Zaujimava tema. Skoda, ze maciatko musi byt moderne a taketo nieco berie ako zbytocnost. Taktiez by ma nieco take zo strany dievcata potesilo. A isto by som nevedel co napisat. Keby si citala taktiez temu, tak vies, ze tu nejde o jeho frajerku, takze smsky a podobne kraviny nema zmysel vypisovat si. Jedna sa o penfrienda..Staci slovo rozdelit a dostanes odpoved, ze tvoj prispevok bol teda zbytocny.
Listy su pre ludi co nato maju. Neviem si asi ani sam predstavit v dnesnej dobe pisat nejaky list. Tolko myslienok musi cloveku behat po hlave, aby vedel co vsetko donho napisat aby aj zaujal atd. Kedysi som si dopisoval s dievcatom z druheho konca slovenska listami (cca 7rokov do zadu) az to nakoniec padlo. Ked som vsak videl jej pismo (nato sa neda zabudnut), kde pismeno bolo ako dva riadky v zosite, tak ma hocico napadlo. Ale aj tak ma to viac potesilo. Aj pohladnica by ma viac potesila, ako daka 20sek smska, ze vsetko najlepsie na novy rok atd..
Ja som posielal este ako prilohu aj fotku vtedy a taktiez som ocakaval od nej. Doba bola vsak ina a fotak nemal hocikto, takze som sa ani nedockal. Ju to vtedy aj celkom potesilo a ak sa nemylim aj po dopisani si, si moju fotku odlozila. Cize kludne jej pribal daku fotku s jej dopisom a tak

Alebo ako pises ten dopis, ktory posielas.