zdravim,
pouzivam canon mp540,zapojena cez zadne usb na stolovom pc, po case ked som chcel tlacit tak mi vyhodilo tabulku ze tlaciaren je offline, tak som vypol a zapol som ju cez predne usb, frcalo to ako malo .. po case mi uz ani nepomohlo ked som ju prehodil do predu, neslo to. tak som preinstaloval driver a slo to tak ako malo, cez zadne usb. potom zase mi to neslo ani cez predne ani cez zadne usb, ani ked som ju pripojil k nb, pocitace ju najdu, aj sa spravne nainstaluje driver, ale ked dam tlacit tak mi vyskoci tabulka s odkazom ze tlaciaren je offline. vedel by mi niekto poradit?
canon pixma mp540
Re: canon pixma mp540
A keď sa pozrieš do ovládacích panelov na tú tlačiareň, čo je tam písané? OFFLINE? Dá sa to preklopiť na ONLINE. A na porte vpredu/vzadu nezáleží.
v ovladacich paneloch je normalne zelenou fajkou oznacena akoze pracuje tak ako ma, tam sa mi neda prepnut na online/offline ... srava sa tak ze je nainstalovana ako ma byt, ale ked chcem tlacit tak proste vyskoci tabulka ze je offline...
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
skús pozreť či neni dáky firmware na tvoju tlačiaren ak hej tak ho nahraj ja som tak opravil zo 3 tlačiarne už