hughito napísal:Keby mal človek vyvracať každú hovadinu z pochybného zdroju, čo sem pošlete, musel by to mať normálne zaplatené.
Toto ale neni moj problem. Ked neviete tak nepiste.
hughito napísal:A kali, zase toľko nenariekaj = áno, veľakrát som aj ja použil túto "sethovu taktiku", ale za ten čas, čo som tu na fóre, som aj x-krát do tej debaty a rozboru textu/článku išiel.
A co teraz ako, chces cukrik zato?
Reagoval som na setha nie na teba, je mi jasne ze ty vies obcas argumentovat faktami, lenze my dvaja sa nezhodujeme uz v zaklade, to co jeden z nas povazuje za dobre to druhy za zle a to je uz skor fylozoficka debata.
naura napísal:Ocenujem tvoju snahu, ale co ma toto spolocne s tym, co pisem? No, ale oukej... Podla nazvu knihy usudzujem, ze sa jedna o model snaziaci sa definovat americke zidovstvo... Alebo to znova berieme ako celosvetovu skatulku? Aj keby podobne kruhy existovali, co konkretne to dokazuje? Nenavistnu povahu vsetkych zidov? A co presne znamenaju zidovske zaujmy? Zaujmy v ramci coho? Mesta? Statu? USA? Sveta? Je mi jasne, ze si tie zidovske zaujmy a ciele vylozis v podobnom duchu ako Ivan, ale ani ten prispevok bez kontextu vase tvrdenia v nicom nepodporuje a ani nic neobjasnuje, pretoze neprinasa nic konkretne (resp. nic co by vyvracalo to, co tvrdim, t.j. ze vnimat zidov ako celok riadiaci sa urcitymi negativnymi castami nabozenskych knih je rovnaky nezmysel ako uvazovat nad jednotnou zidovskou povahou tymito castami formovanou...)
Pocas celej historii ludstva na zidov bolo nazerane rovnako, boli kritizovani, lincovani prenasledovani stale ze rovnake veci. Naura zmier sa s tym pre zidov je parazitovanie tak charakteristicke ako pre ciganov prizivnictvo.
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2011, 12:40)
slay napísal:btw. Ja by som im vyčlenil skôr nejaký ostrov než autonómnu oblasť na pevnine, niečo ako madagaskar, pánu bohu za chrbtom. A hneď na nejaký ďalší by som umiestnil všetkých cigánov nech si tam nažívajú ako vedia. O koľko by bol ten svet krajší..
Ono to tu uz raz bolo, Eichmann s Hitlerom takto planovali
http://en.wikipedia.org/wiki/Madagascar_Plan
Ale vinimocne tentokrat s tebou suhlasim