Sionizmus

Diskusie na politické témy...
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Sionizmus

Príspevok od používateľa krija »

jolanek napísal:Co ma s tym spolocne sucasny stav? Rovno napis nejake xenofobne hesla.
pochadzam z mnohonarodnostnej rodiny, takze ma skus vyzvat k niecomu inemu. dokonca, okrem australie a antarktidy mam rodinu na kazdom kontinente. tak ma vyzves na nieco ine?

a co s tym ma spolocne sucasny stav? vlastne nic, lebo vzdy to bolo tak ako dnes. zidia marovali ludi po celom svete, kseftovali s otrokmi, atd potom ine narody marovali zidov, oko za oko, a ako gandhi povedal, svet bude slepy.
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jolanek »

aha, tak si vylej zlost na Zidoch, ved oni podla teba za vsetko mozu nie? tak oko za oko, tak vyhubit ich vsetkych! Toho hesla sa drzal hitler a teraz i vsetky arabske staty a dovolim si povedat ze este i idioti ako ty, a bohuzial je vas vela:(
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jolanek, hitler bol zid a pisali o tom uz aj v novom case. v nemeckej armade bojovalo okolo 150 000 zidov, o tom sme tu tiez pisali. podla dobovych dokumentov a sprav mal aj adolf eichmann zidovsky povod. ktori arabi chcu vyhubit zidov? snad nemas namysli tu 100 krat omielanu loz ahmadinejada? toto je vsetko? na viac nemas?
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

Sionizmus

Príspevok od používateľa jolanek »

Ked to pisali v novom case tak to bude pravda, ach ze som zacal debatu s tebou;(
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Hitler bol Žid ? :roll:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jolanek, takze mas problemy aj s citanim, co? co som napisal? "hitler bol zid a pisali o tom uz aj v novom case."

//autoeditácia príspevku (03 Apr 2011, 23:33)
http://www.cas.sk/clanok/177944/sokujuc ... rican.html

PS v tomto, aj v tomto threade sa o tom mozes docitat ovela viac. ti, ktorych nazyvate konspiratormi mali opat raz pravdu :-)

a aby to nebolo iba z noveho casu. tu mate vas oblubeny zdroj (miklosov dennik).

http://www.sme.sk/c/5520958/predkovia-h ... zidia.html
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak to je všeobecne známe, že Hitler nemal úplne čistý pôvod, takisto ako rôzni iní nacistickí pohlavári, ale prehlásiť o ňom, že by to bol Žid je trošku dosť prehnané.
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

kali520 napísal:naura asi uz po 5 krat ale kedze si to ty tak: Snáď najlepším spôsobom opisu židovskej komunity je ten, ktorý použil židovský spisovateľ Daniel Elazar v Community and Polity: Organizational Dynamics in American Jewry. Navrhuje model sústredných kruhov. Vnútorný kruh tvorí tvrdé jadro a je to 5 do 10 % Židov, ktorí vedú tzv. "plné židovské životy". Ďalší tvoria od 10 do 12 % a volá ich "účastníci". Títo sú často zamestnávaní v "židovských občianskych službách" a neúnavne pracujú za židovské záujmy. Tretí kruh tvorí 25 až 30 % Židov, ktorých nazýva "prispievatelia a konzumenti". Títo pravidelne prispievajú na židovské ciele a používajú židovskú komunitu na svadby, bar mitzvah a pohreby. Poslednú skupinu Elazar nazýva "okrajoví a odmietaví." Prispievajú na židovské ciele, ale občas ich vnútorný kruh pritiahne do účasti alebo sa oddelia, čím zanechajú židovské jadro v centre oddané viac ako kedykoľvek predtým.
Ocenujem tvoju snahu, ale co ma toto spolocne s tym, co pisem? No, ale oukej... Podla nazvu knihy usudzujem, ze sa jedna o model snaziaci sa definovat americke zidovstvo... Alebo to znova berieme ako celosvetovu skatulku? Aj keby podobne kruhy existovali, co konkretne to dokazuje? Nenavistnu povahu vsetkych zidov? A co presne znamenaju zidovske zaujmy? Zaujmy v ramci coho? Mesta? Statu? USA? Sveta? Je mi jasne, ze si tie zidovske zaujmy a ciele vylozis v podobnom duchu ako Ivan, ale ani ten prispevok bez kontextu vase tvrdenia v nicom nepodporuje a ani nic neobjasnuje, pretoze neprinasa nic konkretne (resp. nic co by vyvracalo to, co tvrdim, t.j. ze vnimat zidov ako celok riadiaci sa urcitymi negativnymi castami nabozenskych knih je rovnaky nezmysel ako uvazovat nad jednotnou zidovskou povahou tymito castami formovanou...)
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

krija napísal: ktori arabi chcu vyhubit zidov? snad nemas namysli tu 100 krat omielanu loz ahmadinejada? toto je vsetko? na viac nemas?
podla mňa myslel skôr tychto:
Prílohy
.
.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

:wink: Tehla, ale povedzme si otvorene, neboli by sme všetci šťastní keby sa všetci židia spratali do Izraela a hojdali sa tam? :lol: Ja ich podporujem, nech si tam ohradia ten kúsok piesku, nech tam nastavajú králikárne a nech sa tam všetci napracú. :lol:

Veď ty by si mal práve podporovať sionostické snahy o Izrael. Čo chceš aby zanikol snáď?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

slay problem je v tom, ze palestincania trpia uz viac ako 60 rokov kvoli tomu co natropili europania. trpia na svojej hrude chazarov, ktori historicky, kulturne, povodom proste nijakym sposobom na tuto hrudu nepatria, to nie je ich zem, nikdy nebola. aj ja im fandim, tak ako im fandil svako stalin ked pre nich vyhradil celu jednu autonomnu oblast v ZSSR a prezila dodnes.

http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%BDidov ... %AD_oblast

ak by sa jeho plan podaril mohli sme predist mnohym problemom, nielen v minulosti, ale aj dnes a hlavne v buducnosti.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Chazari boli barbarský kmeň ktorí sa obrátil na židovstvo, na rok zabudnite to už by som musel hľadať.

A mimochodom obhajujú sa tým že to bola pôda ktorú im zveril boh, zveril ju židom nie pôvodným židovským obyvateľom.
slay
Addict
Addict

Krija viem, o tom sme sa tu už bavili, a môj záver bol, zem "patrí" tomu kto si ju dokáže vybojovať a obhájiť. V celých ľudských dejinách od čias zberačov to tak bolo a tak to aj ostane. V podstate nič ako "právo na územie" nejestvuje, a ak oni veria tým svojím báchorkám a veria tomu, že geneticky sú potomkami tých židov čo tam kedysi žili, prípadne ich uspokojuje tá biblická predstava na návrat do svojej zasľúbenej zeme, tak im to asi ťažko niekto vyhovorí a ako vravím, prakticky je to jedno, situácia je taká aká je a sporiť sa tu o nejakom pomyselnom nároku na územie nemá zmysel. Sú tam, sú suverénny štát, bránia si svoje územie, identifikujú sa.. týmto hasne. Čo s tým kto narobí?

btw. Ja by som im vyčlenil skôr nejaký ostrov než autonómnu oblasť na pevnine, niečo ako madagaskar, pánu bohu za chrbtom. A hneď na nejaký ďalší by som umiestnil všetkých cigánov nech si tam nažívajú ako vedia. O koľko by bol ten svet krajší.. :lol:

btw2. Bola by sranda keby pri "globálnom otepľovaní" zatopilo Izrael :lol: hahah
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Keby mal človek vyvracať každú hovadinu z pochybného zdroju, čo sem pošlete, musel by to mať normálne zaplatené.
Toto ale neni moj problem. Ked neviete tak nepiste.
hughito napísal:A kali, zase toľko nenariekaj = áno, veľakrát som aj ja použil túto "sethovu taktiku", ale za ten čas, čo som tu na fóre, som aj x-krát do tej debaty a rozboru textu/článku išiel.
A co teraz ako, chces cukrik zato?

Reagoval som na setha nie na teba, je mi jasne ze ty vies obcas argumentovat faktami, lenze my dvaja sa nezhodujeme uz v zaklade, to co jeden z nas povazuje za dobre to druhy za zle a to je uz skor fylozoficka debata.
naura napísal:Ocenujem tvoju snahu, ale co ma toto spolocne s tym, co pisem? No, ale oukej... Podla nazvu knihy usudzujem, ze sa jedna o model snaziaci sa definovat americke zidovstvo... Alebo to znova berieme ako celosvetovu skatulku? Aj keby podobne kruhy existovali, co konkretne to dokazuje? Nenavistnu povahu vsetkych zidov? A co presne znamenaju zidovske zaujmy? Zaujmy v ramci coho? Mesta? Statu? USA? Sveta? Je mi jasne, ze si tie zidovske zaujmy a ciele vylozis v podobnom duchu ako Ivan, ale ani ten prispevok bez kontextu vase tvrdenia v nicom nepodporuje a ani nic neobjasnuje, pretoze neprinasa nic konkretne (resp. nic co by vyvracalo to, co tvrdim, t.j. ze vnimat zidov ako celok riadiaci sa urcitymi negativnymi castami nabozenskych knih je rovnaky nezmysel ako uvazovat nad jednotnou zidovskou povahou tymito castami formovanou...)
Pocas celej historii ludstva na zidov bolo nazerane rovnako, boli kritizovani, lincovani prenasledovani stale ze rovnake veci. Naura zmier sa s tym pre zidov je parazitovanie tak charakteristicke ako pre ciganov prizivnictvo.

//autoeditácia príspevku (06 Apr 2011, 12:40)
slay napísal:btw. Ja by som im vyčlenil skôr nejaký ostrov než autonómnu oblasť na pevnine, niečo ako madagaskar, pánu bohu za chrbtom. A hneď na nejaký ďalší by som umiestnil všetkých cigánov nech si tam nažívajú ako vedia. O koľko by bol ten svet krajší..
Ono to tu uz raz bolo, Eichmann s Hitlerom takto planovali http://en.wikipedia.org/wiki/Madagascar_Plan :lol:

Ale vinimocne tentokrat s tebou suhlasim :D
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

slay napísal::wink: Tehla, ale povedzme si otvorene, neboli by sme všetci šťastní keby sa všetci židia spratali do Izraela a hojdali sa tam? :lol: Ja ich podporujem, nech si tam ohradia ten kúsok piesku, nech tam nastavajú králikárne a nech sa tam všetci napracú. :lol:
Mne by to v podstate vyhovovalo, keby sa tam išli všetci hojdať :lol: . Ale na Izraeli vidiš ich povahu, asi tak ako kolonizovali Palestínu, tak kolonizuju aj zapad, čo sa tyka vplyvu v politike, financiách, mediách atd.

Asi to tu ešte nebolo:
Priemysel holokaustu poodhalený v TV Markíza

hughito
Redeemer
Redeemer

A co teraz ako, chces cukrik zato?

Reagoval som na setha nie na teba, je mi jasne ze ty vies obcas argumentovat faktami, lenze my dvaja sa nezhodujeme uz v zaklade, to co jeden z nas povazuje za dobre to druhy za zle a to je uz skor fylozoficka debata.
Cukríky nepapám, ďakujem. Ale inak máš pravdu, nechám to tak.
A tú filozofiu už nepíš s tým ypsilonom, kole to oči. :wink:
Priemysel holokaustu poodhalený v TV Markíza
Toto je najväčší hyenizmus, aký je vôbec možný - ak niekto kradne peniaze, ktoré sa dobrovoľne zbierajú na podobné veci.
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

kali520 napísal:Pocas celej historii ludstva na zidov bolo nazerane rovnako, boli kritizovani, lincovani prenasledovani stale ze rovnake veci. Naura zmier sa s tym pre zidov je parazitovanie tak charakteristicke ako pre ciganov prizivnictvo.
Tak az takuto mimo reakciu som naozaj necakala.
slay
Addict
Addict

kali520 napísal:Ono to tu uz raz bolo, Eichmann s Hitlerom takto planovali http://en.wikipedia.org/wiki/Madagascar_Plan :lol:
:lol: Ja sa pocikám, toto je paráda, a nebol to hocaký bullshit, podľa wikipédie..
The resistance of the United Kingdom during the Battle of Britain, and Germany's failure to achieve a quick victory by September, were the ultimate causes of the Plan's collapse. The British fleet would not be at Germany's disposal to be used in evacuations, and the war would continue indefinitely. Mention of Madagascar as a "super ghetto" was made once in a while in the ensuing months, but by early December, the Plan was abandoned entirely. When the British and Free French forces took over Madagascar from Vichy forces in 1942, this effectively ended all talk of the Plan.
The failure of the Madagascar Plan, and the eventual logistical problems of deportation in general, would ultimately lead to the conception of the "Final Solution of the Jewish Question."
Takže ak by zdolali Nemci Britov, zvládli transport a ovládali Madagaskar, tak dnes by bolo o starosť menej :lol: ,arabáci by boli kľudnejší a ktohovie možno aj židom by sa tam páčilo, je tam v skutku krásne..

ps. aký je rozdiel medzi parazitom a príživníkom :| ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Madagaskarský plán bol naozaj reálny a aj dosť populárny u nacistických pohlavárov, neuskutočnil sa však kvôli tomu, že Británia nekapitulovala :arrow: ovládala more :arrow: presun bol nemožný. Tu treba pochopiť, že Nemci (trochu to zovšeobecním) aj napriek tomu, aký mali postoj k Židom, neuvažovali o priamej (a masovej) likvidácii hneď. To vôbec nebolo jasné a zlom v tejto otázke prišiel relatívne neskoro - až niekedy v lete až na jeseň 1941.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Rubiki napísal:A mimochodom obhajujú sa tým že to bola pôda ktorú im zveril boh, zveril ju židom nie pôvodným židovským obyvateľom.
aj vrahovia maju pred sudom obhajcov. ze sa niekto obhajuje to este neznamena, ze ma pravdu :-)
Napísať odpoveď