Zaujimave ze aj Brotherhood planovali na 16 november a vyslo to az v marcijavatar napísal:http://www.vgreleases.com/pc/releasedate-344106.aspx podla tohto je release date na PC potvrdeny a na konzoly nie...
Assassin's Creed: Revelations
Re: Assassins Creed 3
1. April ti hovori nieco ?
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
TeaPack : Brotherhood aj vyšiel 16. novembra ,ale na PC vyšiel neskôr kvôli pirátstvu .
btw tieto odklady pre PC su uplne odveci. To potrebuju vydat neskor, aby PC hracom mohli odkazat ze ake su minimalne predaje na PC? No aby aj nie, ved, kto by uz len cakal na kupu PC verzie hry pol roka, ked si ju mohol kupit a zahrat vcas na xku?
Aspon v pripade AC2 to chapem, tam skutocne priniesli razantne vylepsenie PC verzie oproti tej konzolovej - o uplay, ktore nemalo obdoby
Aspon v pripade AC2 to chapem, tam skutocne priniesli razantne vylepsenie PC verzie oproti tej konzolovej - o uplay, ktore nemalo obdoby
-
Sphinx
Addict
jasne ze da ja viem ale jednoducho konzola + 127 plazma +5.1+ gauc nohy na stole .. pohodicka .. (viem PC sa da pripojit tiez- Gangy neopovaz sa mi do toho kecatGangy napísal:Ehm, breaking news, aj na pc sa da hrat na gamepade
ehm...26 monitor, 20% lepsia grafika,5.1 repraky nohy na stole...pohodicka...( PCSphinx napísal: jasne ze da ja viem ale jednoducho konzola + 127 plazma +5.1+ gauc nohy na stole .. pohodicka .. (viem PC sa da pripojit tiez- Gangy neopovaz sa mi do toho kecat)
-
Sphinx
Addict
ked sledujes obraz tak z cca 3 metroch tak si ani nevsimnes tu grafiku kludne to moze byt aj 2d pokial to bude super odreagovanie nepotrebujem graficke orgie a 20fps..
Tak hraj tetrisSphinx napísal:ked sledujes obraz tak z cca 3 metroch tak si ani nevsimnes tu grafiku kludne to moze byt aj 2d pokial to bude super odreagovanie nepotrebujem graficke orgie a 20fps..
Hra ma byt predovsetkym o hratelnosti a nie o grafike. Vid napr. Minecraft.
-
Dimitri654
Expert
podla mna ma mat kvalitna hra kvalitnu grafiku aj hratelnost a musi byt dobre optimalizovana
nie ako COD7 vysli 4 ci koko patchov pokedy odstranili lagy 
To bolo fakt k veci, daj este nieco.Dimitri654 napísal:podla mna ma mat kvalitna hra kvalitnu grafiku aj hratelnost a musi byt dobre optimalizovananie ako COD7 vysli 4 ci koko patchov pokedy odstranili lagy
-
uplink
VIP
výborne, takže preto že Tebe stačí 20 korunová konzola, tak budeme všetci hrať hry s grafikou z roku 2005?rochedo napísal:Hra ma byt predovsetkym o hratelnosti a nie o grafike. Vid napr. Minecraft.
Po Tvojom výroku by som Ti odporúčal hrať na starých zeleno-čiernych monitoroch hry ktoré mali 10 x 10 pixlov, koniec koncov mali super hrateľnosť.
Osobne chcem aby konečne vydochli z marketu všetky staré šrotné konzoly a nebrzdili konečne vývoj hier. Pre mňa hra nie je ani z diaľky len hrateľnosť. To je pre príležitostných hráčov, takých čo sa hrajú rekreačne. Ja som náročný. V hre chcem mať super soundtrack, najlepšie orchestrálny a nie nejaký šmejd zo synťáku, super príbeh, perfektné CGi animácie a nie crappy cutscény, vynikajúcu grafiku ktorá vo mne navodí pocit prostredia v ktorom sa hra odvíja, grafiku z ktorej budem cítiť vlhkosť, alebo suchosť miest, doslova jej atmosféru a vôňu a nie len tupé hry pre pijan párty kde je super hrateľnosť a grafika z roku 2005.
Sorry, ale to čo si napísal je egoistické...v hrách ide o hrateľnosť tak z 10% a tým to hasne, zvyšok sú aspekty ktoré som vymenoval + ďalšie iné.
Navyše koľko je hier ako Minecraft? Zopár, je to geniálny nápad, one of a kind, nepotrebuje grafiku. Ale čuduj sa svete, ľudia robia kópie a klony s lepšou grafikou, prečo asi? Že by im chýbala?
Samozrejme že hra bez dobrej hrateľnosti je zabitá, ale to isté platí aj hru bez dobrej grafiky, aspoň štýlovej a kvalitnej. A keď chceš spraviť cutting-edge FPS v roku 2011, tak Ti na to Bohu žiaľ konzolová power nestačí, s tým sa musíš zmieriť.
A to čo robia vývojari teraz je doslova čarovanie a podvádzanie. Totižto na tak slabom HW vykúzliť niečo čo by sa chytalo technológií posledných 5tich rokoch je nemožné a im sa to ako tak darí. Keď si zoberiem ako vyzerá Futuremark najnovší, tak mi je z toho Crysisu 2 na plakanie. A vedz jedno. Na vine sú len a len konzoly.
Hratelnost dolezita tak na 10%? Ty si knihu precitas podla toho, akym fontom je vytlacena? Film pozries podla toho, ake pekne herecky v nom hraju? Podla toho co pises bol potom Crysis genialnou hrou. Ano bol - ale len po stranke technologickej. A to je malo
(ta hra bola tak plytka, ze najvacsi zazitok z hry som mal z jej dema - plna mi nemala co ponuknut uz)
Grafika u hry ma mat taku uroven, aby stale bola vkusna a pri hrani nerusila svojou kriciacou ohavnostou a do oci bijucou nedokonalostou, co myslim nie je dneska problem takmer u ziadnej hry - urcite nie Ackovej.
K futuremarku - vzdy 3DMark vyzeral uchvatne na svoju dobu a plynule narocne sceny boli schopne utiahnut len high-end graficke karty, ktore prisli o jednu-dve generacie neskor. To by si estelen plakal, ak by hry zmykali PC ako sucasny 3DMark - vrazis do PC aj uspory celej rodiny, no stale to nebude ono, aj ked nic lepsie na trhu nesplasis...
No a v neposlednej rade - keby sa hry mali robit iba pre narocnych nadsencov ako si ty, tak by sa ich vyvoj nezaplatil - je vas totiz minimum (+ velka cast takychto nadsencov da aj poslednu korunu do HW a hru si stiahne, lebo na nu nezostane). Ja uz som vyrastol z toho, ze som do PC dal aj 50k SK - su to vsetko len zbytocne vyhodene peniaze (teba toto poznanie evidentne este len caka
). Aj preto z casti vdacim konzolam, ze zdrzuju vyvoj - nemam potrebu kupovat kazdeho pol roka novu VGA, len aby som si zahral nejaku novinku. Takto kludne vydrzim aj dva tri roky. (hram tak 5 hier rocne, pri tvojich narokoch, by sa mi to hranie sakramentsky predrazilo)
(tvoj postoj by som prirovnal k autam - vies, ze budes jazdit iba po meste kde mas +/- 50km/h, no nekupis si nejake bezne vozitko s motorom 1.4l, ale radsej luxusne nablyskane aston martin so 6 litrom - len preto, ze na to mas, aj ked by ti rovnako dobre posluzilo nieco lacnejsie aj s nizsou spotrebou - prilis dbas na efekt, obal. Uzitok je u teba az na poslednom mieste, teda v tomto sa nediv, ze sa s tebou zhodne len malokto)
Grafika u hry ma mat taku uroven, aby stale bola vkusna a pri hrani nerusila svojou kriciacou ohavnostou a do oci bijucou nedokonalostou, co myslim nie je dneska problem takmer u ziadnej hry - urcite nie Ackovej.
K futuremarku - vzdy 3DMark vyzeral uchvatne na svoju dobu a plynule narocne sceny boli schopne utiahnut len high-end graficke karty, ktore prisli o jednu-dve generacie neskor. To by si estelen plakal, ak by hry zmykali PC ako sucasny 3DMark - vrazis do PC aj uspory celej rodiny, no stale to nebude ono, aj ked nic lepsie na trhu nesplasis...
No a v neposlednej rade - keby sa hry mali robit iba pre narocnych nadsencov ako si ty, tak by sa ich vyvoj nezaplatil - je vas totiz minimum (+ velka cast takychto nadsencov da aj poslednu korunu do HW a hru si stiahne, lebo na nu nezostane). Ja uz som vyrastol z toho, ze som do PC dal aj 50k SK - su to vsetko len zbytocne vyhodene peniaze (teba toto poznanie evidentne este len caka
(tvoj postoj by som prirovnal k autam - vies, ze budes jazdit iba po meste kde mas +/- 50km/h, no nekupis si nejake bezne vozitko s motorom 1.4l, ale radsej luxusne nablyskane aston martin so 6 litrom - len preto, ze na to mas, aj ked by ti rovnako dobre posluzilo nieco lacnejsie aj s nizsou spotrebou - prilis dbas na efekt, obal. Uzitok je u teba az na poslednom mieste, teda v tomto sa nediv, ze sa s tebou zhodne len malokto)
-
lekoklatik
VIP
Myslím že urážať minecraft po stránke grafickej je asi trochu moc.
Tá hra je predsa tým old school štýlom úžasná. Ľudia si povedali
"kks to už je aká haluz, jaké veľké kockaté" no a keď si to pustil,
už nebolo návratu, pretože tie možnosti? Fuck yeah.
Sphinx no ale keď sedíš za veľkou plazmou aj 3 metre, tak si predsa
všimneš rozdiel medzi PC a konzolou, nie? Ale môžem ti dať len za pravdu.
Na konzole je to pohodlnejšie. Mám skôr na mysli takáto skákačka, kde
nepotrebuješ až tak veľa mieriť. Na konzole ma baví fakt, že nech
si kúpim akúkoľvek hru, viem že nebudem mať problém ju rozbehať a nebude
mi ľúto že má takú grafiku akú má, pretože to je to najlepšie čo mi konzola
môže ponúknuť.
Tá hra je predsa tým old school štýlom úžasná. Ľudia si povedali
"kks to už je aká haluz, jaké veľké kockaté" no a keď si to pustil,
už nebolo návratu, pretože tie možnosti? Fuck yeah.
Sphinx no ale keď sedíš za veľkou plazmou aj 3 metre, tak si predsa
všimneš rozdiel medzi PC a konzolou, nie? Ale môžem ti dať len za pravdu.
Na konzole je to pohodlnejšie. Mám skôr na mysli takáto skákačka, kde
nepotrebuješ až tak veľa mieriť. Na konzole ma baví fakt, že nech
si kúpim akúkoľvek hru, viem že nebudem mať problém ju rozbehať a nebude
mi ľúto že má takú grafiku akú má, pretože to je to najlepšie čo mi konzola
môže ponúknuť.
@uplink: Neviem preco sem do toho tahas opat konzoly, Hram uz len cisto na PC, konzolu som uz nezapol dlhsi cas a ani ju neplanujem zapinat.
Samozrejme som tym nechcel povedat ze grafika je nepodstatna. Len ja osobne uprednostnujem kvalitnu hratelnost oproti grafike. Pozrime sa napr. na taky Crysis 2. I ked hra z hladiska grafickej stranky utrpela na ukor konzol - tak momentalne na PC nenajdes lepsie vyzerajucu FPS. A vysledok ? Dalo sa to zahrat no po 2 hodinach uz naskocil stereotyp. Vzdy sa to opakovalo: prejdi 100 metrov. Vystrielaj dalsich 5 emzakov a mozes ist dalej. Po 100 metroch to iste. A toho finalneho bossa by zvladol asi aj moj 5 rocny sused. Ano grafika na tej hre bola ohromna, no grafikou som bol uchvateny asi do polky hry.
Osobne sa povazujem za hc hraca. Neviem preco by som mal zapadat medzi casual hracov len kvoli tomu ze u mna ma hratelnost vyssiu proritu.
Len tak na okraj: minuly tyzden som kupil tuto klasiku: http://www.gog.com/en/gamecard/rayman_forever a bavim sa pri tom ovela viac nez pri takom Crysis 2.
Bez problemov, keby som sa pri tom dokazal bavit, tak preco nie ?Po Tvojom výroku by som Ti odporúčal hrať na starých zeleno-čiernych monitoroch hry ktoré mali 10 x 10 pixlov, koniec koncov mali super hrateľnosť.
Samozrejme som tym nechcel povedat ze grafika je nepodstatna. Len ja osobne uprednostnujem kvalitnu hratelnost oproti grafike. Pozrime sa napr. na taky Crysis 2. I ked hra z hladiska grafickej stranky utrpela na ukor konzol - tak momentalne na PC nenajdes lepsie vyzerajucu FPS. A vysledok ? Dalo sa to zahrat no po 2 hodinach uz naskocil stereotyp. Vzdy sa to opakovalo: prejdi 100 metrov. Vystrielaj dalsich 5 emzakov a mozes ist dalej. Po 100 metroch to iste. A toho finalneho bossa by zvladol asi aj moj 5 rocny sused. Ano grafika na tej hre bola ohromna, no grafikou som bol uchvateny asi do polky hry.
Osobne sa povazujem za hc hraca. Neviem preco by som mal zapadat medzi casual hracov len kvoli tomu ze u mna ma hratelnost vyssiu proritu.
Len tak na okraj: minuly tyzden som kupil tuto klasiku: http://www.gog.com/en/gamecard/rayman_forever a bavim sa pri tom ovela viac nez pri takom Crysis 2.
Ono aj podla mna tie blbe konzoly brzdia vyvoj hier. Keby sa nemuseli vyrobcovia tolko srat pre konzolove verzie tak grafiku podobnu ako Battlefield 3 sme tu mohli mat uz davno.
-
DeJF
Addict
Spomenie sa dakde grafika a hratelnosť v jednej vete a uplink hneď píše už po 1000000000000x to iste o brzdení vývoju hier konzolami atď atď. Uplink,polka fóra to už pozná naspamäť , to sa ti chce stále písať ? Úplne stačí keď sem nalinkuješ dáky iný príspevok tohoto typu [napr. ten kde spomínaš že pri hrách s dobrou grafikou máš dvojnásobnu ejakulaciu
] a nič sa nestane ,všetky sú o tom istom...
//
karma za pravdu ? Good work man.
//
Nie, on si radsej poriadne zaflamuje o tom co uz bolo vsade napisane 100x. Ved je mod 
-
Sphinx
Addict
nezastavam sa ani konzol ani PC mam to stastie ze som mal moznost vyskusat vsetky druhy ktore su dostupne (PSP,DSi,PS1.2.3,xbox,wii) a kazda ma svoje caro.. a to ze trieskas do kazdej temy to ze konzolisti su blbi a preco to nevykape atp je hovadina na mraky.. konzola ako taka nebrzdi ziaden vyvoj a pokrok .. ale ludska hlupost a chamtivost .. sak naco vyvyjat 3x hru ked staci 1x a portnut to naklady su 1000 nasobne mensie a zisk samozrejme vyssi, dalej keby sa nepiratilo tak ako sa pirati mno by sa nieco zmenilo, i ked cim viac mas tym viac chces (je nam to dane a darmo sa ohradzujes je to tak) co mas z toho ze tam mas orgazoidnu grafiku ked sa nudis a behas jednim koridorom? ja nic ako mi odporucal chalan vyssie nech si zahram tetris , ano zahram lebo viem ze je to hra ked este jestvovali napady a originalita nie ako dnes (homefront = COD+BFBC- rovnake hovno len v inom baleni) FPS rad zahrram na PC lebo myska je prosto myska ale ostatok je fajn na konzole (alebo konzoli ? whatever) to ze mi struhnes k- moj nazor nezmeni lebo vyzivat sa nad tym ako si nastavim antialiasing a Vsync je chore radsej vydem von a pozriem ako je krasne a vidim to v takom rozlisku ze sa popoto mozem... ale to je uz uplne OT a nie o AC3
//leko jasne vsimnes ale ked sa rozmachas mecom a skaces utekas .. nebazirujes na tom ci je textura v takom alebo takom rozlisku .. jednoducho uzivas hru a pohoda neriesis.. na to su ine veci aby sa poriesili
//leko jasne vsimnes ale ked sa rozmachas mecom a skaces utekas .. nebazirujes na tom ci je textura v takom alebo takom rozlisku .. jednoducho uzivas hru a pohoda neriesis.. na to su ine veci aby sa poriesili
-
Royalflush
Guru wannabe
Tak to aby sme spravili hru, v ktorej sa bude behať LEN rovno, bude v nej realistická grafika.... a samozrejme nemôže chýbať orchester.