Presun domeny

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
panter2011
Novice
Novice

Presun domeny

Príspevok od používateľa panter2011 »

Zdravim,
Mam taky problem. Mam domenu nieco.sk, ma svoje subdomeny a cca 300 emailov. Chcem ju presunut na novy hosting. Presunut obsah a databases nie je problem ale neviem ako presunut vsetky email adresy aj s ich obsahom... V admin panely ziadna taka moznost nieje. Spolocnost mi ale napisala ze mi tie emaily moze zalohovat a potom si urobim na novom servri restore... existuje aj ina moznost ?
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Presun domeny

Príspevok od používateľa jarda.j »

Ja som všetky zmeny raz navždy poriešil gmailom, takže žiadna zmena nemá vplyv na mailovú adresu, a že som pomenil providerov...

//autoeditácia príspevku (07 Apr 2011, 13:46)
Sranda, za tento príspevok mi volajaký anonym teraz znížil karmu. A nechápe, že mňa tá karma vonkoncom nezaujíma. Keď viem, poradím, a lepšej rady ozaj nieto. A pre ostatných anonýmnych "karmovačov" - treba niečo pomeniť v pravidlách fóra, lebo tu evidentne niekto parazituje, nie?

Dnešné druhé zníženie, niekomu "hrabe" :D

Predmet správy: Vaša karma bola znížená
Od: jarda.j
Odoslané: 09 Apr 2011, 13:23
Komu: jarda.j
Citovať správu Odstrániť správu Oznámiť súkromnú správu
Vaša karma bola znížená.

Komentár bol zanechaný pre tento príspevok: viewtopic.php?f=48&t=157694&p=1628444#p1628444
panter2011
Novice
Novice

Príspevok od používateľa panter2011 »

jarda.j napísal:Ja som všetky zmeny raz navždy poriešil gmailom, takže žiadna zmena nemá vplyv na mailovú adresu, a že som pomenil providerov...

//autoeditácia príspevku (07 Apr 2011, 13:46)
Sranda, za tento príspevok mi volajaký anonym teraz znížil karmu. A nechápe, že mňa tá karma vonkoncom nezaujíma. Keď viem, poradím, a lepšej rady ozaj nieto. A pre ostatných anonýmnych "karmovačov" - treba niečo pomeniť v pravidlách fóra, lebo tu evidentne niekto parazituje, nie?
No to hej, ale gmail podporuje len 50 userov vo free verzii... ja potrebujem tych emailov cca 300... tazke zrejme urobim zalohu na jednej strane a na druhej to dam importovat... Aj tak dik za napad..
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

Myslim ze je dobre v tomto pripade kontaktovat stareho a noveho providera. Lebo tento presun ani nemusi byt mozny.
Napísať odpoveď