na mail, by ti mala prísť odpoveď prečo ti to vymazali. napr minule som predával 2 usb kľúče a vymazali mi to z dôvodu že v jednom inzeráte môže byť iba jeden predmet kúpymato951 napísal:S bazošom som celkom spokojny ale v poslednej dobe my neviem s akych pričin mažu inzeraty mam ho tam jeden den a na druhy ked idem pozriet tak tam už nieje popritom som neporušil ani pravidla. A ked sa jedna o kupu tak zatial som nemal skoro žiadne problemy, kupujem tam hlavne mobili.
Bazos
Re: Bazos
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som z bazosu kupil notebook a mobil, vzdy bez problemu. Predal som par kuskov starsieho HW, co sa mi doma povaloval. Tiez som uvadzal fake telefonne cislo, kedze je to povinna polozka formulara. Ked som totiz uviedol prave, tak mi chodil SMS spam 
zdravotnik a mato951
Mne sa už tiež stalo , že mi vymazali inzeráty , ich pravidlá som nečítal , ale na druhý krát
som pochopil prečo.
Pokúsil som sa dať ten istý inzerát s rovnakým názvom do troch rôznych sekcíí. Dva mi vymazali a nechali len jeden. Asi to kontroluje nejaký robot ...
Keď som zmenil názov inzerátu , a pre istotu trochu aj text
, tak to už bolo bez problémov.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ak to mazanie nahlásených inzerátov má na starosti robot , tak by to bol poriadny fail a dalo by sa to fakt zneužívať na ničenie konkurenčných inzerátov
Zišlo by sa to viac otestovať či vymažú každý nahlásený inzerát.
Mne sa už tiež stalo , že mi vymazali inzeráty , ich pravidlá som nečítal , ale na druhý krát
Pokúsil som sa dať ten istý inzerát s rovnakým názvom do troch rôznych sekcíí. Dva mi vymazali a nechali len jeden. Asi to kontroluje nejaký robot ...
Keď som zmenil názov inzerátu , a pre istotu trochu aj text
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ak to mazanie nahlásených inzerátov má na starosti robot , tak by to bol poriadny fail a dalo by sa to fakt zneužívať na ničenie konkurenčných inzerátov
Zišlo by sa to viac otestovať či vymažú každý nahlásený inzerát.
pred cca dvomi rokmi som tam predal zdroj(osobka-vtedy som bol mimo domu v meste a kupujuci pre mna dokonca prisiel autom a doviezol az domov kde som mu dal zdroj a on peniaze na ruku-nebol to ziaden znami toho cloveka som videl 1-krat jo a nevykradli nas
) a tento tyzden kupil MB(dobierka) a bez problemov seriozne a rychle jednanie
väcsinou ked chcem odtial nieco kupit tak pozeram na hodnotenie a podla toho sa nejako zariadim
väcsinou ked chcem odtial nieco kupit tak pozeram na hodnotenie a podla toho sa nejako zariadim
-
cornflake858
Expert
predal som tam ramku procesor 2 hry a jeden nabojovy pas a vsetko v pohode
kupoval som odtial iphone a predaval mobil.. ked po telefon prisiel taky velikansky typek s velmi hrubou retazou, tak som mal urcite obavy, ci mi zanho aj zaplati : D prebehlo to ale bez problemov
-
vikko78
Medium Professional
Osobne sa tam pohybujem cca 2roky a v podstate pol pc mám z bazosu a nemam žiadny problem. raz sa mi stalo, že dotyčný si neprebral dobierku a balík sa mi vrátil, s tým, že potom poslal email, že musel náhle odísť do zahraničia a či som ochotný ho poslať ešte raz. Samozrejme aj to druhé poštovné uhradil a nakoniec bolo všetko o.k....
-
DjBass
Darca
Veľmi často tam veci kupujem a aj predávam. Všetko sa snažím riešiť väčšinou osobne, keďže sa dnes už pekným slovám veľmi veriť nedá. Nikdy som svoje telefónne číslo nezverejňoval, no pred časom som začal. Je síce pekné, že sa mi na inzeráty ozve viac ľudí, no odvtedy mi začali volať kadejakí ľudia z rôznych firiem, že robia prieskumy a to je časom už otravné. Je zaujímavé, že niekomu stále mažú inzeráty, mne sa to nestalo ani raz.
Ja osobne mám dobré skúsenosti, jeden PC mám poskladaný komplet z bazoša, asi 3 tel. už som odtiaľ kupoval, kamoš ma trocha horšie keď namiesto tel mu prišlo mlieko za 70€
jeho okradol štefan kristian či ako sa volá ten tlk ktorý okradol kopec ľudí. No vždy pri nakupovaní sa snažím dodržať zásadu osobného stretnutia. 
Stále je to individuálne, a aj krok do neznáma. Niekto je férový, a iný pošle aj tehlu. Hop alebo trop. Preto je lepšie navrhnúť platbu po dodávke a odskúšaniu. Čestný človek na to pristane, a riziko podvodu je na ňom, či mu príjomca zaplatí. 
ja tam predavam tiez sem tam ale v poslednej dobe mi mazu inzerat jeden za druhym.ani nic nenapisu koli comu skrtatka vymazu a hotovo pisal som preco tak mi odpisali ze je to komercny predaj pytal som sa ako na to prisli a uz sa neozvali.mam tam aj dobre hodnotenia zame kladne ale ako som zistil to pre bazos.nieje dolezite a nedavaju tomu ziadny vyznam.
su to podvodnici cely bazos len zarabaju na topovani.aj topovane inzeratu zmazu aj ked tam predavam jednu vec jeden kus skratka asi niekto nahlasi vas inzerat za nevhodny a oni ho bez upovedomenia zmazu.uz tam nic nedavam davam to na ine a tam uz nemazu nic zatial.je to sice najlepsi a najskor sa tam nieco preda ale podla mna by si mali cennit ludi ktory si tam davaju inzeraty a maju same kladne hodnotenia ktore robia dobre meno aj im ale s toho nic nemaju a nic to neznamena pre nich.pretoze podvodnikov tam nechaju a slusnych vymazu.
ako som povedal nikdy viac radsej dam zarobit inym ktory si vazia ludi a neberu ludi len ako peniaze a kto neplati a je uspesny tak ho zrusia dokonca aj ked si plati za top tak ho zrusia a maju peniaze za top.a napisu len ze som porusil pravidla bez ziadneho dokazu ale je to najlepsie a najjednoduchsie
su to podvodnici cely bazos len zarabaju na topovani.aj topovane inzeratu zmazu aj ked tam predavam jednu vec jeden kus skratka asi niekto nahlasi vas inzerat za nevhodny a oni ho bez upovedomenia zmazu.uz tam nic nedavam davam to na ine a tam uz nemazu nic zatial.je to sice najlepsi a najskor sa tam nieco preda ale podla mna by si mali cennit ludi ktory si tam davaju inzeraty a maju same kladne hodnotenia ktore robia dobre meno aj im ale s toho nic nemaju a nic to neznamena pre nich.pretoze podvodnikov tam nechaju a slusnych vymazu.
ako som povedal nikdy viac radsej dam zarobit inym ktory si vazia ludi a neberu ludi len ako peniaze a kto neplati a je uspesny tak ho zrusia dokonca aj ked si plati za top tak ho zrusia a maju peniaze za top.a napisu len ze som porusil pravidla bez ziadneho dokazu ale je to najlepsie a najjednoduchsie
-
moosha
Darca
Ja tam mam aktualne jeden inzerat. Uverejneny mail aj telefonne cislo. Nielen ze eBayovska klasika portnuta na Slovensko - teda "I am very intersted in your item, but my client lives in Nigeria, bla bla bla" styrikrat denne, ale aj SMS SPAM. WTF?
-
Thommas
Addict
Ja som tam jeden čas predával grafiky a nejaké iné komponenty. Maximálne sa mi páčilo, keď som dostal mail, že mám poslať foto, na ktorej bola doska + tam mal byť na papieri aj môj mail. Okamžite som poslal, spätne prišla adresa. Žiadne dohadovanie, ani nič podobné
to sa mi páčilo.
// Pred pár dňami som mal aj ja zmazaný inzerát, ale len preto, lebo v ňom bolo viac vecí naraz. Dostal som mail a spolu s ním aj kód na TOP ovanie
// Pred pár dňami som mal aj ja zmazaný inzerát, ale len preto, lebo v ňom bolo viac vecí naraz. Dostal som mail a spolu s ním aj kód na TOP ovanie