Well, moje ABYS-y RE3 štartujú widle za 20 sekúnd, akurát teraz ako som si dal VM tak sa to natiahlo na minútu.
A s tými SSD ťa sklamem, čo mám klientov čo majú OCZ Vertex 2 v raid0 tak štartujú podobne ako ja

.
Tých pár sekúnd je len a len na čistú inštaláciu. A to zvládnu aj moje dvojplatničky
Som to aj niekde písal ako mi štartovala čistá inštalácia s týmto raid0 ktorý mám, bolo to fakt impressive, niečo pod 20 sekúnd...
Totižto aj keď z disku vyhúliš tých nech nežeriem 400 MB/s zápis a 512 MB/s čítanie, ešte vždy tam máš zbernicu, ramku, cpu, grafiku a iné somarinky, ktoré sa zobúdzajú svojím stálym tempom a aj napriek tomu že HDD je momentálne ich bottleneck, prax je taká že sa nevedia "dohodnúť" a aj SSDčka sa zvyknú sakramensky zasekávať, resp. zasekávajú chod celého systému. A najhoršie na tom je že platničkáče aspoň pradú, vrčia, spievajú, rapkajú a vibrujú, takže aspoň vieš že sa "snažia", ale tieto SSDčka len ticho čušia a ty pozeráš ako teľa na LCD panel prečo sa nič nedeje.
Aspoň pre mňa osobne je toto hrozne frustrujúce, lebo neviem kedy nadišiel ten správny čas na tvrdý reštart a kedy nie.
Samozrejme ledka indikujúca aktivitu HDD stále funguje, ale nie tak dobre pri SSD ako pri HDD