canon pixma mp540

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
shark37
Amateur
Amateur

canon pixma mp540

Príspevok od používateľa shark37 »

zdravim,
pouzivam canon mp540,zapojena cez zadne usb na stolovom pc, po case ked som chcel tlacit tak mi vyhodilo tabulku ze tlaciaren je offline, tak som vypol a zapol som ju cez predne usb, frcalo to ako malo .. po case mi uz ani nepomohlo ked som ju prehodil do predu, neslo to. tak som preinstaloval driver a slo to tak ako malo, cez zadne usb. potom zase mi to neslo ani cez predne ani cez zadne usb, ani ked som ju pripojil k nb, pocitace ju najdu, aj sa spravne nainstaluje driver, ale ked dam tlacit tak mi vyskoci tabulka s odkazom ze tlaciaren je offline. vedel by mi niekto poradit?
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: canon pixma mp540

Príspevok od používateľa jarda.j »

A keď sa pozrieš do ovládacích panelov na tú tlačiareň, čo je tam písané? OFFLINE? Dá sa to preklopiť na ONLINE. A na porte vpredu/vzadu nezáleží.
shark37
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa shark37 »

v ovladacich paneloch je normalne zelenou fajkou oznacena akoze pracuje tak ako ma, tam sa mi neda prepnut na online/offline ... srava sa tak ze je nainstalovana ako ma byt, ale ked chcem tlacit tak proste vyskoci tabulka ze je offline...
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

skús pozreť či neni dáky firmware na tvoju tlačiaren ak hej tak ho nahraj ja som tak opravil zo 3 tlačiarne už
Napísať odpoveď