Orange a 3G na Ipad 2

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
2dEv2
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Orange a 3G na Ipad 2

Príspevok od používateľa 2dEv2 »

Mozem sa opytat, ak si kupim iPad Wi-Fi+3G pojde mi to aj na SVK cez 3G siet orange-u ?? Popripade ako sa to da spravit aby to islo?
robert656
Medium Star
Medium Star

Re: Orange a 3G na Ipad 2

Príspevok od používateľa robert656 »

Pokial si kupis iPad 3G v europe tak ano pojde ti to bez problemov, ale pokial si ho kupis v amerike, tak to bude trochu vecsi problem, ale tiez sa to da spravit.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Pokial viem, tak minimalne so SIM bude problem, kedze iPady pouzivaju micro SIM. Ale operatori vymienaju klasicke SIM na micro SIM, obcas sice za poplatok, ale vymienaju.

A robert656 ako to myslis ze moze byt problem s tymi z USA? Vsak snad nie su blokovane, ci?
robert656
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa robert656 »

Blokovat neviem ci ich blokuju, ale pouzivaju tam ine frekvencie. ;) Napr aj telefony z usa ti tu nebudu fungovat bez upravy, aj keby boli neblokovane, tak predpokladam, ze to bude podobne aj s iPadmi, ale mozno sa mylim.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Sice dobre uvazovanie, ale myslim ze s tym problem nie je. Povodny iPad 3G isiel minimalne na ruskej 3G sieti a som si takmer isty, ze moj otec mal taktiez v svojom US iPade slovensku SIM.

Ale aj tak najlepsie bude ak zajdes na forum.iphone.cz, tam sa urcite najde nejaky majitel americkeho iPadu 3G.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ponúka Orange neaky špeciálny paušál na ipad? aby tam neboli žiadne minúty ale len surfovanie
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

robert656 napísal:Blokovat neviem ci ich blokuju, ale pouzivaju tam ine frekvencie. ;) Napr aj telefony z usa ti tu nebudu fungovat bez upravy, aj keby boli neblokovane, tak predpokladam, ze to bude podobne aj s iPadmi, ale mozno sa mylim.
nieco na tom mozno pravdy bude lebo mam HD2 z USA a MMS som dokazal rozchodit len na par hodin aj to neviem akym zazrakom. odvtedy ani za svet. skusal som rozne ROM aj verzie Androidu. Bol som v 3 predajniach O2 ale dopadlo to tak, ako som ocakaval.
2dEv2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 2dEv2 »

Filipito napísal:ponúka Orange neaky špeciálny paušál na ipad? aby tam neboli žiadne minúty ale len surfovanie
Noooo oni su tam pausaly typu "Internet na doma"... tak tie davaju k tomu Galaxy Tab-u takze to bude asi oni :wink:
Napísať odpoveď