čo si o tom vy myslíte ?
btw. kto so mnou súhlasí nech sa pridá na FB do skupiny
http://www.facebook.com/pages/Rytmus-ne ... 9171999250
a ty poznáš poroty iných krajín? Resp. poznáš pesničky tých ľudí čo to tam hodnotia? Podľa mňa tam tiež nie sú všetko speváci, a ak hej, tak nejaký podradný ako u nas bola rolincová, habera...tm_a.s. napísal:Lenže, keď chceli spraviť show, tak mali spraviť show, ale hrdo sa pýšia tým, že je to súťaž o hľadaní speváckych talentov, tak by sa tým mali držať. Prečo v iných štátoch môžu hodnotiť speváci, príp. ľudia, čo sa vyznajú do hudby a u nás tam musia posadiť Rytmusa, aby si zdvihli sledovanosť ... Je to trošku trapas, že on bude posudzovať, kto vie a kto nevie spievať. Nehovorím, že by som superstar nejak pozeral, videl som polku prvej série, ale ide o princíp...
to leko : ďakujem za tvoj konštruktívny príspevok, od teba som iné ani nečakal, skupina nie je moja, len ju zdiaľam
that's it! je to len show, podobne ako vo "Farmár hľadá ženu" nejde skutočne o to, aby našli chlapovi z lazov frajerkuaudiotrack napísal:Ide o šou, nie o spevácku súťaž.
a predtym to prosim ta kto pozeral? vzdelani ludia v strednych rokoch?Shwollo napísal:Takto si to zapnú 12 -15 ročné deti a budú pozerať na svoj idol a posielať SMS. A presne o to ide Markíze... takto na tom zarobia. Aj tak to, rovnako ako 2,3,4 či koľko tých sérií bolo, pozerať nebuem. Samozrejme, že on tam nemá čo robiť a nik to skupinou na FB nezmení. Takto aspoň vidno kde sa momentálne nachádza Markíza a čo spraví pre trochu sledovanosti.
To by si bol veľmi prekvapený. Prvá seria superstár mala určite veľké zastúpenie iu všetkých vekových kategorii. ďalej som to už ja nesledoval ale nemyslím žeby ciešova skupina takýchto show boli 11 ročné detiAuruz napísal:
a predtym to prosim ta kto pozeral? vzdelani ludia v strednych rokoch?Vzdy to pozerali zasrane 11 rocne pisklave dievcatka