no, ehm...INsomNIA napísal:axxis,ty si spomenul,ze na tretom mieste je*losti su metalisti? Preco?Tu som strasne neobjektivna....hned ich zacnem obhajovta,ze su to ludia ako ini a blablabla (aj ked si myslim,ze niektori su vazne divni,ale su tu vynimky zabavajuce sa na inteligentnom metalovom humore
) a zacnem si aj protirecit....Tak by ma zaujimal tvoj nazor nezainteresovaneho cloveka,ktori vidi veci zvonku.
ja sam seba za nezainteresovaneho cloveka nepovazujem pretoze som roky pocuval takmer vylucne metal a dlho som sa pohyboval aj v celej metalovej subkulture. Moje skusenosti vyustili vsak v to co som spominal uz vyssie. Je diametralny rozdiel medzi clovekom, ktory metal pocuva a tym, ktory sa bije do prs a na vsetky strany krici, ze je metalista. Spoznal som kopu ludi, ktori metal pocuvaju a naplna ich a su to inteligentni a prijemni ludia ale bohuzial som spoznal este daleko viac ludi, ktori boli na totalku prepnuti z celej veci. Preto ked vidim niekoho kto je velmi napadne obleceny ako ultra metalista (steel, farbene vlasy, krivak, zelezo) tak defaultne k nemu pristupujem skepticky.