Prepojenie PC z TV
-
vladenko007
VIP
Re: Prepojenie PC z TV
Ak chceš len na pozeranie filmu tak to stačí. Ale ak chceš na tej obrazovke aj pracovať napríklad písať tak to není dobrí napad. TV ma male rozlíšenie a to písmo je skor nečitatelné.
-
lowmanek
Light Professional
na nic ine ako na filmy to mat neplanujemvladenko007 napísal:Ak chceš len na pozeranie filmu tak to stačí. Ale ak chceš na tej obrazovke aj pracovať napríklad písať tak to není dobrí napad. TV ma male rozlíšenie a to písmo je skor nečitatelné.
No neviem, ale nízke ceny LCD monitorov, a aj s TV, ich spotreba akvalita - netreba dať konečne CRT do pivnice, alebo rovno do sberného dvora?
-
Ryan Giggs
VIP
Ani by som nepovedal. Obraz na CRT (ak nejde o HD) je kvalitou stale neprekonany.jarda.j napísal:No neviem, ale nízke ceny LCD monitorov, a aj s TV, ich spotreba akvalita - netreba dať konečne CRT do pivnice, alebo rovno do sberného dvora?
Dá sa súhlasiť iba čiastočne, ide o typ televízora. Pokiaľ má domáce kino Panasonic v cene cca 120 000 Sk, tak áno. Nepíše nič, a vešteckú gulu nemám. Počkám na reakciu autorov Brian03 a lowmanek.
-
lowmanek
Light Professional
Monitor mam 19 palcove LCDcko
ale lezat na postely a zaspavat pri nejakom dobrom filme je podla mna lepsie ako sediet za PC... 
Ahojte nechcem zakladat novu temu tak to napisem tu.
Mam book MSI CR610 kde je HDMI ma to 720p rozlisenie a FullHD LCD kde je tiez HDMI. A teraz k problemu ked pripojim bednu + TV vsetko slape ok ale ak prepojim book + TV tak nastane problem jasne ze som si nastavil aby mi na booku vyplno monitor a bral iba na TV a tam sa prepne automaticky na 1080p, ale ak zapnem Full HD film ci uz 720p alebo 1080p tak mi nestiha prehravat seka to a obraz nestiha. Neviete mi poradit kde je problem je to slaba grafika, alebo co da sa to dakde nastavit??? Prosim pomoc
Mam book MSI CR610 kde je HDMI ma to 720p rozlisenie a FullHD LCD kde je tiez HDMI. A teraz k problemu ked pripojim bednu + TV vsetko slape ok ale ak prepojim book + TV tak nastane problem jasne ze som si nastavil aby mi na booku vyplno monitor a bral iba na TV a tam sa prepne automaticky na 1080p, ale ak zapnem Full HD film ci uz 720p alebo 1080p tak mi nestiha prehravat seka to a obraz nestiha. Neviete mi poradit kde je problem je to slaba grafika, alebo co da sa to dakde nastavit??? Prosim pomoc
-
Ryan Giggs
VIP
720p nie je full hd. To je len 1080p. To len pre uplnosť.
Pri 1080p je problem v booku. Nezvlada prehrať full HD. Ale 720p by ma prehrať bez problemov. Na booku ti 720p ide ok? Ak ano, problem bude v nastaveni buď v ovladači GK aebo v TV. Napiš aj model tv.
Pri 1080p je problem v booku. Nezvlada prehrať full HD. Ale 720p by ma prehrať bez problemov. Na booku ti 720p ide ok? Ak ano, problem bude v nastaveni buď v ovladači GK aebo v TV. Napiš aj model tv.