Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
Thommas
Addict
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
iP: locknutá baterka, dokafraný Bluetoot, speňažené sú aj primitívne appsky, atď atď
x6: spolužiak má x6 16GB, okukol som si ju, a keď som ju mal v ruke a trocha silnejšie stisol telefón mi začal v ruke praskať. Nejako mu neverím. Čo tak N96?
x6: spolužiak má x6 16GB, okukol som si ju, a keď som ju mal v ruke a trocha silnejšie stisol telefón mi začal v ruke praskať. Nejako mu neverím. Čo tak N96?
-
guess.whoo
Redeemer
a praskala x6 tak sa priprav ze N96 ti zahra ako orchester
to že x6tka má plastový kryt to ti vykompenzuje tým že má ten 5mpx fotak s optikou carl zeiss dotykový displej je tam kapacitný a ked si tak zoberiem si myslím že x6tka je najlepšie spracovaný hudobný mobil od nokie ešte k tomu stereo repráky a na ten plast vzadu si zvikneš neboj sa
To ja som ti dal tu karmu, pochopitelne nepodpisanu, lebo som cakal obdobnu reakciu (dakujem, ze si nesklamal). A co je na tom "karmo-onanisticke"? Seriozne sa pytam. Tu karmu si dostal za bezmozgove naskakovanie na bandwagon, co si touto reakciou iba potvrdil.BiGTomEE napísal:Gratulujem prvému Apple trollovi a karma onanistovi. len tak ďalej!
-
guess.whoo
Redeemer
a teraz maju fanusikovia androidu hladat po fore negativne reakcie na ich oblubeny OS a rozdavat negativnu karmu kazdemu, kto sa vyjadri, ze android je nanic? neobhajujem ho, len sa zamysli na co by to bolo dobre
Ja som mu karmu nedal dokonca ani len za nesuhlas, to moc nezvyknem davat (iba ked mi pride argumentovanie velmi podivne, alebo z ineho dovodu), co je mimochodom zmysel celej karmy. Karmu som mu dal za nedostatok vlastneho nazoru, kedze to co povedal je naskakovanie na bandwagon ako vysite, tou poslednou poznamkou to rozhodne potvrdil, vsak si to precitaj 
Navyse neberte tu karmu tak vazne... ta nikdy nemala sluzit ako nejake prekliatie 3 generacii... proste nesuhlasis/o posterovi si myslis, ze je idiot/mas niekoho plne zuby/vsetko dokopy a kliknes mu minus.
Navyse neberte tu karmu tak vazne... ta nikdy nemala sluzit ako nejake prekliatie 3 generacii... proste nesuhlasis/o posterovi si myslis, ze je idiot/mas niekoho plne zuby/vsetko dokopy a kliknes mu minus.
-
Thommas
Addict
Ja mám rád broskyňu, ty banán. Napíšem, že v obchode chcem ovocie, ale nemá to byť banán, lebo mi nechutí. Ty mi dáš za to K-, lebo tebe je banán "všetko". Ak si nepochopil, ľutujem. A ešte mi daj 4x K-, nech máš dobré sny. Gratulujem 
//A pochopiteľne nie preto si mi dal K-, aby si bol zvedavý na moju reakciu ale preto, aby si "červených" viac potopil (lebo sú to kkti podľa tvojho uvažovania) a "zelenému" pomohol (lebo on je svätý, on je tu "niekto").
A viac no OT, sme v téme o poradni pre mobily, tak sa držme témy. Ak máš nejaký problém, existuje SS.
//A pochopiteľne nie preto si mi dal K-, aby si bol zvedavý na moju reakciu ale preto, aby si "červených" viac potopil (lebo sú to kkti podľa tvojho uvažovania) a "zelenému" pomohol (lebo on je svätý, on je tu "niekto").
A viac no OT, sme v téme o poradni pre mobily, tak sa držme témy. Ak máš nejaký problém, existuje SS.
Zacinam mat pocit, ze mi chces davat coraz viac dovodov aby som vedel odovodnit tu karmu... samozrejme netreba, ja som to nikdy nelutoval.
Vysvetlim to este raz a pomaly: nejde o to, ze mas rad banan, aj ked to je uplne normalny dovod na karmu preboha, ide o to, ze bez rozmyslania si prijal popularny nazor a moc sa neobtazujes premyslat na nim.
Aby som to uviedol do tvojej prirovnania (snad to teraz pochopis, uz treti krat to veru pisat nebudem): prides do obchodu kupit ovocie, ale prehlasis, ze banan nie, lebo je zamoreny este z dob cernobylu. Samozrejme to nie je pravda, len o tom pisal Novy Cas (alebo uplne lubovolny nedoveryhodny zdroj, to je jedno) a ty to s radostou prehlasujes. Tu K- si ergo nedostal za to, ze si nechces vybrat banan, ale za to, ze nie schopny samostatne mysliet a to co niekde precitas beries za samozrejmost.
A to s tymi cervenymi si ako zistil? Ak vidis cudzie karmy tak budiz, sice pravdu nebudes mat, ale mas dovod si tak mysliet. Ty vsak pravdepodobne CHCES aby to bolo tak, ta tvoja cervena karma ta asi zoziera alebo co, inak si to nemal ako usudit.
Nechcem sice povedat, ze nikdy nedavam K- "total cervenym", lebo by som klamal. Vsak ked ma niekto vsetky policka cervene, tak asi s nim bohovsky vela ludi nesuhlasi, vsakze? Sorry, ale pravdepodobnost ze dostane dalsiu K- narozdiel od K+ nehovori v jeho prospech.
Plus snad minimalne polovica K- ktoru davam ide prave zelenym. Vsak ked mam dovod (vid ich vypis vyssie) tak mi moze byt fuk aku ma teraz.
A samozrejme, pokusenie posielat ti SS nemam. Ak sa ti nieco nepaci, tak s tym budes musiet zit. Navyse ako som povedal, je to len karma preboha. Ja som uz dostal karmu za vtipne video, flash animaciu, vlastnenie iPhonu a mnoho inych a nikdy (az na jeden pripad, ktory bol skor kuriozny a rozhodne som sa nestazoval a nezacal som nenadavat na neznameho darcu) som sa nepotreboval vyplakavat.
Vysvetlim to este raz a pomaly: nejde o to, ze mas rad banan, aj ked to je uplne normalny dovod na karmu preboha, ide o to, ze bez rozmyslania si prijal popularny nazor a moc sa neobtazujes premyslat na nim.
Aby som to uviedol do tvojej prirovnania (snad to teraz pochopis, uz treti krat to veru pisat nebudem): prides do obchodu kupit ovocie, ale prehlasis, ze banan nie, lebo je zamoreny este z dob cernobylu. Samozrejme to nie je pravda, len o tom pisal Novy Cas (alebo uplne lubovolny nedoveryhodny zdroj, to je jedno) a ty to s radostou prehlasujes. Tu K- si ergo nedostal za to, ze si nechces vybrat banan, ale za to, ze nie schopny samostatne mysliet a to co niekde precitas beries za samozrejmost.
A to s tymi cervenymi si ako zistil? Ak vidis cudzie karmy tak budiz, sice pravdu nebudes mat, ale mas dovod si tak mysliet. Ty vsak pravdepodobne CHCES aby to bolo tak, ta tvoja cervena karma ta asi zoziera alebo co, inak si to nemal ako usudit.
Nechcem sice povedat, ze nikdy nedavam K- "total cervenym", lebo by som klamal. Vsak ked ma niekto vsetky policka cervene, tak asi s nim bohovsky vela ludi nesuhlasi, vsakze? Sorry, ale pravdepodobnost ze dostane dalsiu K- narozdiel od K+ nehovori v jeho prospech.
Plus snad minimalne polovica K- ktoru davam ide prave zelenym. Vsak ked mam dovod (vid ich vypis vyssie) tak mi moze byt fuk aku ma teraz.
A samozrejme, pokusenie posielat ti SS nemam. Ak sa ti nieco nepaci, tak s tym budes musiet zit. Navyse ako som povedal, je to len karma preboha. Ja som uz dostal karmu za vtipne video, flash animaciu, vlastnenie iPhonu a mnoho inych a nikdy (az na jeden pripad, ktory bol skor kuriozny a rozhodne som sa nestazoval a nezacal som nenadavat na neznameho darcu) som sa nepotreboval vyplakavat.
nahradu nemusi to byt nejaky
extra mobil nech ma aspon
nieco z toho ako galaxy s.
Uvazujem nad samsungom
galaxy ace alebo nieco tomu
blizske. CO poviete
//autoeditácia príspevku (05 Apr 2011, 21:45)
sorry ide o to ze by som chcel novy mobil teraz mam samsung galaxy s ale mrzne straca si gnal niekolko.krat mi zmokol a uz ani kvalita reproduktoru neni dobra pohybujem sa v cenovej hladine 300eur a hladam nieco podobne mobilu samsung galaxy ace. poradte
extra mobil nech ma aspon
nieco z toho ako galaxy s.
Uvazujem nad samsungom
galaxy ace alebo nieco tomu
blizske. CO poviete
//autoeditácia príspevku (05 Apr 2011, 21:45)
sorry ide o to ze by som chcel novy mobil teraz mam samsung galaxy s ale mrzne straca si gnal niekolko.krat mi zmokol a uz ani kvalita reproduktoru neni dobra pohybujem sa v cenovej hladine 300eur a hladam nieco podobne mobilu samsung galaxy ace. poradte
zdravim,chcem kupit tento fonik.Pozeral som ceny na nete a tie idu od 275eciek az po 450eciek.
na heureke:
vyhodilo zaujimavy e-shop "mobile world" a tam je tato nokia za 205eciek.Dost ma to zarazilo a silno uvazujem ze ju objednam,ta cena je skvela. Ale najskor sa chcem opytat ci nemate niekto skusenosti s tymto shopom, ci by ten telefon nemohol byt cina, alebo nejaky nezdar
vdaka
na heureke:
Kód: Vybrať všetko
http://mobilne-telefony.heureka.sk/nokia-n97-mini/-
guess.whoo
Redeemer
zdravim.potreboval by som helfnut s otazkou ktory mobil si vybrat a PRECO: Samsung Galaxy 3, Nokia c5-03 alebo HTC WILDFIRE... diky
-
Lord PROXI
King
icemarek:
Galaxy3: procesor 660MHz, displej kapacitny 16mil farieb 240 x 400 b., 3,2mpix fotak, bez blesku, android 2,1 tým pádom wifi, micro sd do 32GB atd atd
Wildfire: CPU 520Mhz, 384 MB RAM + 512 MB ROM, displej kapacitny 16mil farieb 240 x 320b, 5mpix fotak, led blesk, android 2.1, wifi, micro sd do 32GB
C5-03: CPU 600MHz, 128MB Ram, displej tlakový 16mil farieb 360 x 640 b, 3mpix fotak bez blesku, Symbian S60 5th edition, wifi, micro sd do 16GB
pola mna nokiu urcite nie koli symbianu, je to zastarale, a samsung vs htc, samsung ma lepsi displej, o daco lepsi procesor, ale bezny uzivatel si rozdiel nevčimne, htc lepsi fotak, + RAM a ROM, ale displej slabsie rozlysenie. Tam by bolo lepsie si ich ohmatat, a ktory sa ti zapaci viac.
pripadne skus si pozriet Samsung Galaxy Ace, ma 800MHz procesor, Android 2.2 LCD, HVGA 320 x 480 b., 5Mpix fotak s bleskom. cena od tych cca 260€ sa da zohnať. Dizajnovo tiež pekný, chvalabohu že vymenili zadný kryt, povodný tam bol lesklý a to bol dess
Galaxy3: procesor 660MHz, displej kapacitny 16mil farieb 240 x 400 b., 3,2mpix fotak, bez blesku, android 2,1 tým pádom wifi, micro sd do 32GB atd atd
Wildfire: CPU 520Mhz, 384 MB RAM + 512 MB ROM, displej kapacitny 16mil farieb 240 x 320b, 5mpix fotak, led blesk, android 2.1, wifi, micro sd do 32GB
C5-03: CPU 600MHz, 128MB Ram, displej tlakový 16mil farieb 360 x 640 b, 3mpix fotak bez blesku, Symbian S60 5th edition, wifi, micro sd do 16GB
pola mna nokiu urcite nie koli symbianu, je to zastarale, a samsung vs htc, samsung ma lepsi displej, o daco lepsi procesor, ale bezny uzivatel si rozdiel nevčimne, htc lepsi fotak, + RAM a ROM, ale displej slabsie rozlysenie. Tam by bolo lepsie si ich ohmatat, a ktory sa ti zapaci viac.
pripadne skus si pozriet Samsung Galaxy Ace, ma 800MHz procesor, Android 2.2 LCD, HVGA 320 x 480 b., 5Mpix fotak s bleskom. cena od tych cca 260€ sa da zohnať. Dizajnovo tiež pekný, chvalabohu že vymenili zadný kryt, povodný tam bol lesklý a to bol dess
s tou nokiou to nevidim ani ja ruzovo...tie samsungy su slabo viditelne na slnku a po mojich skusenostiach s takym problemom (mam LG KP500 Cookie DES).zatial mam najlepsi pocit s HTC aj ked ten ma zasa chudobny displej.obavam sa ze vela aplikacii nepojde hlavne kvoli tomu. mt chcem ale hlavne na wifi.kamos ma desire a viem ze je to radost surfovat..
a je tu este jedna moznost-pockat na orange kedy da do ponuky WILDFIRE S.....
a je tu este jedna moznost-pockat na orange kedy da do ponuky WILDFIRE S.....
-
HeadShot ^
Light Star
Dobrý deň,chcel by som si kúpiť nový fón,kedže môj SE Vivaz sa mi pokazil a súrne potrebujem nový mobil.Tak do 100€ značku radšej SE,ale kludne môže byť aj iná.A čo by v tom malo byť?Hlavne nech silno hrá a nech sa dajú posielať SMSky a nech sa dá volať
K+
//a hlavne nie dotykový
//a hlavne nie dotykový
-
guess.whoo
Redeemer
a moze byt aj pouzity? lebo do 100e toho moc nenavyberas. ak moze byt tak skus pohladat SE Zylo, malo by ich byt dost kedze v orangei ich maju za 1e ku kazdemu pausalu
// tak dokonca mas aj novy ked dolozis 16e: http://www.mp3.sk/sony-ericsson-zylo-ci ... 06548.html
// tak dokonca mas aj novy ked dolozis 16e: http://www.mp3.sk/sony-ericsson-zylo-ci ... 06548.html
-
HeadShot ^
Light Star
Ano rozmyslal som aj nad pouzitym a moze byt.Ten Zylo vyzerá dobre,tak ešte uvidím.
Dotykovy telefón s wifi: Tak po niečom som sa pozeral.. hlavne po použitých keďže s môjho vreckového si luxus v podobe nového telefónu nemôžem dovoliť. Ako najlepšia voľba sa mi javí Nokia 5530xm ktorú si viem zohnať do 80 eur.. dokonca aj za menšie peniaze.. Ak niekto máte konkrétne ponuky alebo skúsenosti s akýmkoľvek iným alebo podobným telefónom dajte mi vedieť..
-
Supersonic
Light Professional
skus si radsej zohnat samsung galaxy 3 ma sice slabsiu baterku ale dotykovy displej ma na uplne inej urovni ako ta nokia... chvilu som mal podobnu nokiu v ruke tusim 5800 a to sa neda ani porovnat ..s tou nokiou to bolo utrpenie pracovat ked si zvyknuty na kapacitny displej