Rytmus (v porote Superstar) ?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Rytmus v porote superstar ?

Príspevok od používateľa SRneC »

Preco ho niektori spajate stale s rapom? Myslim ze ked niekto o sebe povie JA SOM KING KING OF POP je jasne o co ide nie? Umelec sa musi prisposobit mode, davu, posluchacom + vyvija sa sam ... (preco Porsche zradilo desiatky rokov tradicie benzinovych motorov a novy Cayenne robia po prvykrat v historii aj ako diesel? Lebo to chce trh.)

Podla mna tam nikto lepsi ci uz pre nazor/skusenosti a dvihanie sledovanosti nemoze byt
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

BBeast napísal: alebo
toto je ten extra skvely hudobny podmaz ? každy kto vie robiť aspon troška s hudbou ti tento dokola opakujuci beat zbucha vo fruity loops :smt033 je to opakovanie dokola dokola dokola dokola dokola dokola dokola .... klasicky hudobny 4takt len vkuse dokola dokola bez akejkolvek zmeny
a ked ne tak to je len okopčeny podmaz z nejakej inej produkcie ... všetky jeho novšie veci su inšpirovane už vzniknutou produkciou takže moc si hlavu s podmazom nelame a čo sa tyka uráažania .. neuráža len v novej skladbe .. jeho stara tvorba je plna nenavisti a uražok OSOBNYCH ... v rape sa nevyznam ale dajte mi sem prosim nejakeho rapera z USA kde spomina nejake konretne mena a hanlivo uraža len tak pre zaujimavosť
keby len kradol, čo je však zarážajúce je to, že kradne od detských interprétov: http://vas.cas.sk/clanok/3801/rytmus-sa ... dicke.html
krásne to tam zhrnuli:
No na detskú hudbu si zatiaľ zálusk nerobil. Alebo si už konečne uvedomil, aké je jeho skutočné publikum, ktoré ho dokáže počúvať?
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa j4nosik »

Nevidite do toho a davate rozumy o kradezi. Veci ako sample loopy bicie si moze producent kupit legalne a spravit z toho beat. Preto sa tie veci podobaju. Ale pocujete rovnake bpm bice a sampel a uz je to pre vas kradez. Ked uz chcete niekoho sudit tak sudte producenta nie Rytmusa on si beaty nerobi pokial viem...
audiotrack: na ten odkaz som ani neklikol staci, ze tam pise Novy Cas :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No veď chvalabohu, že si ich nerobí. A čo vlastne na tých svojich produktoch, ktoré nechcem nazvať hudbou a kvôli ktorým sa nazýva "umelcom" (LOL), okrem pi***** vlastne produkuje? Umelecká hodnota nula celá nula. Ako môže človek, ktorý nemá s hudbou nič spoločné, byť v porote súťaže, ktorá sa zameriava práve na hudbu. U nás je možné všetko.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

skoro si si aj odpovedal, keby si tú druhú časť vety nezkomolil. Je v porote súťaže, ktorá nemá s hudbou nič spoločné a nie v súťaži, ktorá sa zameriava na hudbu. Keby tam dajú nejakú postavičku z produkcie ktorú nikto nepozná po vzhľade, mene ani nijak inak, tak to nebude mať toľko divákov a nebude z toho taký bulvár ako keď tam dajú hentoho aliena
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

seth82 napísal:Ako môže človek, ktorý nemá s hudbou nič spoločné, byť v porote súťaže, ktorá sa zameriava práve na hudbu. U nás je možné všetko.
Odhliadnuc od toho, ze osobne ho nemas rad, ani jeho tvorbu si dovolim oponovat ti a nadviazat, resp. suhlasit s tym, co napisal audiotrack. On je v porote, kde sa nejedna len o spev, cize to nie je spevacka sutaz. Tam je to o vsetkom v nasom showbusiness-e, do ktoreho potencialne ma vstupit buduci vitaz tejto sutaze. A co sa tyka toho, tak myslim si, ze Rytmus na Slovensku patri do top 10 ludi v nasom tzv. showbusinesse.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

audiotrack: Hocičo má k hudbe bližšie ako to, čo produkuje ten šašo. Takže nech už superstar nemám akokoľvek rád (respektíve už som tu v minulosti napísal, že reality shows ignorujem, nemajú mi čo ponúknuť), furt sa tam o hudbu ako-tak snažia. On hudbu nerobí, on iba hádže nadávky (v tom jeho poslednom výtvore je to dokonca "absolútny rým", tak skvelé má schopnosti) do podmazu, ktorý si ani sám neprodukoval. To, že je to bulvár, je mi úplne jasné a zároveň aj plne chápem krok usporiadavateľov, veď keď polovica Slovenska dokáže byť na Pokeci, sleduje nejakú primitívnu telenovelu a podporuje Rytmusa, tak sa nie je čomu čudovať...

p4ra: Ja som nikde nič nepísal o speve :) Ja som písal o hudbe. A on (a jemu podobní) určite hudbu neprodukuje. To do tej poroty môžem obsadiť dojiča kráv alebo mäsiara. No a o tom showbiznise na Slovensku som sa už vyjadril v poslednej vete reakcie na audiotracka...
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

len na ilustraciu pre nás je showbiznis aj martinka z turca .. takže neni problem aby bol rytmus taka star keby chcela martinka a nahrala by track tiež by bola slávna a myslim si že by to malo rovnaku umelecku hodnotu ako vacsina rytmusoveho odpadu .. a ked sme už pritom toto je pre mna podmaz ktory ma niečo doseba .. kludne si to viem predstaviť aj bez rapu čo sa v rytmusovych trackoch neda kedže jeho podmazy su naozaj len trapne opakovanie jednuduchych beatov a nadavanie dotoho ...ale jedno si myslim rytmus ma a aj bude mat vzdy mrte fanušikov a to z hladiska psychologickeho .. vela ludi ma v nom idol a chce byt ako on mat loove, auta, drahe hodinky .. ved sa započuvajte kolko chlapcov ponom opakuje .. oblieka sa jak on, frazuje jak on a obranuju jeho tvorbu až do krvi pritom keby nebol taka osobnost a prezentoval sa inak nikto o neho ani nezakopne to asi preto z H16, dramatikz a atd. nikto nerobil taky bordel ako z rytmusa lebo sa vedia prezentovat aj normalne ... to je slepa ulička :D z toho saludia nedostaneme jedine že by emigroval na antarktidu a rapoval tam pre tučniaky
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

j4nosik napísal:Nevidite do toho a davate rozumy o kradezi. Veci ako sample loopy bicie si moze producent kupit legalne a spravit z toho beat. Preto sa tie veci podobaju. Ale pocujete rovnake bpm bice a sampel a uz je to pre vas kradez. Ked uz chcete niekoho sudit tak sudte producenta nie Rytmusa on si beaty nerobi pokial viem...
audiotrack: na ten odkaz som ani neklikol staci, ze tam pise Novy Cas :lol:
keby si ten sample legálne kúpil, tak by o tom asi vedel niečo tvorca originálu, nemyslíš? tiež sa vyjadril na margo rytmusa, že je to zlodej. a ak sa ti nepáči nový čas, tak si o tom kopírovaní hudby môžeš prečítať na xy iných spravodajských weboch. a k tomu čo si rytmus robí a čo nerobí, tak sa v jednom interview hrdo oháňal tým, že za neho nikto nič nerobí, všetko je to jeho práca.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Sample a beaty by som vobec neriesil. Kupuju, ci kradnu sa od samych zaciatkov hip-hopu, resp. hudby a bude sa to robit este dlho po nas. Neobhajujem Rytmusa ani v tomto, ale honkate si ega zbytocne.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Neviem o tom, aby to bolo tak bežné v iných hudobných žánroch...A to nemá nič spoločné s honením si ega, ide iba o názory na niekoho, kto imho predstavuje klasický príklad spoločenského odpadu, pričom naivná verejnosť z neho spravila celebritu. Už sa to udialo aj tu v UK, viď príklad feťáckej Amy Winehouse alebo ten zdrogovaný šašo Pete Doherty.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Spodina a primitivizmus je na kultúrnom piedestále, to sme teda dopadli. :wink:
SRneC
Addict
Addict

na Peta Dohertyho mi nekydaj seťo, nejden hudobny Boh bol bol fetak alebo stroskotany alkoholik takze to je irelevantne. (Clapton, Hendrix, Slash alebo Jimi Page, ozzy etc.) Nechapem tu zbytocnu nenavist voci cigankovi. Ma pravdu nikto na slovensku nieje hudobne cinny ako on netoci klipy, nevydava albumy, koncertuju az na par fajn kapiel iba na festivaloch.. pomaly hudobni manazeri by tu zvladali niekedy aj dve kapely naraz .... zato ale su strepani v kazdej smotanke a album ktory ledva vrati vklad umelcovi ide do zapomenutia. Nasa scena je dost mala takze to ze sa on stal monopolom bola iba otazka casu ludi ktori ho riesia a toho ze sa snazi. Neobhajujem ho, podla mna je to obycajny maly pribraty trtko ktory ma za sebou par vplyvnych ludi, ale je to king of (slovak) pop :)

inak som myslel ze ta je*e pesnicka bude len recesia aby ukazal ze si moze dovolit aj pesnicku co nepojde do eteru a bude len na nete a vcera na europe 2 to uz slapalo s ccenzurou ktora skoro nic nezakryla :lol: .... NO NIC IDEM SI PUSTIT nieco spoza hranic Babyshambles alebo tak :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

SRneC: Je mi jedno, aký je Doherty talent, za prvé, robí hudbu, ktorú ja vôbec nemusím a za druhé, ako človek je úplný stroskotanec. Nebolo to mierené proti tebe ani proti niekoho vkusu, iba som si vyjadril svoj názor, nič viac. A skoro to isté platí aj na Rytmusa, akurát, že ten talent nemá. Ukazovať sa pesničkami, že si niečo "môže dovoliť" je podľa mňa prejavom značnej primitivity, ani Alan Menken nerobí trapošiny len preto, lebo nik okrem neho nemá ôsmych Oscarov za filmovú hudbu. A trochu mi vadí to, že naivita slovenských poslucháčov umožňuje takému grázlovi stať sa "hviezdou", pričom mnoho iných talentov na svoj úspech čaká. Nazvite to jeho šikovnosťou, ja to ale v tomto uhle nevidím...
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Old Dirty Bastard napísal:keby si ten sample legálne kúpil, tak by o tom asi vedel niečo tvorca originálu, nemyslíš? tiež sa vyjadril na margo rytmusa, že je to zlodej. a ak sa ti nepáči nový čas, tak si o tom kopírovaní hudby môžeš prečítať na xy iných spravodajských weboch. a k tomu čo si rytmus robí a čo nerobí, tak sa v jednom interview hrdo oháňal tým, že za neho nikto nič nerobí, všetko je to jeho práca.

Pruser teraz kto koho odkopcil? :lol:
SRneC
Addict
Addict

seth82 napísal:SRneC: Je mi jedno, aký je Doherty talent, za prvé, robí hudbu, ktorú ja vôbec nemusím a za druhé, ako človek je úplný stroskotanec. Nebolo to mierené proti tebe ani proti niekoho vkusu, iba som si vyjadril svoj názor, nič viac. A skoro to isté platí aj na Rytmusa, akurát, že ten talent nemá. Ukazovať sa pesničkami, že si niečo "môže dovoliť" je podľa mňa prejavom značnej primitivity, ani Alan Menken nerobí trapošiny len preto, lebo nik okrem neho nemá ôsmych Oscarov za filmovú hudbu. A trochu mi vadí to, že naivita slovenských poslucháčov umožňuje takému grázlovi stať sa "hviezdou", pričom mnoho iných talentov na svoj úspech čaká. Nazvite to jeho šikovnosťou, ja to ale v tomto uhle nevidím...
prave tak ako si napisal sa na to pozeram aj ja z pohladu cakania na uspech.... bol som v par kapelach a fakt neviem ako sa da dosiahnut taka megapublicita.
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

prečo na slovensku mame aj vela uspesnych umelcov umelcov s velkym U ale intelekt spoločnosti svedči o idoloch, ktore si vyberaju ... ked je rytmus FENOMEN ... čo bol ELAN, jaro filip, richard muller pre vas ? viete oceniť vy vobec skutočne umenie? alebo aktual tipek producent dj z drum n bassu je znamy po celom svete poznaju ho a hrava dokonca v australii, na novom zelande , po celej europe svete ... ale na slovensku nema pomaly ani uznanie len z komunity z ktorej pochadza .. taky človek čo skutočne niečo dosiahne evidentne pre slovakov nič neznamena asi malo ukazuje keše a malo nadava ...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

j4nosik napísal:
Pruser teraz kto koho odkopcil? :lol:
ak by ste to brali takto, ujo.. tak pri klasických kapelách (gitarovky) by každá druhá niečo "kradla" po stránke riffov :) je rozdiel ak sa opakuje pár tónov a ak sa opakuje celá melódia..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

napr:

a

Staré otrepané, no náš pán Riťhnus má toho na rováši viac
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

BBeast napísal:prečo na slovensku mame aj vela uspesnych umelcov umelcov s velkym U ale intelekt spoločnosti svedči o idoloch, ktore si vyberaju ... ked je rytmus FENOMEN ... čo bol ELAN, jaro filip, richard muller pre vas ? viete oceniť vy vobec skutočne umenie? alebo aktual tipek producent dj z drum n bassu je znamy po celom svete poznaju ho a hrava dokonca v australii, na novom zelande , po celej europe svete ... ale na slovensku nema pomaly ani uznanie len z komunity z ktorej pochadza .. taky človek čo skutočne niečo dosiahne evidentne pre slovakov nič neznamena asi malo ukazuje keše a malo nadava ...
Vies kolko si pyta sa vystupenie Elan a kolko si pyta Rytmus? Tak nehovor, ze tu su nedoceneni lebo ich zakladna fanusikov a predaje su urcite vacsie...
Napísať odpoveď