ale ak tie bielkoviny dokaze telo vyuzit iked to bude trvat dlhsie mi je to jedno ale ak je to ako pri vlockach ze tie bielkoviny su nekvalitne cize sa z nich ani neda budovat svalova hmota tak to je dost na nicgogo956 napísal:nestik
to "sojove maso" je z hladiska vyzivnej hodnoty nie moc dobre riesenie, pretoze tie bielkoviny su velmi zle pre telo vyuzitelne. Kedysi bola moda vsade soju propagovat, lenze to bolo viac z dovodu ze je velmi lacna a poniektori si chceli na tom urobit biznis.
Preto si aj bol taky "napraskany" lebo sa ta hmota v zaludku akoby nafukne a zle travi..
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilovanie
kali520: Tak samozrejme, aj tá výška + iné faktory môžu zohrať rolu. Ale posledný týždeň HST mám 2 x 4, tak rozmýšľam, že by som zaradil tie zhyby, ale podhmatom. To by som mohol dať.
Kliky na bradlách nerobím vôbec.
No ale to záleží od sérii a počtu opakovaní - takisto aj od tréningu. Teraz robím HST a tam vyslovene kážu necvičiť do zlyhania, proste tak, aby to človek dával sám - čiže tie váhy nie sú veľké.Ako nahrada za zhyby posluzi stahovanie kladky, by ma zaujimalo aku vahu tam davas. Tiez jak si natom napr s klikami na bradlach?
Kliky na bradlách nerobím vôbec.
Posilovanie
Chalani, je ok ak sa mi zvacsili zili? Proste ich je viac vidno? Hlavne na bicepsoch, a rukach. Zviditelnili sa aj na cele, no tam nie su najkrajsie
. Po case mi zmiznu alebo to uz tak ostane? Cvicim aktivne cca mesiac, na kamosovy co zacal so mnou pozorujem to iste. Dik za help/ rady
Tak, vaskularita záleží od genetiky (čiže niekto ju má väčšiu, niekto menšiu), ale je to v podstate bežný jav. A ak budeš stále cvičiť, tak asi nezmiznú, jedine, že by si sa zalial tukom pri nejakej riadnej objemovke. 
práve naopak, tie žili sa mi páčia, no len som nevedel či to je ok alebo nie, vieš odrazu keď ti vyskočia žili tak sa trošku zľakneš či niečo náhodou ty nerobíš zle 
Určite sa nemusíš čoho báť, je to normálna vec.
-
nestik
Medium Professional
Ake cviky na brucho by ste radili ? Stale davam sklapacky na negativne sklonenej lavicke s 20kg kotucom na hrudi a sa mi zda ze viac cvicim chrbat s tym ako brucho... nieco ine kde to dako zatazim dost ?
-
Tempus7
Star
daj ten kotúč za hlavu, aj s menšou váhou určite pocítiš rozdiel
Presne, na hrudi to je nič, daj to za hlavu a uvidíš ten rozdiel, heh.
S 20 kg si ani neprdneš.
keď ho máš na hrudi ma to vôbec neaký význam na brucho?
-
nestik
Medium Professional
A to si ho tam mam ako drzat za hlavou, nezda sa mi to moc realne ???
-
martinez13
Light Professional
ja teraz robím na brucho tieto cviky (fitmagazín 4ever
) len nemám hrazdu tak ten cvik nahrádzam iným
nestik: hej za hlavou, najlepšie je keď ma kotúč vyrezané v sebe diery - úchyty na ruky
nestik: hej za hlavou, najlepšie je keď ma kotúč vyrezané v sebe diery - úchyty na ruky
proste ho tam budeš držať rukami pod hlavou?
-
nestik
Medium Professional
No ok vyskusam to, som zvedavi kolkokrat mi to drisne
martinez13: z toho videa tiez asi nieco vyskusam
martinez13: z toho videa tiez asi nieco vyskusam
Čo neudržíš pár kg za hlavou ? A nemusia byť ani úchyty.
Ale začni tak od 5 kg.
Ale začni tak od 5 kg.
-
P3Bo
Guru wannabe
zaves sa na hrazdu a vykopávaj nohy, aj predlaktie poriadne zamakáš : )
-
vendo
Guru
na brucho su vynikajuce cviky s fitloptou a kopa inych
ale samozrejme, pokial budes mat nejaky ten tuk, tehlicky nikdy neuvidis
ale samozrejme, pokial budes mat nejaky ten tuk, tehlicky nikdy neuvidis
chcem sa spytat na to, ako si vyrysovat nohy, zaroven si ako cyklista spravit kondiciu,....nenachadzam v tom ziadny kompromis ...ako zacina jar, blizi sa leto, potrebujem casto bicyklovat kvoli kondicii nech ju mam na leto, no ale ako to spojit s posilovanim spodnej casti tela ...??
legpress, drepy?
damiamarl
rysovanie je v prvom rade o diete az potom o nejakom cviceni. Ale poriadne vysekat nohy je dost tazke..
rysovanie je v prvom rade o diete az potom o nejakom cviceni. Ale poriadne vysekat nohy je dost tazke..