Zdravim,
Mam taky problem. Mam domenu nieco.sk, ma svoje subdomeny a cca 300 emailov. Chcem ju presunut na novy hosting. Presunut obsah a databases nie je problem ale neviem ako presunut vsetky email adresy aj s ich obsahom... V admin panely ziadna taka moznost nieje. Spolocnost mi ale napisala ze mi tie emaily moze zalohovat a potom si urobim na novom servri restore... existuje aj ina moznost ?
Presun domeny
Re: Presun domeny
Ja som všetky zmeny raz navždy poriešil gmailom, takže žiadna zmena nemá vplyv na mailovú adresu, a že som pomenil providerov...
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2011, 13:46)
Sranda, za tento príspevok mi volajaký anonym teraz znížil karmu. A nechápe, že mňa tá karma vonkoncom nezaujíma. Keď viem, poradím, a lepšej rady ozaj nieto. A pre ostatných anonýmnych "karmovačov" - treba niečo pomeniť v pravidlách fóra, lebo tu evidentne niekto parazituje, nie?
Dnešné druhé zníženie, niekomu "hrabe"
Predmet správy: Vaša karma bola znížená
Od: jarda.j
Odoslané: 09 Apr 2011, 13:23
Komu: jarda.j
Citovať správu Odstrániť správu Oznámiť súkromnú správu
Vaša karma bola znížená.
Komentár bol zanechaný pre tento príspevok: viewtopic.php?f=48&t=157694&p=1628444#p1628444
Sranda, za tento príspevok mi volajaký anonym teraz znížil karmu. A nechápe, že mňa tá karma vonkoncom nezaujíma. Keď viem, poradím, a lepšej rady ozaj nieto. A pre ostatných anonýmnych "karmovačov" - treba niečo pomeniť v pravidlách fóra, lebo tu evidentne niekto parazituje, nie?
Dnešné druhé zníženie, niekomu "hrabe"
Predmet správy: Vaša karma bola znížená
Od: jarda.j
Odoslané: 09 Apr 2011, 13:23
Komu: jarda.j
Citovať správu Odstrániť správu Oznámiť súkromnú správu
Vaša karma bola znížená.
Komentár bol zanechaný pre tento príspevok: viewtopic.php?f=48&t=157694&p=1628444#p1628444
-
panter2011
Novice
No to hej, ale gmail podporuje len 50 userov vo free verzii... ja potrebujem tych emailov cca 300... tazke zrejme urobim zalohu na jednej strane a na druhej to dam importovat... Aj tak dik za napad..jarda.j napísal:Ja som všetky zmeny raz navždy poriešil gmailom, takže žiadna zmena nemá vplyv na mailovú adresu, a že som pomenil providerov...
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Myslim ze je dobre v tomto pripade kontaktovat stareho a noveho providera. Lebo tento presun ani nemusi byt mozny.