Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Murder_Inc
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Tak konečne som si pozrel aj ja tak silno ospevovaný Inception a musím uznať teda, že som sa na ten film namotal aj ja. Takže takých 9/10 by som tomu dal.

O deň na to som si pozrel Battle:Los Angeles ale pozeral som to na dvakrát, úvod celkom fajn, hlavne začiatok tej invázie, ale potom už nuda. Takže 6/10 (kvôli tým efektom je to 6 inak priemer)
fringilo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fringilo »

Mesto- Veľmi pekný thriller , originálny nápad (síce filmov o vykrádaní bánk je veľa ale tento bol jeden z tých lepších) dobré herecké obsadenie 8/10

Kód: Vybrať všetko

http://www.csfd.cz/film/269227-mesto/videa/
Yogi Bear alebo Méďa Béďa - pekná rodinná rozprávka avšak niektoré časti filmu nudné na niektorých sa naopak dalo zasmiať 6/10

http://www.csfd.cz/film/269233-meda-beda/
Turista - Moji obľúbený herci Johnny Depp a nestárnúca Angelina Jolie :P ale príbeh nič moc akurát sa mi páčili Benátky :) 6/10

http://www.csfd.cz/film/271230-cizinec/
Občiansky preukaz - No tento film by som skôr odporučil staršej generácii oni to obdobie zažili ja k tomu nemám veľmi čo ale aspoň trochu som sa dostal viacej do obrazu ako to bolo za režimu . 7/10

http://www.csfd.cz/film/257750-obcansky-prukaz/
Bastardi - nechcem byť rasista ale jediná scéna z toho filmu čo sa mi páčila keď našiel školník obeseného cigáňa "já ti to říkal ,že na každou svini raz dojde" . 3/10

http://www.csfd.cz/film/276210-bastardi/
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

bastardi-po recenzii od pinheade a následných som si to pozrel...film mi vyslovene liezol na nervy, ale to bude zrejme tým naturálnym poňatím, doslova sa mi otváral nôž vo vrecku...čo sa týka spracovania, bolo lacné, herecké výkony hl postáv silne priemerné, školník to asi fakt ťahal najviac, záver bol očakávaný ale amatérsky spracovaný, začiatok mal velmi rýchly spád, stred bol vyslovene zbytočne rozvláčny...čo povedať
5,5/10
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja som to akurát dokukal, prvá polovica v pohode, potom to už akosi stratilo na tempe. Celý čas som čakal na nejaký záver, pointu a akosi nič neprišlo, také nemastné-neslané. Ale malí cigoši dávali niekedy dobre. :lol:

Víte děti, kto je to inštruktor ? K0kot. :D

6/10
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Blízke stretnutie tretieho druhu CSFD

Po čase som sa opäť vrátil ku tejto krásnej filmovej klasike, ale až na tejto aparatúre, čo mám teraz som si naplno vychutnal aj zvuk filmu a jeho neuveriteľnú symfóniu a hutnosť v závere. Celkovo ku filmu už asi niet veľmi čo vytknúť, na svoju dobu veľmi pokrokový, Spielbergov rukopis sa tu nedá prehliadnuť a tento film pokladám za základný kameň a počiatok modernej sci-fi filmáriny.
9/10 - nezabite ma, no predsalen, začiatok mi pripadal trošku rozvláčny.

Showgirls CSFD

Tak som si chcel pozrieť kompletného Verhoevena no čo :D
Na film sa pozerá pekne a počas celého filmu budete pri bdelosti udržiavaní permanentným prílevom odhalených ženských vnád. To je na celom filme asi najpútavejšie - dej je mierne plytký a až naivne priamy, no vo chvíli, keď
Spoiler
Naomi skopne Cristal zo schodov a nasleduje strih na jej nalíčenú tvár
tak mnou prešiel mráz a asi na dve sekundy som si myslel, že pozerám čiernu labuť. No potom sa to všetko vrátlio do starých koľají a film sa skončil tak, ako som predpokladal.
6/10 - za pekný vizuálny zážitok a snahu ísť viac pod kožu...

Lucía y el sexo CSFD

Nadšene tlieskam. V tomto filme hral sex samotný druhé, ak nie až tretie husle - aj keď sa nedá povedať, že by erotické scény boli odfláknuté. Vôbec nie.
Tento film s komornou atmosférou využívajúci krásnu prácu s kamerou - ma celkom pohltil a aj som zabudol ťahať z vodnej fajky. Nechcel som aby ma niečo rušilo. Úžasné preexponované zábery s modrým nádychom, niekoľko surrealistických sekvencií, niekoľko časových línií a na pozadí (popredí) toho všetkého strhujúca milenecká dráma, ktorú však celkom vnímate iba akoby nejako mimochodom. Nebyť toho (relatívneho) Happy-Endu, tak tento film označím vyslovene za ťaživý a "lepkavý". Koniec bol však veľmi pekným vyvrcholením všetkých rovín a jemná práca s kamerou a detailami charakterov postáv Vás možno dojme ku slzám. Každopádne veľmi zaujímavý film!
Dávam 10/10.
Gyrxiur
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gyrxiur »

Sirota
Poriadny psycho thriller/horor o sirote, ktora vrazdi, v deji sa objavi jeden fakt necakany zvrat, co ma velmi prekvapil, rozhodne odporucam!
10/10
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

Hangover Tak, konečne som si ten film pozrela a musím povedať, že to bolo fakt skvelé.. Smiala som sa od začiatku do konca, skvelí herci. Kto to ešte nevidel, odporúčam pozrieť. 10/10

Despicable me Vôbec som netušila čo mám od toho čakať, ale ukázalo sa to ako vtipná rozprávka takže : 8/10 Vector, ou jééé :D

Posledný vládca vetra No, celkom fajn to bolo, niektoré úseky z filmu ma dosť nudili, iné boli zaujímavé.. 6/10
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Dr. No - tak som si znova pozrel túto skvelú Bondovku, naposledy som to videl asi tak pred desiatimi rokmi, skvelo spracovaný film a skvelý úvod. Nemám čo vytknúť. 10 z 10.

Útek zo Sibíri - Anglicky The Way Back - Tento film mi trochu pripomínal koláž Defiance a Sedem rokov v Tibete, avšak to neznamená, že dopadol zle. Musím priznať, že zopár scén ma nudilo a dali sa pomerne ľahko prekuknúť, ale celkový dojem zo snímky mám pozitívny. Master and Commander od toho istého režiséra sa mi páčil viac, ale Útek zo Sibíri má svoje čaro. 8 z 10.

AniMen: The Triton Force - Na to nemám ani iných slov, iba WTF (ešte ani na ČSFD to nie je, alebo som zle hľadal)? Viem, že je to od nezávislého štúdia, ale tak predsa len, ten dej...No, zhrnul by som to tak, že všetkého veľa škodí a to sa týka aj akcie. Technické stránky hodnotiť nebudem, pretože projekt stál asi tak sto krát menej ako iné animáky, ale ten scenár by teda určite potreboval napraviť. 3 z 10.

I am Number Four - No, čakal som od toho viac, DJ Carusso sa už v minulosti celkom predviedol s Disturbiou a Eagle Eye, toto trochu prehnal, chcelo by to lepšie spracovanie, čo sa týka scenára, menej klišé a predvídateľných zvratov. Ale na moje prekvapenie ma to aj celkom dobre pobavilo, nenudil som sa, neskutočne mi vadili iba tie nápadité prechody do Indie soundtracku, ktorý celý film sprevádza, come on, už to tu raz bolo a nie je to také "cool", aby to muselo byť používané takto frekventovane...6 z 10.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

http://www.csfd.cz/film/8667-anna-proletarka/ - keď občas potrebujem vypnúť, tak si pozriem nejaký film z 50.-tych rokov a hneď sa mi zlepší nálada.... len problém je, že oni tí ich tvorcovia ich mysleli smrteľne vážne.... Ide o film , kde sa babenka z dediny postupne pod vplyvom svojho priateľa (neskôr manžela) stane presvedčenou komunistkou.... Holt, komunisti sú aj v tomto filme vykreslení ako ukecaná závistlivá banda, ktorej chýba akákoľvek pracovná disciplína (a takíto ľudia sa nám dávali za vzor....).... Z hľadiska pobavenia a historickej reflexie pekný zážitok....
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

fotri jsou lotri - konecne s dabingom a fajn komedia :) 6.5/10
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Expendables / Postradatelni - Herci parada, boje tiez super 9/10

Blood and bone - Zaciatok ma dost zaujal a potom to akoby stratilo na obratkach, trocha som bol sklamany ked som videl ze sa to nebude odohravat vo vazani take filmy mam rad.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

BLACK DEATH
Film o čarodejniciach, čiernej smrti a v podstate krížovej ceste, ale IMO nehorázne nudný. Možno to je tým, že nie dlho pred tým som pozeral SEASON OF THE WITCH. Ešteže Seana Beana mám tak rád. U mňa 2/5.

SEASON OF THE WITCH
Rozhodne sa to dalo natočiť aj lepšie a Cage mi tam bol ako päsť na oko. 3/5

MECHANIC
Dobrý akčák o nájomnom vrahovi s výčitkami svedomia. Umiernený a rozvážny Statham, ale stále je to len Statham, takže viete čo čakať. Vyrastá nám tu nový Bruce Willis??? 3/5

LITTLE FOCKERS
Najslabší diel trilógie. Jednotlivé scénky vcelku pohoda, ale ako celok to nefunguje. Slabé 2/5

THAW
Totálna vykrádačka "IT", všetko predvídateľné ako to len ide a žiaden nový nápad.
"To nejsou brouci, to jsou obratlovci!" Wááááá.... 1/5 ! :x

FOUR LIONS
Pomôžem si citátom z ČSFD: "Být strašne sprostý, neznamená být vtipný."
Ja tento druh humoru nemusím, pripomína mi jednoduchý humor á la Prcičky. Naozaj nechápem, za čo to má všetky tie ocenenia. 2/5

Nuž, v poslednej dobe som nemal šťastnú ruku, z tohoto by som odporúčal asi fakt len Mechanika. Teším sa na The Eagle.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Zdrojovy kod celku som sa pobavil a hodnotim 8/10 :)
hughito
Redeemer
Redeemer

BLACK DEATH

Takýto štýl filmov mám rád, hlavne prvá hodina sa mi ľúbila, temná atmosféra a čakanie na "niečo." Záver mi už úplne nesadol, ale neskončilo sa to nejak stupídne, ako sa často zvykne stať. Bolo tam aj trošku filozofie..určite to stojí za pozretie. Hodnotím vyššie ako kolega nado mnou, 3/5.
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

Limitless - velmi dobry film, necakal som, ze sa takto budem bavit. v kazdom pripade by som si dal aj ja sem tam taku tabeltku.
hughito
Redeemer
Redeemer

Los Cronocrímenes - film o cestovaní v čase spať do minulosti. Celkom zaujímavé, dá sa to pozerať. 3/5
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Zdrojový kód
bol som na to v kine, veľmi spontánne rozhodnutie ísť na to s kamošom, bol som ešte doma keď do začiatku filmu chýbala pol hodina, dosť som sa ponáhľal, no stihli sme, mali sme aj dobré miesta a musím povedať že neľutujem, veľmi dobrý film pekne spracovaný, dobrá myšlienka, pekne natočené, zvraty v deji...8,5/10 :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

THE EAGLE - OREL DEVÁTÉ LEGIE
Na toto som sa veľmi tešil a napriek očakávaniam nesklamalo. Trošku slabšie ako CENTURION, ktorý keď bol za silné 4/5, tak toto je za slabých 4/5. Má to nadupaný úvod a vôbec by mi nevadilo pokračovanie v tomto štýle. Jadro filmu sa dá a záver je už taká zlátanina Vikingov aka 13th Warrior.

Ako niekto písal na ČSFD, čo tak konečne zbaliť kamery z provincie Britannia a natočiť, Teutoburnský les, Obliehanie Alesie alebo vojny s Partskou ríšou? Veď rímske vojnové dejiny sa netočia len okolo Británie, ktorá vlastne naozaj stála za h***o ani okolo Ceasara a Octaviana Augusta, ale ponúkajú veľa iných príkladov ako napr. zmieňovaný zlatý dážď alebo čo tak decimácia rímskeho vojska pri Carrhae s nádherným výsledkom - vliatím roztaveného zlata do Crassových úst?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Let the Right One Let In
http://www.imdb.com/title/tt1139797/

zaujimave spracovanie upirskej temy, IMO sa celkom driz Stokerovskeho konceptu... 9.5/10
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

THE RITE
Dosť rozvláčne, komornejšie s veľa kecačkami a umiernenejším poňatím samotného posadnutia. To dokopy dá vcelku nudný film, ktorý drží nad vodou Sir Anthony Hopkins, ktorý aj tu hrá každým mrknutím oka. Bežnému divákovi, ktorý chce vidieť čo najstrašidelnejšiu vymetačskú show toto veľa nepovie a čo povie ostatným neviem, lebo sa radím do prvej skupiny a preto mám radšej klasického Exorcistu, či Exorcistu: Počiatok alebo Emily Rose.... 3/5
Napísať odpoveď