Prepojenie PC z TV

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Prepojenie PC z TV

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ak chceš len na pozeranie filmu tak to stačí. Ale ak chceš na tej obrazovke aj pracovať napríklad písať tak to není dobrí napad. TV ma male rozlíšenie a to písmo je skor nečitatelné.
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

vladenko007 napísal:Ak chceš len na pozeranie filmu tak to stačí. Ale ak chceš na tej obrazovke aj pracovať napríklad písať tak to není dobrí napad. TV ma male rozlíšenie a to písmo je skor nečitatelné.
na nic ine ako na filmy to mat neplanujem :)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

No neviem, ale nízke ceny LCD monitorov, a aj s TV, ich spotreba akvalita - netreba dať konečne CRT do pivnice, alebo rovno do sberného dvora?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

jarda.j napísal:No neviem, ale nízke ceny LCD monitorov, a aj s TV, ich spotreba akvalita - netreba dať konečne CRT do pivnice, alebo rovno do sberného dvora?
Ani by som nepovedal. Obraz na CRT (ak nejde o HD) je kvalitou stale neprekonany.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Dá sa súhlasiť iba čiastočne, ide o typ televízora. Pokiaľ má domáce kino Panasonic v cene cca 120 000 Sk, tak áno. Nepíše nič, a vešteckú gulu nemám. Počkám na reakciu autorov Brian03 a lowmanek.
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Monitor mam 19 palcove LCDcko :) ale lezat na postely a zaspavat pri nejakom dobrom filme je podla mna lepsie ako sediet za PC... :)
Blaky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Blaky »

Ahojte nechcem zakladat novu temu tak to napisem tu.
Mam book MSI CR610 kde je HDMI ma to 720p rozlisenie a FullHD LCD kde je tiez HDMI. A teraz k problemu ked pripojim bednu + TV vsetko slape ok ale ak prepojim book + TV tak nastane problem jasne ze som si nastavil aby mi na booku vyplno monitor a bral iba na TV a tam sa prepne automaticky na 1080p, ale ak zapnem Full HD film ci uz 720p alebo 1080p tak mi nestiha prehravat seka to a obraz nestiha. Neviete mi poradit kde je problem je to slaba grafika, alebo co da sa to dakde nastavit??? Prosim pomoc :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

720p nie je full hd. To je len 1080p. To len pre uplnosť.

Pri 1080p je problem v booku. Nezvlada prehrať full HD. Ale 720p by ma prehrať bez problemov. Na booku ti 720p ide ok? Ak ano, problem bude v nastaveni buď v ovladači GK aebo v TV. Napiš aj model tv.
Napísať odpoveď