Rytmus (v porote Superstar) ?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rytmus (v porote Superstar) ?

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

Tak trošku výsmech, že dali Rytmusa do poroty. Myslel som, že je to spevácka súťaž a nie recitovanie básničiek. Ako niekto môže hodnotiť spev, keď sám nevie, čo to slovo znamená ? Beriem, že chceli trošku zdvihnúť sledovanosť, tak tam dali človeka, na ktorého je namotaná polovica Slovenskej mládeže. Ale mňa by osobne urazilo, keby mal on hodnotiť môj spev...
čo si o tom vy myslíte ?
btw. kto so mnou súhlasí nech sa pridá na FB do skupiny :)
http://www.facebook.com/pages/Rytmus-ne ... 9171999250
PsychoS
Professional
Professional

Re: Rytmus v porote superstar ?

Príspevok od používateľa PsychoS »

No to je dost pravda ze ten clovek vie o speve velke makove. Ale asi tak ako napisal Tomas prilakaju divakov. Dnes media pre peniaze spravia vsetko.
JAnci3D
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JAnci3D »

čo média .. ale čo Rytmus nespraví pre peniaze :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ježiš akoby to nebolo jedno.
Kto by nebral veľké peniaze?
Aj tak tie "hviezdy" stoja za .... a predávajú sa na pumpe za 1euro.
Celé je to fail, tak nech sa ľudia aspoň zasmejú, ako bude dávať niekoho hore, alebo dolu.
k :minus: fcb za skupinu...
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Takto si to zapnú 12 -15 ročné deti a budú pozerať na svoj idol a posielať SMS. A presne o to ide Markíze... takto na tom zarobia. Aj tak to, rovnako ako 2,3,4 či koľko tých sérií bolo, pozerať nebuem. Samozrejme, že on tam nemá čo robiť a nik to skupinou na FB nezmení. Takto aspoň vidno kde sa momentálne nachádza Markíza a čo spraví pre trochu sledovanosti.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

supestar nestojí za nič, ešte prvá séria možno bola fajn ale potom to išlo dolu vodou od série k sérii (druhú som pozrel asi 5 častí, tretiu ani jednu ale počul som že je to odpad). Rytmus tam nemá čo robiť, s tým súhlasím, ale ani doteraz neboli v porote ľudia čo vedia spievať. Ide o šou, nie o spevácku súťaž.
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Lenže, keď chceli spraviť show, tak mali spraviť show, ale hrdo sa pýšia tým, že je to súťaž o hľadaní speváckych talentov, tak by sa tým mali držať. Prečo v iných štátoch môžu hodnotiť speváci, príp. ľudia, čo sa vyznajú do hudby a u nás tam musia posadiť Rytmusa, aby si zdvihli sledovanosť ... Je to trošku trapas, že on bude posudzovať, kto vie a kto nevie spievať. Nehovorím, že by som superstar nejak pozeral, videl som polku prvej série, ale ide o princíp...

to leko : ďakujem za tvoj konštruktívny príspevok, od teba som iné ani nečakal, skupina nie je moja, len ju zdiaľam
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...škoda témy (a FB skupiny) na takú píčovinu... :smt094
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tm_a.s. napísal:Lenže, keď chceli spraviť show, tak mali spraviť show, ale hrdo sa pýšia tým, že je to súťaž o hľadaní speváckych talentov, tak by sa tým mali držať. Prečo v iných štátoch môžu hodnotiť speváci, príp. ľudia, čo sa vyznajú do hudby a u nás tam musia posadiť Rytmusa, aby si zdvihli sledovanosť ... Je to trošku trapas, že on bude posudzovať, kto vie a kto nevie spievať. Nehovorím, že by som superstar nejak pozeral, videl som polku prvej série, ale ide o princíp...

to leko : ďakujem za tvoj konštruktívny príspevok, od teba som iné ani nečakal, skupina nie je moja, len ju zdiaľam
a ty poznáš poroty iných krajín? Resp. poznáš pesničky tých ľudí čo to tam hodnotia? Podľa mňa tam tiež nie sú všetko speváci, a ak hej, tak nejaký podradný ako u nas bola rolincová, habera...
lekoklatik
VIP
VIP

tmas - pretože v Amerike je tak o 100a viac talentovaných spevákov a o niekolko tisíc viac ľudí ktorí to žerú.
Samotná ukážka na yt.com z Americkej superstar má tak neskutočnú atmosféru (hlavne hudobný podklad), Že slovenská superstar tomu nesiaha ani po členky.
To jednoducho nemôžeš porovnávať. Ak si si ešte nezvykol, že je všetko o peniazoch a bez peňazí sa dnes len ťažko žije, snáď na to prídeš neskôr.

Je mi jedno že si ju nevytvoril. Stačí mi fakt že si sa tam pridal + takú "úbohú" skupinu rozširuješ ďalej.
Prečo mám takýto názor? Pretože čo tými skupinami kur*a zmôžeťe?
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

to grim : je to diskusné fórum sa pozri o čom sa tu diskutuje, prečo by sa nemohlo aj o tomto, ak ty nechceš diskutovať, tak sa nemusíš zapájať ...

to audiotrack : stále lepšie počuť názor od podradného speváka, čo má aspoň aký-taký šajn o tom, čo to spev je, ako od Rytmusa :)
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

audiotrack napísal:Ide o šou, nie o spevácku súťaž.
that's it! je to len show, podobne ako vo "Farmár hľadá ženu" nejde skutočne o to, aby našli chlapovi z lazov frajerku :D

keby išlo LEN o nájdenie speváckeho talentu ktorý by obohatil našu hudobnú a kultúrnu scénu, tak by to nevysielala komerčná televízia ale STV2. priebeh aj porota by boli úúúplne iné.

tm_as: a ako by to mali nazvať? napríklad show "Umelo vyrobme spevácku hviezdu a nabaľme sa na tom"? :D

mimochodom, koľko rokov sú na scéne Habera či Rytmus oproti iným "skutočným" umelcom? veď hudobnú scénu určite svojou tvorbou za tie roky ovplyvnili (či už v niekoho očiach pozitívne alebo negatívne). koho by ste tam xeli vidieť, Olda Hlaváčka? :smt006
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

tm_a.s. - práve preto, že je to diskusné fórum som si vyjadril svoj názor...a že sa nestotožňuje s tým tvojim ma netankuje...
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Mne sa paci ako rytmus x rokov dozadu hovoril ze nieje komercny, "any nykdy nebudem" (povedal) bum a teraz radio, reklamy, slavik, superstar...
lekoklatik
VIP
VIP

Nuž nasral si do huby. Ale teraz sa má tak, ako nikto z nás : )
Auruz
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Auruz »

Shwollo napísal:Takto si to zapnú 12 -15 ročné deti a budú pozerať na svoj idol a posielať SMS. A presne o to ide Markíze... takto na tom zarobia. Aj tak to, rovnako ako 2,3,4 či koľko tých sérií bolo, pozerať nebuem. Samozrejme, že on tam nemá čo robiť a nik to skupinou na FB nezmení. Takto aspoň vidno kde sa momentálne nachádza Markíza a čo spraví pre trochu sledovanosti.
a predtym to prosim ta kto pozeral? vzdelani ludia v strednych rokoch? :D Vzdy to pozerali zasrane 11 rocne pisklave dievcatka
JAnci3D
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JAnci3D »

Auruz napísal:
a predtym to prosim ta kto pozeral? vzdelani ludia v strednych rokoch? :D Vzdy to pozerali zasrane 11 rocne pisklave dievcatka
To by si bol veľmi prekvapený. Prvá seria superstár mala určite veľké zastúpenie iu všetkých vekových kategorii. ďalej som to už ja nesledoval ale nemyslím žeby ciešova skupina takýchto show boli 11 ročné deti
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Silne pochybujem, zeby 11 rocne pisklave dievcata zvolili za superstar Koscovu :) Tam zauradovali urcite vyssie vekove skupiny.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

No ale to bola úplne prvá superstar. To pozeralo strašne veľa ľudí. Teraz sa na to kopa ľudí vykašle
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Je mi to absolútne jedno kto je v porote keďže takéto drísty ako "SuperStar" a pod. vôbec nesledujem a odporúčil by som to aj iným užívateľom
// k- decko za to že si ty pozeral SuperStar 1 tak aj ja som musel ? :smt006
Napísať odpoveď