Prečo muži potrebujú milenky?
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Prečo muži potrebujú milenky?
Minule som sa zamýšlala nad touto otázkou a chcela by som počut aj vaše názory. Sú prípady keď sa po svadbe/po dieťati prestane žena o seba starať, odmieta manžela, ignoruje ho.. Vtedy by som toho chlapa vedela pochopiť. Ale neviem pochopiť to, keď má doma muž krásnu ženu, harmóniu, proste všetko ako má byť a aj tak si nájde milenku. Majú to muži zakódované že celý život s jednou ženou proste nejde alebo je to istý druh samopašnosti prípadne pridania do života trocha vzrušenia? Myslíte si že existujú takí muži čo to skrátka nepotrebujú alebo taký chlap neexistuje? 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prečo muži potrebujú milenky?
to je kravina. Ak mužovi niečo vo vzťahu chýba a iná žena mu to poskytuje, tak je to bežná nevera aká je aj z opačnej strany. Pokiaľ je ale ten vzťah harmonický ako si napísala, tak nemáme potreby pokukovať po iných. Možno len veľa pozeráš na telenovely kde to tak vykreslujú, ale ja vlastne keď sa tak zamyslím nepoznám osobne ani jeden prípad nevery a to mám dosť kamošov už oženených.
-
javatar
Hardcore addict
ja by som to povedal takto:
1. muz je dost zamerany na vzhlad a to ze ma doma krasnu zenu ine zeny skaredsimi nerobi
2. muz ma rad ked mu niekto hladka ego, viac zien - vacsie ego
3. muz ma v sebe zakodovane sirit semeno (znie to krute ale je to tak), viac zien - viac deti
4. muz ma rad dobrodruzstvo (aj ked toto je skor debilizmus ako dobrodruzstvo)
5. zena ktora ma dieta sa muzovi venuje menej
Na kazdeho chlapa dojde ze sa obzrie za inou a vselico mu v hlave vyskoci. Uz mozme delit len na takych co podlahnu a takych co nie.
//plati v harmonickom vztahu - ako napisal audiotrack, ked nieco chyba tak riziko nevery rastie
1. muz je dost zamerany na vzhlad a to ze ma doma krasnu zenu ine zeny skaredsimi nerobi
2. muz ma rad ked mu niekto hladka ego, viac zien - vacsie ego
3. muz ma v sebe zakodovane sirit semeno (znie to krute ale je to tak), viac zien - viac deti
4. muz ma rad dobrodruzstvo (aj ked toto je skor debilizmus ako dobrodruzstvo)
5. zena ktora ma dieta sa muzovi venuje menej
Na kazdeho chlapa dojde ze sa obzrie za inou a vselico mu v hlave vyskoci. Uz mozme delit len na takych co podlahnu a takych co nie.
//plati v harmonickom vztahu - ako napisal audiotrack, ked nieco chyba tak riziko nevery rastie
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
pre to iste preco sa otacame za suknami, preto preco flirtujeme s casnickami aj ked su zenske s nami a tak ... preskumanie a vyuzitie novych moznosti, okorenenie zivota - utek zo stereotypu, dokazanie si vlastnej ceny "na trhu" ? ...
a isto existuju taki muzi, ktori to nepotrebuju, ale asi to budu vacsinou presne opaky akehosi typizovaneho idealu zo zenskych snov a casopisov ... jednym slovom taki, ktori budu milenku balit velmi tazko, lebo len s obtiazami zbalili vas
a isto existuju taki muzi, ktori to nepotrebuju, ale asi to budu vacsinou presne opaky akehosi typizovaneho idealu zo zenskych snov a casopisov ... jednym slovom taki, ktori budu milenku balit velmi tazko, lebo len s obtiazami zbalili vas
a.) ked doma nieco nefunguje (najcastejsie sex).. si muzi hladaju "dlhodobe" milenky
b.) jednorazove zlyhanie (zlyhania) na party, vecierku, chate.. by som az tak neriesil. proste sa stane - niekedy aj tomu najvernejsiemu pod slnkom prepne
c.) dalej je tu skupina muzov, ktori taketo vzrusenie proste potrebuju k zivotu. nazvime ich povedzme alfa-samci, ktorym proste 1 zena nestaci (aj ked tu svoju samozrejme miluju)
d.) ...a nakoniec je tu Peter_Retep
b.) jednorazove zlyhanie (zlyhania) na party, vecierku, chate.. by som az tak neriesil. proste sa stane - niekedy aj tomu najvernejsiemu pod slnkom prepne
c.) dalej je tu skupina muzov, ktori taketo vzrusenie proste potrebuju k zivotu. nazvime ich povedzme alfa-samci, ktorym proste 1 zena nestaci (aj ked tu svoju samozrejme miluju)
d.) ...a nakoniec je tu Peter_Retep
kvôli nude...
možu blbnut aj inak
milenka je este jedna z lepsich moznosti 
a k tej druhej otazke...ano existuje taky chlap ale vsetko sa odvyja od toho co mu partnerka vie ponuknut.
možu blbnut aj inak
a k tej druhej otazke...ano existuje taky chlap ale vsetko sa odvyja od toho co mu partnerka vie ponuknut.
-
Grim
Darca
...podľa mňa hlavný dôvod mužskej nevery je, že si inde musí hľadať niečo, čo doma nedostane...najčastejšie ide o sex...a v prípade, že by aj mne bol odopieraný, tak by som ho hľadal inde, bez ohľadu na to, ako by som svoju ženu miloval...ak nemiluje ona mňa, tak prečo by som mal ja ju?...
-
qwerty-xyz
nechcem byt hnusny, ale je to preto lebo niekde dostane to co doma nie. A niekedy aj banalna vec moze taketo nieco sposobit, vzhladom na to ze moja slecna vie o mojom nicku sa o tejto teme viac nebudem rozpisovat.
ale MNOHE zeny si myslia ze muzovi staci to tak ako to je a konec,... a to je smutne, v dnesnej dobe je to smutne.....
-
Grim
Darca
qwerty - aj moja polovička vie o mojom nicku, aj o mojom pôsobení na fóre a nemám problém napísať veci tak ako sú...a to že ty s tým problém máš svedčí len o tom, že vo vašom vzťahu asi chýba úprimnosť...
-
qwerty-xyz
to nie, ale zacne toto co mam prave na icq,.... som zly, kritizujem ju, lebo hranice musi mat kazde dievca stanovene. a ked sa mi daco nepaci, tak peco sa mi napci,.... a uz sa jej musim venovat..... 
-
Grim
Darca
...si zlý ak povieš svoj názor? Si zlý ak sa tvoj názor nezhoduje s jej názorom?...takú by som nechcel...skús si nájsť nejakú, ktorá bude schopná akceptovať aj názory iných, napriek tomu, že sa nebudú zhodovať s tými jej...lebo je dosť možné, že práve kôli tomu, že ona bude mať stanovené hranice jej budeš ty neverný...a to by predsa ani jeden z vás nechcel...
-
qwerty-xyz
a o tom to cele je.... ze wau, mam to super poriesene lebo mam co chcem, ale az take super to nie je.... niektori kvoli tomu dievcata vymenia ,alebo s hladaju blizke kamaratky (napr na rozpravanie sa).potom sa tie ich krávy cuduju ze preco je to tak. ta lebo.
-
Bushido
Medium Professional
Veď ešte pred nedávnom si nikoho nemal a vraj tá tvoja musí byť dokonalá qwerty, stiahni niekde na nete fotku, aby si nám ju mohol ukázať 
K téme... Bohužial väčšina chlapov má jeden problém a to je, že po sexuálnej stránke nás rýchlo omrzí jedna žena v posteli. A síce som ešte žiadnu ženu nepodviedol, mám často krát hroznú chuť si to rozdať aj s neznámymi babami... Tak dúfam že tento pocit zakaždým premôžem...
K téme... Bohužial väčšina chlapov má jeden problém a to je, že po sexuálnej stránke nás rýchlo omrzí jedna žena v posteli. A síce som ešte žiadnu ženu nepodviedol, mám často krát hroznú chuť si to rozdať aj s neznámymi babami... Tak dúfam že tento pocit zakaždým premôžem...
-
qwerty-xyz
vies to je taka dokonalost ze vsetci ti vravia dookola ze vsak mas co si cchel, a ty len skripes zubami a somres si pre seba ze hej hej, vsetci mate pravdu je uplne uzasna,.... a so zvesenou hlavou si smutny ides chodnikom, lebo to ani nikomu nemozes povedat, lebo vsetci ti vylicia ake je to super tak ako to mam a ake to je uzasne a preco sa mi to nepaci a podobne. vsetci, vsetci moji, kamarati, rodina, znami vsetci co vedia ako to je. dakedy mam z toho depku, v podsttate vsetko je super, len ja som debil .... tak to vyzera.
-
lollo
Professional
qwerty-xyz napísal:vies to je taka dokonalost ze vsetci ti vravia dookola ze vsak mas co si cchel, a ty len skripes zubami a somres si pre seba ze hej hej, vsetci mate pravdu je uplne uzasna,.... a so zvesenou hlavou si smutny ides chodnikom, lebo to ani nikomu nemozes povedat, lebo vsetci ti vylicia ake je to super tak ako to mam a ake to je uzasne a preco sa mi to nepaci a podobne. vsetci, vsetci moji, kamarati, rodina, znami vsetci co vedia ako to je. dakedy mam z toho depku, v podsttate vsetko je super, len ja som debil .... tak to vyzera.
bah az musim dat za pravdu...
a preco maju milenky? lebo chcu a nieco nie je tip top ako by chceli tak sa hladaju ine ktore to splnaju tot sio
-
Grim
Darca
...nie...v tomto prípade qwerty...výnimočne, ale je to tak, nieje chyba v tebe, ale v nej...a vlastne aj v tebe...načo si si s takou začínal?...
-
qwerty-xyz
lebo mam zoznam na 34 stran a myslel som si ze ked sa nahodou nieco najde co si mozem odfajkat ako ked ucitelka pisomky opravuje, tak to bude super, a vsetci kolo mna su touto ideologiou tak nainfikovani ze v podstate mam co som chcel, len no,...
mam co som chcel, mam kocku co splna moje podmienky, uspokojuje ma a vsetko je fajn, vsetko je fajn, ....
neviem to napisat chlapi, ...rsp viem ale nechcem.
mam co som chcel, mam kocku co splna moje podmienky, uspokojuje ma a vsetko je fajn, vsetko je fajn, ....
neviem to napisat chlapi, ...rsp viem ale nechcem.
-
audiotrack
VIP
myslím že si práve napísal. Ak to číta a ak je taká, tak netreba konkrétne slovo aby z toho pochopila že nie si spokojný a že nesplňa niekoľko z tých 34 strán.
-
qwerty-xyz
niekedy by som najradsej napisal, ze aj keby tych podmienok bolo 150 000, tak ikdy ziaden moj model nebude skutocne moje dievca, praaave preto, lebo je to moj model. ale to by som si sral do huby, ved mam co som chcel, ... asi si to budem opakovat a trieskat hlavu o stenu, si to lepsie vryjem do pamati. mam co som chcel....
No podľa mňa muži milenky nepotrebujú (resp. nevera), nie je to žiadny zákon. Jedna vec je obzrieť sa po nejakej peknej babe, druhá vec je aj niečo reálne spraviť.