ahojte, nerada tvorim novu temu. ale nenasla som tu ziadnu ktora by sa venovala mojmu problemu. mam naisntalovany windows 7 na mojom notebooku. No a mam problem. pri kazdom zapnuti pocitaca mi vyhodi tabulku vykon-moznosti = mala by som nastavit virtualnu pamat, pretoze jej ma vraj na niektore programy nedostatok (napriklad chcem spustit sims3

), no a hlási mi nedostatok pamate.....mam pritom 2GB RAM, takze neviem kde tam akoze moze mat problem (potrebuje to tusim 1GB iba). Problem je v tom, ze ked sa to snazim akokolvek nastavit, vzdy to odomna vypyta restart pocitaca, inak sa vysledky neprejavia......restartujem pocitac a tabulku mi vyhodi znova!!!!samozrejme zase vynulovane zas vsetky udaje. Robila som to presne podla postupu, aj brat..ale proste to nejde nastavit. ako to mam nastavit aby mi to po kazdom zapnuti nevyhadzovalo tu tabulku? prosim poradte
Nejde mi ani tka o to ze sa nespustia niektore programy ale nech mi to uz tu tabulku nevyhadzuje potrebujem tam nastavit tie udaje a ABY SA ZAKAZDYM NEVYNULOVALI.
....a este...neviem ci to s tym suvisi, ale z nejakeho dovodu sa mi neda uspat komp, nechcem ho totiz zakazdym vypinat. ale vzdy ked ho dam spinkat, zaspinka ale ked ho "preberem" tak nabehne akurat plocha ale je zbrzdena a po chvilu mi to vyhodi a zapne (ako keby som ho vypla"gombikom" nasurovo) a nabehne taka ta typicka cierna obrazovka s bielymi pismenkami a tam
start windows normally.... . Takze preto, aby mi toto nevyhadzovalo ho nemozem dat uspat, iba radsej normalne vypnut nech to neere akoze som to vypla nadrzovku.