teba, tebou" mám odborníkov, nie teba, takže sa toho zdrž.

//ZOMG, Izrael ide kolonizovať Slovensko!!! BEWAREEEE!!!1eleven!
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jolanek »

krija, este napis, ze Kotleba je riesenie
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

jolanek, este napis, ze sucasny stav je dobry, ze mu k dokonalosti nic nechyba.

„Je žalostné, pokiaľ si niekto myslí, že keď som dobrým vlastencom, tak sa musím stať odporcom ostatných.“
Voltaire

a vy ste tu fakt niektori polutovaniahodni. obhajujete neobhajitelne, obhajujete tych ktori hlasaju liberalizmus a humanizmus, ale iba pre seba, mnohi tu obhajujete vrazdenie, genocidu, open air concentration camp... zlahcujete kritiku niektorych ludi, pripadne narodov a ich skutkov. nedochadza vam, ze je to prakticky to iste ako ked kritizujete, alebo karate svoje dieta. ak ho nebudete upozornovat na chyby nikdy z neho dobry clovek nevyrastie. zatvarate oci pred realitou, asi z dovodu, ze vas sa ona netyka.
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jolanek »

Co ma s tym spolocne sucasny stav? Rovno napis nejake xenofobne hesla.
kali520
Darca
Darca

seth82 bavita to sa so mnou bavit jak s idiotom? Aby si to uz konecne pochopil tak sa znizim na tuto primitivnu uroven a ukazem ti aku taktiku diskusie ty pouzivas.

Niekto tu pastne nejaky clanok, prispevok, citaciu atd atd napr ze trava je zelena (alebo bars akej inej farby si tam daj jaku chces). Ty nasledne povies ze je to blbost lebo ten zdroj neni objektivny, bez toho aby si vysvetlil vlastne preco trava je alebo neni zelena. Ak sa ta ja spytam preco neni trava zelena ty odpovedas opat nezmyselne lebo zdroj neni objektivny. Dokaz mi konecnce ze trava neni zelena a tym dokazes aj totlanu neobjektivitu zdroju.

Stale s tym mas problem lebo tu nejde o to aky zdroj tu je uvedeny, mozno by aj mohlo ist ale ty si tak slaby ze jednoducho obsah bars akeho clanku nevies vyvratit a tym padom debata o tom ci je zdroj obejktivny alebo nie je uplne nezmyselna hlavne v tvojom pripade.

Takze seth ak tu bude znova nejaka blbost postnuta tak by ti to samozrejme nemalo robit problem vyvratit jej obsah kezde je to taka blbost, a vela blbosti tu uz postnutych naozaj bolo, takze dufam ze sa od teba uz konecne aj docitam nieco ine ako stale tie iste sracky "toto som nepisal nevkladaj mi do klavesnice a neobjektivny zdroj". Takymto sposobom si hrdina mozno pre slaya a hughita, ale pre mna si clovek ktory jednoducho nema argumenty a pusta sa do vopred prehranej bitky.

naura asi uz po 5 krat ale kedze si to ty tak:

Snáď najlepším spôsobom opisu židovskej komunity je ten, ktorý použil židovský spisovateľ Daniel
Elazar v Community and Polity: Organizational Dynamics in American Jewry. Navrhuje model
sústredných kruhov. Vnútorný kruh tvorí tvrdé jadro a je to 5 do 10 % Židov, ktorí vedú tzv. "plné
židovské životy". Ďalší tvoria od 10 do 12 % a volá ich "účastníci". Títo sú často zamestnávaní v
"židovských občianskych službách" a neúnavne pracujú za židovské záujmy. Tretí kruh tvorí 25 až 30 %
Židov, ktorých nazýva "prispievatelia a konzumenti". Títo pravidelne prispievajú na židovské ciele a
používajú židovskú komunitu na svadby, bar mitzvah a pohreby.
Poslednú skupinu Elazar nazýva "okrajoví a odmietaví." Prispievajú na židovské ciele, ale občas ich
vnútorný kruh pritiahne do účasti alebo sa oddelia, čím zanechajú židovské jadro v centre oddané viac
ako kedykoľvek predtým.

alebo http://www.hojko.com/post1572470.html#p1572470
slay napísal:Neviem či ti to už niekto povedal, ale starneš. Už nie si čo si býval..
Ano je pravda ze na forum uz nechodim tak casto :P
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kali520: Ja som sa s tebou bavil úplne normálne. Fakt, že to ty nazývaš bavením sa jak s idiotom, ti nebudem vyvracať.

Ja viem veľmi dobre, akú taktiku používam. Jasné, že ti nebudem vysvetľovať, že prečo nie je tráva zelená (alebo hocijakej inej farby), pretože tvrdenie ktoré by si mi zaslal pre mňa nie je vôbec dôveryhodné a hodné toho, aby som ťa presviedčal o opaku. Je to niečo ako keby ku mne prišiel niekto na ulici a povedal mi, že Vesmírni Lidi ma čakajú na orbite a v noci si prídu po mňa - nebudem sa mu to snažiť vyvracať, pretože viem, že trepe sprostosti. Chápeme sa?

Zároveň znovu zopakujem - typológie mojej osobnosti prenechávam na odborníkov, vrátane slabosti a podobne. Nedočítaš sa odo mňa nič iné, pretože vy tu odjakživa samé sračky zasielate (keď generalizuješ, rád sa prispôsobujem situácii), nevidím dôvod, aby som rozoberal niečo, čo pochádza z maximálne pochybných zdrojov. Už som to vysvetľoval viac krát a furt sa dostávame do tej istej situácie. Daj si ma do ignore, pretože ja som ako vy - nebudem meniť svoju stratégiu iba preto, lebo sa vám nepáči.
kali520
Darca
Darca

ok seth beriem je to tvoj nazor.

A ked uz ho konecne vseci pozname nepride ti trochu blbe ho tu kazdu stranu rad radom vypisovat? Skor to pripomina uz len zbytocny spam a nie diskusiu. Zamysli sa nad tym.

PS a do ignor si ta nedam lebo verim ze v tej makovici mas viac nato aby si tu len spamoval.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Keby mal človek vyvracať každú hovadinu z pochybného zdroju, čo sem pošlete, musel by to mať normálne zaplatené.

A kali, zase toľko nenariekaj = áno, veľakrát som aj ja použil túto "sethovu taktiku", ale za ten čas, čo som tu na fóre, som aj x-krát do tej debaty a rozboru textu/článku išiel.
Napísať odpoveď