Potom také hráčške PC aj tak vyzerajú. Môžeš mať aj DDR7, ide hlavne o jadro grafiky a to je veľmi slabé. Áno hru ti pustí každú jednu, ale vidíš sám, že napr. Battlefield Ti seká. Aj ostatné náročne hry by Ti sekali.
Ja mám nVidiu GTX460 1GB + o niečo slabší procák (trojjadro pretaktované na 3.5GHz = takže vlastne o niečo silnejší ako Tvoj nepretaktovaný) a ide mi to maximálnych detailoch vo Full HD rozlíšení.
neviete čo môže spôsobovať to že ked hrám a zabijú má tak mam akoby 5 sec freez a to iste ked idem dat enter battle ci jak je to tak mam tiež 5-6 sec taky freez alebo lag dost ma to obmedzuje pretože mňa spawne ale na obrazovke mi to neukáže a v tej dobe ma zvyknú aj znova zastreliť to isté mám aj ked chcem písať ked otvorím chat 5sec freez napíšem odošlem freez neviete čím to môže byť ?
Na začiatku sa načítava mapa, je normálne, že vtedy to laguje, ale v strede hry by to asi nemalo. Akú máš rýchlosť internetu a popíš svoju zostavu. Môže to robiť pomalý hardisk, prípadne málo ram, alebo pomalý internet.
Sapo napísal:Potom také hráčške PC aj tak vyzerajú. Môžeš mať aj DDR7, ide hlavne o jadro grafiky a to je veľmi slabé. Áno hru ti pustí každú jednu, ale vidíš sám, že napr. Battlefield Ti seká. Aj ostatné náročne hry by Ti sekali.
Ja mám nVidiu GTX460 1GB + o niečo slabší procák (trojjadro pretaktované na 3.5GHz = takže vlastne o niečo silnejší ako Tvoj nepretaktovaný) a ide mi to maximálnych detailoch vo Full HD rozlíšení.
Tak skladáju tie super herné stroje. Neznalý človek zbadá že PC má štvorjadrový procesor a už to musí byť super mašina. Ale to, že je grafika maximálny Low-End, to niekoho netrápi.
teraz som si kupil Bad Company 2 na PS3... ale je tam problem ze som si nastavil svetlost na uuplne full ale stale to mam tmave.... hram cez HDMI kabel..... akoze strasne to je tmave ak by ste vedeli co s tym tak by som to ocenil
ahojte asi kazdy den hravam bf bc 2 a dnes sa prihlasim a ... vypisalo mi ... "dialog login failed possible keymaster timeout" co asi znamena ze vyprsal kluc alebo nieco take neda sa mi prihlasit a ani kamaratovi chcem vediet ci sa to stalo aj viacerim alebo ci sa niekto hackol na server alebo nwm .... dik za info ak chcete dodam aj screen...
Sapo napísal:Na začiatku sa načítava mapa, je normálne, že vtedy to laguje, ale v strede hry by to asi nemalo. Akú máš rýchlosť internetu a popíš svoju zostavu. Môže to robiť pomalý hardisk, prípadne málo ram, alebo pomalý internet.
Grafika:Ati HD radeon 1GB 4600
Ram :2gb
procesor: intel core 2duo CPU E4500 2.20GHz
a pripojenie na net mám :10mb/s a download okolo 1mb/s
tak nwm čo to môže byť