Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Príspevok od používateľa axxis »

INsomNIA napísal:axxis,ty si spomenul,ze na tretom mieste je*losti su metalisti? Preco? :D Tu som strasne neobjektivna....hned ich zacnem obhajovta,ze su to ludia ako ini a blablabla (aj ked si myslim,ze niektori su vazne divni,ale su tu vynimky zabavajuce sa na inteligentnom metalovom humore :D ) a zacnem si aj protirecit....Tak by ma zaujimal tvoj nazor nezainteresovaneho cloveka,ktori vidi veci zvonku.
no, ehm...
ja sam seba za nezainteresovaneho cloveka nepovazujem pretoze som roky pocuval takmer vylucne metal a dlho som sa pohyboval aj v celej metalovej subkulture. Moje skusenosti vyustili vsak v to co som spominal uz vyssie. Je diametralny rozdiel medzi clovekom, ktory metal pocuva a tym, ktory sa bije do prs a na vsetky strany krici, ze je metalista. Spoznal som kopu ludi, ktori metal pocuvaju a naplna ich a su to inteligentni a prijemni ludia ale bohuzial som spoznal este daleko viac ludi, ktori boli na totalku prepnuti z celej veci. Preto ked vidim niekoho kto je velmi napadne obleceny ako ultra metalista (steel, farbene vlasy, krivak, zelezo) tak defaultne k nemu pristupujem skepticky.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

axxis:Jaj,tak to potom mas pravdu :D Mne skor napadli ti krcmovi metalisti a nie ti ultratrjuuu (ktori mi zase nevadia,lebo co sa vystredneho oblecenia tyka,tak to mi tak nevadi ako ti metalisticki pivari :lol: )

Jaaaaaj,tolko druhov metalistov existuje....je narocne ich zaskatulkovat :lol:
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Ja nemám rád tieto veci:
- Keď nemá vlastný názor a počúva, hovorí a oblieka si to čo jej kamarátky alebo ako je to v časopisoch.
- Nulová slovná zásoba (dig more, dzive a podobne...)
- Zlá hygiena.
- Minimálna inteligencia (toto je vlastne dôsledok prvých dvoch bodov)
- Keď strašne miluje a zbožnuje niekoho a o týždeň chodí z niekym iným...

A určite je toho ešte viac ale to sú také veci ktoré si neuvedomím a podvedome si ju niekam zaradím.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

vela veci uz tu bolo spomenute takze to nebudem pisat zase, celkom sa stotoznujem aj s tym co napisal sten32...v podstate ide o to aby bola ako tak inteligentna, pekna, vedela co od zivota chce, bola rozhodna, mala pochopenie, zmysel pre humor a hlavne bola oddana svojmu partnerovi...
Soviet napísal: A celkovo nesamostatnost - ked mi povie napr. 19 rocne dievca, ze musi ist domov lebo mama povedala, tak mi je az placu. V tom veku som uz davno bol mimo rodiny a zarabal. Alebo keby chcela umna prespat a nenechaju ju..Fuh to je dost na hlavu.
nechapem celkom o akej nesamostatnosti to pises... totiz tu je mensi problem a to ten, ze nie kazda holka ide v 19 hned pracovat a zostane mimo domu..su aj take co studuju a nemaju takmer ziadny financny prijem a teda su odkazade zit s rodicmi a tym padom znasat vsetky ich maniere...tak isto nie kazdej rodicia nanu seru, resp ich vobec nezaujima jej vychova, to kde je, s kym je a ako travi cas....

niektori rodicia drzia proste tvrdu ruku a mozno to sice niekedy nevyzera dospelo a vabne ale stale lepsie ako ked 14 rocne "pipiny" vysedavaju niekde v pajzli o pol 4 nad ranom s 2,6 primile v krvi...to je podla teba samostatnost ?

nieco podobne som zazil ked som zacal chodi s frajerkou...taktiez neustale zakazy, prichody domov takmer v smiesnych casoch....ale vydrzal som a postupom casu rapidne vzrastla dovera jej rodicov voci mne a teraz nieje problem ju v piatok zobrat a prist s nou v nedelu

vsetko ma svoje pre aj proti
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Header: asi si to zle pochopil. 14rocne maju pekne mat vecierku atd.. Aj mne lezu na nervy tym ze sa ozieraju vsade mozne a podobne. Skorej vravim o dievcatach ako som aj pisal 19+. Dovtedy nech si kludne dodrziavaju maniere, ale uz v tomto veku by mali mat svoje slovo aj pri rodicoch a vediet si vybavit prespanie u priatela a podobne. Nech sa s nimi teda porozprava dievca a zisti, preco ju nechcu pustat vonku v tych casoch, alebo ci im nieco na jej chalanovi vadi a preto ju nechcu pustit a podobne. Darmo sa bude tebe dievca vyplakavat na pleci, ze ju rodicia stvu, ked im to sama nedokaze povedat a danu situaciu teda riesit. Nechcem aby mala v rodine hadky, ale ked sa chce, tak predsa v tom veku uz dievca musi vediet rozumne vysvetlit rodicom co ako. A ked im nieco vadi namne, tak nech mi to povedia a vyriesime :) Ked to uz potom nepojde, tak to pochopim, ze rodicov ma fakt asi viac nez prisnych a nenarobim s tym nic, ale vacsinou normalna debata postaci..
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

mna dokaze odradit, ked sa baba riadne ozerie alebo ked pije tvrdy alkohol .. raz sa mi jedno dievca pacilo, ale ked sa raz tak riadne ozrala a potom sa to pravidelne opakovalo, tak riadne klesla v mojich ociach
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ked baba je spotena a smrdi. by ste neverili ze aj v dnesnej dobe sa take mlade zeny obcas daju stretnut..
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ked je tlstá , spotená, smradlavá a ked sedí tak jej videť chlpatú riť.
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Ženy ako také neznášam, no na druhej strane ich aj celkom milujem :)
Mám k ním takýto špecifický ambivalentný postoj...žiaľ ...

Neznášam ich..pretože ma ignorujú, nemajú ma rady...ani si nepamätám, kedy by ma nejaká baba mala úprimne rada...dal by som im prvé posledné, spravil by som pre ne aj nemožné...no ony o mňa nejavia absolútne žiadny záujem. Neznášam ich zato..radšej si pôjdu za nejakým týpkom čo ma IQ húpací koník..správa sa jak najväčší sedliak a primitív v jednom..no budú s nim, pretože je to správny "drsný chlapík" muž, ako má byť. Je to hezounek..atď..

Na druhej strane ich milujem, pretože samozrejme život bez žien si neviem predstaviť. Načo by sme sa pozerali? S kým by človek nadväzoval vzťahy? Interakcie? Manželstvo, rodina..atď..aj keď mňa sa tieto aspekty netýkajú, ale viete ako to myslím.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ja byt dievca, tak by ma na opacnom pohlavi odradzali prave taki ako ty.
Zajačik
Light Star
Light Star

SRneC napísal:Ja byt dievca, tak by ma na opacnom pohlavi odradzali prave taki ako ty.
hm tak ďakujem :D :wink:
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Cigareta v ústach a keď sa správa ako prihlúpla hus.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Zajačik napísal:
hm tak ďakujem :D :wink:
preber sa a prestan im davat "prve aj posledne" o dobreho romantickeho hlupacika zijuceho vo vlastnych pseudostredovekych predstavach o zenach nikdy nebude zaujem ;) no offense
TenDruhy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TenDruhy »

ColdRain napísal: preber sa a prestan im davat "prve aj posledne" o dobreho romantickeho hlupacika zijuceho vo vlastnych pseudostredovekych predstavach o zenach nikdy nebude zaujem ;) no offense
.. tiež mam z neho taky pocit ze pozeral vela romantickych filmov ...
otvor oči
Filipito
Darca
Darca

Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Príspevok od používateľa Filipito »

Z neho ma kazdi taky pocit :D
Zajačik
Light Star
Light Star

Filipito napísal:Z neho ma kazdi taky pocit :D

No..mojim veľkým filozofickým idolom je Arthur Schopenhauer:D
Jeho známe výroky: "Chôdza je iba zadržiavaný pád." "Šťastie je len neprítomnosť bolesti."
Ale to je už z témy..takže nebudem tu toho viac písať :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Tak takéto "optimistické" výroky ti určite pomôžu v živote :roll:
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Ale prosím Vás, všetci tú píšete na zajaca, aký je sprostý... Pritom má aj trochu (trochu viac) pravdy v tom čo povedal...
Netreba to ani nijako dokazovať, stačí si prečítať témy v tejto sekcii, koľko ľudí tu vyplakáva, ako žieňa ho nechala a išla za iným... A nie od jedného aktívneho užívateľa som to už čítal, aké sú ženy + aj jeden výrok, ktorý si celkom pamätám (Niečo v tom zmysle, že žena sa k dobrému mužovi ide vyplakať a k zlému vyspať? Alebo také niečo) Takže asi tak :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ak cakas, ze zaujmes dievca tym, ze jej poskytnes priestor aby Ta polutovala, tak si mimo.

Ty si urovnaj veci v hlave, lebo takto budes akurat cely zivot plakat, ze si sam. A nie, nebude to zlymi zenami, co si vyberaju na zaklade vzhladu, bude to len a len Tebou.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

tu este mnoho z vas nepochopilo, ze dristy ako chlap musi mat peniaze, barak a autiak aby mal zenu do vas nahucala dnesna spolocnost, pricom realita je uuuuplne inde. ZENA NIE JE CHLAP!!! my chlapi rozmyslame vtakom a ideme po kazdej peknej sukni - nie je na tom nic zle, sme tak geneticky naprogramovany. Ale zenske idu po emociach ktore im vie chlap poskytnut - preto je zajac sam lebo k nemu sa chodia iba vyplakat a za inymi idu preto lebo im daju to co hladaju - a to su emocie!
Napísať odpoveď