Poker
Re: Poker
Automaty su striktne zakazane, za to mas ban + skonfiskuju rozdiel medzi vkladom a sucasnym stavom.
Dalsia vec je, ci ti na to pri SnG vobec pridu, pretoze overenie, ci nie som bot som zazil na PS 2x a to bolo len na niekolkohodinovych MTT. Takze tak.
Dalsia vec je, ci ti na to pri SnG vobec pridu, pretoze overenie, ci nie som bot som zazil na PS 2x a to bolo len na niekolkohodinovych MTT. Takze tak.
pán je asi bohatý a neví co s penězma tak gamblí
http://www.livepoker.sk/short-poker-new ... -par-hodin
http://www.livepoker.sk/short-poker-new ... -par-hodin
Trackery sú povolené, najznámejšie sú Holdem Manager a Poker Tracker. Ten SNG Wizard čo spomínal Ing. FijoK je zakázaný (aspoň na pokerstars) keď ho používaš pri hre, môžeš ho použiť len na analýzu hry neskôr, lebo v ňom ti z tvojich kariet a približnej range súpera vyjde či máš dorovnať alebo zložiť
to zalezi od toho ako hru beries. ak je to pre teba prilezitostna zabava, tak to zmysel nema, inac ano. pomocne sw su uzitocne, ale nie ak denne uhras iba 200 ruk. inac najlepsie by bolo keby si stiahol nejaky trial a vyskusal to sam, niekomu pomahaju, inym pridu zbytocne. su ludia, ktory ich maju uz na NL5 a popritom je na slovensku online pro hrac, ktory ich ani nezapina..malyivko napísal:dlhšie už hram poker.v reali sa mi dari,na PS ani nie v poslednom čase.kamarat sa ma spytal ci mam aspon daky tracker a ja ze to je zbytocne.on ze sa mylim.hravate aj vy s dakym pomocnym SW?alebo idete aj bez toho a ste v pluse? ak tak pripadne,poradte niečo
a nieco take je na PS dovolene?:
program ti vypise kolko mas outov, % sanca ze budes mat vitaznu handu na riveri, % sanca ze na riveri ziskas, trojicu, postupku atd, to iste co posledne ale o superoch, radi ti ci mas zlozit, check, call, raise, re-raise (da sa nastavit ci program ma radit tight ci loose)
program ti vypise kolko mas outov, % sanca ze budes mat vitaznu handu na riveri, % sanca ze na riveri ziskas, trojicu, postupku atd, to iste co posledne ale o superoch, radi ti ci mas zlozit, check, call, raise, re-raise (da sa nastavit ci program ma radit tight ci loose)
Program ti sice poradi, aj ukaze percenta, ale percenta ti ukazuje podla metody monte carlo a rata s random kartami na superovej ruke. A to ma od reality daleko. Kolko krat som prehral s top setom nespocitam na jednej ruke. A soft ti v takej situacii poradi jednoznacne pribi! Outy si dokaze clovek spocitat aj sam. A program ti neukaze, co ma super na ruke. Ak cakas, ze na PS hraju vsetci podla sablony, tak si na omyle. Jednoduchsie je robit si poznamky o hracoch v jednotlivych situaciach. Prave som trhol 15USD na CG len preto, ze som mal pri hracovi poznamku, inak by som zlozil.
Hram dlhodobo bez softu, a takych, co hraju na 10tich stoloch s neviem akym wizardom oberam, pretoze vidim tu ich ucebnicovu hru. Minimalne polovica ti z nich zlozi pokial len check/call-ujes a na riveri re-raisnes.
Hram dlhodobo bez softu, a takych, co hraju na 10tich stoloch s neviem akym wizardom oberam, pretoze vidim tu ich ucebnicovu hru. Minimalne polovica ti z nich zlozi pokial len check/call-ujes a na riveri re-raisnes.
neviem odkial take hluposti mate, ale trackery nic take ako rady co robit neukazuju. sng wizard ano, ale ten nespustite pri spustenej herni..trackery su vlastne len databazy vasej hry. hru priamo na stole ovplynuju iba tak, ze pri hracoch su rozne statistiky typu kolko krat boli na flope, blind stealy, 3 bety a podobne v percentach. ta statistika je len a len z ruk pri ktorych ste boli pritomny. tie statistiky su vam ale na prd ak nemate vzorku aspon 1k ruk(toto je moj vymysel, vacsinou treba viac). vy alebo respektive my hrame len rekreacne a taketo veci sme schopny odsledovat, ale ak niekto hrava za den objemy ktore nenahrate za mesiac a zapina 6-20 stolov, tak si proste nema sancu pamatat taketo veci.
inac tracker urcite nie je dobry len na toto, vela ludi s nim travi cas hlavne mimo hry, ked analyzuju svoju hru a vychytavaju leaky..inac mi-chau v tomto sa hodne mylis, sng wiz nie je len jednoduchy monte carlo simulator, keby to tak bolo tak nestoji 100$
inac tracker urcite nie je dobry len na toto, vela ludi s nim travi cas hlavne mimo hry, ked analyzuju svoju hru a vychytavaju leaky..inac mi-chau v tomto sa hodne mylis, sng wiz nie je len jednoduchy monte carlo simulator, keby to tak bolo tak nestoji 100$