Orange a 3G na Ipad 2
Orange a 3G na Ipad 2
Mozem sa opytat, ak si kupim iPad Wi-Fi+3G pojde mi to aj na SVK cez 3G siet orange-u ?? Popripade ako sa to da spravit aby to islo?
Re: Orange a 3G na Ipad 2
Pokial si kupis iPad 3G v europe tak ano pojde ti to bez problemov, ale pokial si ho kupis v amerike, tak to bude trochu vecsi problem, ale tiez sa to da spravit.
Pokial viem, tak minimalne so SIM bude problem, kedze iPady pouzivaju micro SIM. Ale operatori vymienaju klasicke SIM na micro SIM, obcas sice za poplatok, ale vymienaju.
A robert656 ako to myslis ze moze byt problem s tymi z USA? Vsak snad nie su blokovane, ci?
A robert656 ako to myslis ze moze byt problem s tymi z USA? Vsak snad nie su blokovane, ci?
Blokovat neviem ci ich blokuju, ale pouzivaju tam ine frekvencie.
Napr aj telefony z usa ti tu nebudu fungovat bez upravy, aj keby boli neblokovane, tak predpokladam, ze to bude podobne aj s iPadmi, ale mozno sa mylim.
Sice dobre uvazovanie, ale myslim ze s tym problem nie je. Povodny iPad 3G isiel minimalne na ruskej 3G sieti a som si takmer isty, ze moj otec mal taktiez v svojom US iPade slovensku SIM.
Ale aj tak najlepsie bude ak zajdes na forum.iphone.cz, tam sa urcite najde nejaky majitel americkeho iPadu 3G.
Ale aj tak najlepsie bude ak zajdes na forum.iphone.cz, tam sa urcite najde nejaky majitel americkeho iPadu 3G.
ponúka Orange neaky špeciálny paušál na ipad? aby tam neboli žiadne minúty ale len surfovanie
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nieco na tom mozno pravdy bude lebo mam HD2 z USA a MMS som dokazal rozchodit len na par hodin aj to neviem akym zazrakom. odvtedy ani za svet. skusal som rozne ROM aj verzie Androidu. Bol som v 3 predajniach O2 ale dopadlo to tak, ako som ocakaval.robert656 napísal:Blokovat neviem ci ich blokuju, ale pouzivaju tam ine frekvencie.Napr aj telefony z usa ti tu nebudu fungovat bez upravy, aj keby boli neblokovane, tak predpokladam, ze to bude podobne aj s iPadmi, ale mozno sa mylim.
Noooo oni su tam pausaly typu "Internet na doma"... tak tie davaju k tomu Galaxy Tab-u takze to bude asi oniFilipito napísal:ponúka Orange neaky špeciálny paušál na ipad? aby tam neboli žiadne minúty ale len surfovanie