keď o tom nikto nevie? Vieš o tom ty (vinník) a ona (tvoja milenka). Čiže keď klamem, tak je to všetko pravda kým mi na to neprídu? Keď zabijem, tak je to len ublíženie kým nenájdu zakopané telo? Volaj si to ako chceš, ale je to niečo, čo sa nerobí. Sme ľudia (my, ty nie) a máme istú úroveň. AK sa ti zdá spávať s inou keď máš priateľku normálne, tak si poslúž. Ale ja by som takých ľudí strielal. Keď ma už tak silno nejaká iná priťahuje a moja žena mi nevie uspokojiť moje potreby, tak budem chlap a otvorene jej to poviem že ma nepriťahuje. A nebudem ju podvádzať. Sa preboha uvedom čo tu píšeš, že vyskúšanieqwerty-xyz napísal:ked o tom nikto nevie, je to vyskusanie. nevera to je ked o tom niekto vie.kebyze si pozicias auto v pozicovni je to vyskusanie, ked si ho pozicias sam je to kradez.
Prečo muži potrebujú milenky?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prečo muži potrebujú milenky?
-
qwerty-xyz
audiotrack otazka, MAS DIEVCA? otazka dva, poznas a vies bez problemov balit a komunikovat s neuveritelne krasnymi dievcatami? otazka tri, mas neuveritelne krasnu zenu, aj podla ostatnych, ci len podla seba? STATOCNE odpovedz.
ja ti kludne mozem, ano, ano, ano.
-- k tym tvojim prikladom. Kebyze niekoho zabijes a ti to za boha nedokazu, tak co? podla zakona SR si nevinny. Ci? ustavu necitas? za nevinneho sa povazujes dovtedy pokym ti nie je preukazana vina. Podobne je to aj s ostatnym. Ja sovju nepodvadzam, len ti tu rozpisujem ako to je. ja mam aston martin, a po skodovkach nepozeram . . .
a audio ja uvedomeny som, zjavne ty nie, lebo si nervozny a utocis.
a este par perliciek, Vsetko co nie je zakonom zakazane, je zakonom dovolene. A prava jedneho koncia tam kde zacinaju prava druheho.
z tohoto jasne plynie ked si mal skusky z prava ze ty ked podvedies priatelku zo zakona si nic zle nespravil, je to uz len o tebe a tvojej hlavicke ze si MYSLIS ze si spravil zle. . . .
vies? ked nevies tak citaj, nie html kody ale zakon . . .
-- k tym tvojim prikladom. Kebyze niekoho zabijes a ti to za boha nedokazu, tak co? podla zakona SR si nevinny. Ci? ustavu necitas? za nevinneho sa povazujes dovtedy pokym ti nie je preukazana vina. Podobne je to aj s ostatnym. Ja sovju nepodvadzam, len ti tu rozpisujem ako to je. ja mam aston martin, a po skodovkach nepozeram . . .
a este par perliciek, Vsetko co nie je zakonom zakazane, je zakonom dovolene. A prava jedneho koncia tam kde zacinaju prava druheho.
qwerty-xyz napísal: a audio ja uvedomeny som, zjavne ty nie, lebo si nervozny a utocis.![]()
Si myslím že Audio nieje nervozny, len nechápe tvoju logiku tak ako ani ja ju nechápem... To čo píšeš je strašné, viem že veľa chlapov existuje s takým zmýšlaním ako ty... ale je smutné že ma doma decká a on sa niekde k*rví... Robil by ťa takýto spôsob života naozaj šťastným ?
Prirovnám teraz človeka ku zvieraťu ak ty ich prirovnávaš ku autám.. Ak bocian alebo vlk a moho iných živ. druhov dokážu mať jedného partnera celý život prečo by to nemal dokázať človek ? Veď práve zvieratá sú tie ktoré často konajú pudovo... tak prečo človek si nepremyslí to či podviesť toho koho mám rád alebo nie... ??
-
qwerty-xyz
kafiatko, niekto moju logiku chape, niekto nie, a nie je moja ale vseobecna.
ja mam co som chcel a na takej urovni ako som cchel, moje vnutorne pocity a obavy nie su dovodom k tomu aby som priatelku podvadzal, ....
ajajaj.... to sa tu zas vyrojilo moralistov teoretikov.
.
ked budete na smrtelnej posteli skladat sami pred sebou ucty - a vysledkom bude, ze ste boli cely zivot verni svojej partnerke/partnerovi.. potom pred vami zlozim ten pomyselny klobuk a vzdam hold.
.
ale zatial su to len slovaaaaa.. obycajneee slovaaaaa (aj ked to urcite myslite dobre)
.
ked budete na smrtelnej posteli skladat sami pred sebou ucty - a vysledkom bude, ze ste boli cely zivot verni svojej partnerke/partnerovi.. potom pred vami zlozim ten pomyselny klobuk a vzdam hold.
.
ale zatial su to len slovaaaaa.. obycajneee slovaaaaa (aj ked to urcite myslite dobre)
To vieš, lumir, niekto má aj zásady, ktorých sa drží.... a niekto je zase dekadent a človek bez jasného postoja fungujúci systémom kade vietor - tade plášť....
to vies, pinhead.. ci to su skutocne zasady alebo len prazdne slova.. to za ukaze az neskor.
.
.
To sa ukáže v prvej skutočne krízovej situácii, aký človek skutočne je.... Ale v jednom máš pravdu, u mnoho ľudí sa ich zásady ukázali iba ako slová a pózy.... Ale holt, kto chce kam, pomôžme mu tam....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
toto je asi prvy krat, ale musim sa qwertyho z casti zastat 
pokial o tom druha strana nevie a nikdy sa nedozvie a ja si to dokazem v hlave ulozit tak, aby ma to nebudilo zo sna este v sedemdesiatke, tak preco nie ? ... zijem iba raz a chcem v zivote vela veci skusit
... pokial ma chlap bokovku cisto iba na sex a neriesi s nou druhu rodinu, alebo hociake vztahy a pletky, ktore by ohrozovali miesto jeho milovanej po jeho boku, pripadne by skodili celej rodine, tak to ja vidim ako cajk 
a konecne, myslim, ze to napisal p. Kopecký: "Z žen jsme se narodili, a snažíme do nich vracet."
pokial o tom druha strana nevie a nikdy sa nedozvie a ja si to dokazem v hlave ulozit tak, aby ma to nebudilo zo sna este v sedemdesiatke, tak preco nie ? ... zijem iba raz a chcem v zivote vela veci skusit
a konecne, myslim, ze to napisal p. Kopecký: "Z žen jsme se narodili, a snažíme do nich vracet."
LOL, LOL, LOL.qwerty-xyz napísal:ano, ano, ano.
morálne hranice sú vždy subjektívnou vecou jedincov. z môjho pohľadu je pochopiteľné a neodsudzoval by som ak si chlap v rámci príležitosti náhodne "vrzne". blbé je už ak to stále plánovane vyhľadáva a vytrtkáva všetko čo sa hýbe... poznám hneď dva také vzťahy v mojom okolí, kde sa chlapi vytrasú na každej babe ktorá len trocha chce a ich baby im to tolerujú.nordkapp_pb napísal:pokial o tom druha strana nevie a nikdy sa nedozvie a ja si to dokazem v hlave ulozit tak, aby ma to nebudilo zo sna este v sedemdesiatke, tak preco nie ?
tozjavatar napísal:Ja myslim, ze je to otazka veku co vsetko prebehne muzovi hlavou ked uvidi pohladnu zenu. U mna osobne to boli v puberte nehorazne prasaciny a teraz si len oci potesim a o par sekund neviem ako vyzerala.
preco muzi maju milenky ? no predsa preto, preco maju zeny milencov ....

-
Grim
Darca
...qwerty má babu a hneď ju na fóre používa ako argument...ó, všetci sa poserieme...a čo keď máš? Ak človek nemá babu tak je menejcenný, alebo jeho argument nemá váhu? Ja viem, prečo si sa to pýtal...lebo dobre vieš, že audio frajerku nemá, ale garantujem ti (aj keď som teba ani jeho v živote nevidel) že určite mal frajeriek aj kamošiek viac ako ty...
-
Peter_Retep
VIP
qwerty ma babu asi prvy krat v zivote tak ho nechaj na pokoji grim
btw qwerty - kolko ma ta kocka polygonov?
a aby som nebol OT: raz som sa vyjadril v jednej teme ze nevera je len vec co nam spolocnost nahucala do hlavy - vyrastame udajne v civilizovanom svete (nepripada mi to tak) a teda je udajne spravne ze mame mat len jednu partnerku. Mozno nieco na tom pravdy je mozno nieco nie. Ex som bol verny stale ale pred tym co som mal frajerku, bol som jej neverny. Neklapalo to a proste som spravil poklesok, ale priznal som sa k tomu. Nevera ako taka existuje to je nepopieratelny fakt ale kazdy by mal najst tolko odvahy a priznat sa k tomu a zalezi od partnera/partnerky ci odpusti alebo nie.
a odpoved na otazku preco muzi potrebuju milenky? Lebo od nej zrejme dostavaju to co nemaju doma.
a aby som nebol OT: raz som sa vyjadril v jednej teme ze nevera je len vec co nam spolocnost nahucala do hlavy - vyrastame udajne v civilizovanom svete (nepripada mi to tak) a teda je udajne spravne ze mame mat len jednu partnerku. Mozno nieco na tom pravdy je mozno nieco nie. Ex som bol verny stale ale pred tym co som mal frajerku, bol som jej neverny. Neklapalo to a proste som spravil poklesok, ale priznal som sa k tomu. Nevera ako taka existuje to je nepopieratelny fakt ale kazdy by mal najst tolko odvahy a priznat sa k tomu a zalezi od partnera/partnerky ci odpusti alebo nie.
a odpoved na otazku preco muzi potrebuju milenky? Lebo od nej zrejme dostavaju to co nemaju doma.
-
audiotrack
VIP
och bože, to som dopadol. S qwertym ma idú porovnávať. Radšej ešte odpoviem qwertymu a v tejto téme radšej končím lebo sa to nedá čítať.
takže neviem kam si tými otázkami smeroval. Tam, že keby mám modelku a nemám problém sa s peknými baviť, tak že by som bol neverný a chcel "skúsiť"? Nikdy som nemal potrebu pokukávať po iných ženách a nikdy som nemal myšlienky na rýchlovku s inou keď som bol vo vzťahu. Ak ty také myšlienky máš, tak váš vzťah nemá budúcnosť. Čo mi je trošku ľúto, lebo zapísať 36 strán či koľko si spomínal zaberie dosť času, a nájsť niekoho kto tomu vyhovuje istotne ešte viac. Takže stále si stojím za svojím názorom, že nevera je vina a nerobí sa to. Ak potrebuješ inú, tak buď chlap a priznaj sa. Ak nemáš silu, tak nelez za inými a masturbuj ak ťa priateľka neuspokojuje. Či je vina až keď sa dokáže pred súdom alebo nie, to je diskutabilné. Ja verím že vina nastane okamžite pri páchani činu, lebo inak by som musel súhlasiť s nevinou naších politikov čo sa mi prieči. Takže toľko odomňa. A ešte k samotnej téme: muži majú milenky, ženy majú milencov. A prečo? Lebo sú žiaľ aj ľudia ktorí uvažujú ako qwerty
nemám problém komunikovať s peknou babou. Nemám komplexy ani trému. Ale ak je to hus, tak tú komunikáciu rýchlo ukončím a vyhýbam sa jej. Takisto nemám problém komunikovať so škaredou. Ja si totiž vyberám kamarátov podľa charakteru a nie vzhľadu. Tretia odpoveď: je v prvých dvoch. Nemám neuveriteľne krásnu ženu, lebo nemám žiadnu. Ale keď som mal, absolútne ma nezaujímali názory ostatných. Ona tu bola pre mňa, a ja pre ňu. Žiadne ostatní neexistuje a nikoho ani z kamarátov som sa nepýtal či sa im páči alebo nepáčiaudiotrack otazka, MAS DIEVCA? otazka dva, poznas a vies bez problemov balit a komunikovat s neuveritelne krasnymi dievcatami? otazka tri, mas neuveritelne krasnu zenu, aj podla ostatnych, ci len podla seba? STATOCNE odpovedz.
takže neviem kam si tými otázkami smeroval. Tam, že keby mám modelku a nemám problém sa s peknými baviť, tak že by som bol neverný a chcel "skúsiť"? Nikdy som nemal potrebu pokukávať po iných ženách a nikdy som nemal myšlienky na rýchlovku s inou keď som bol vo vzťahu. Ak ty také myšlienky máš, tak váš vzťah nemá budúcnosť. Čo mi je trošku ľúto, lebo zapísať 36 strán či koľko si spomínal zaberie dosť času, a nájsť niekoho kto tomu vyhovuje istotne ešte viac. Takže stále si stojím za svojím názorom, že nevera je vina a nerobí sa to. Ak potrebuješ inú, tak buď chlap a priznaj sa. Ak nemáš silu, tak nelez za inými a masturbuj ak ťa priateľka neuspokojuje. Či je vina až keď sa dokáže pred súdom alebo nie, to je diskutabilné. Ja verím že vina nastane okamžite pri páchani činu, lebo inak by som musel súhlasiť s nevinou naších politikov čo sa mi prieči. Takže toľko odomňa. A ešte k samotnej téme: muži majú milenky, ženy majú milencov. A prečo? Lebo sú žiaľ aj ľudia ktorí uvažujú ako qwerty
Nevera je svinstvo.
qwerty:
Vinný si len vtedy keď ti to dokážu áno?A čo tak pocit viny pred samým sebou?Ale tebe asi svedomie nič nehovorí.Nečudujem sa.Keď som čítal tvoje témy a príspevky niekedy som nevedel či si taký sprostý alebo či to len hráš na trolla.Tebe už asi bije semeno na mozog.A navážať sa do Audia s tým že nemá holku...úbohosť.Stavím sa že keby chce tak svojou normalitou ti kľúče od tvojho "aston martina" zoberie rovno z rúčky.Ja neviem ale podľa toho čo čítam zatiaľ od teba ty musíš mať strašné komplexy.Ak áno tak buď to nech ti pomôže okolie alebo odborník.
qwerty:
-
qwerty-xyz
zeky, myslim ze mi nezoberie nic, pretoze dve posledne dievcata ktore som balil uprednostnovali vo vyzore aj v povahe iste crty ktore audio nema, cize bohuzial.
mi ver ze niektori ludia su na niektore veci hlboko zatezeni niekde v svojej hlave a konec, s tym nic nespravis.
GRIM, nevedel som ze audio nema holku, nesledujem ci ma ci nema. Al postoj aky zaujal on, tak s takymto postojom som sa stretol len u dvoch typov chlapcov, prvy bol typ ktory nemal nikdy holku, mal stanovene pravidla a vysnivane dievca. Druhy bol typ ktory sa zblaznil, ukazoval mi svoju fuzatu frajerku ktora sa podobala viacej na traktoristu ako na nezne ziena a so slzami v ociach mi pred nou vravel ze to je to najkrajsie c ov zivote stretol a chce byt len s nou (ja som sa akurat zamyslal ci mam nejaku flasu na izbe, lebo bud som nenormalny ja alebo on -- fakt by trebalo vidiet, to stalo zato)
-- a teraz sa objavuje novy typ chlapca, ktory ma napr uplne nadhernu priatelku ktora mu staci a konec. Tak reku o tom aspon popiseme, lebo ja co viem, tak kazdy chlapec sa aj obzri po inej, aj reci su vseliake, aj kadeco.
audio, ---- budme radi ze je zakon aky je, a ludia sa neodsudzuju len na zaklade predpokladu. K zekyho predpokladu ze pocit vlastnej viny som uz rozpisoval o stranu pred tymto, aka vina? podla COHO vina? KDE je napisane alebo deklarovane ze nemozes? ukaz mi jeden pravny akt tejto republiky kde sa pise ze sa to nema. Pokial nie je, tak sa to moze. A ked povies ze tak je to v spolocnosti, tak mi zase ukaz, KDE? kde v spolocnosti? kto povedal ze pri CHODENI to tak zakonite musi byt? ty nie si zenaty --- ze slubujes vernost pri matrike.
--- k tomu co si sa pytal ty? mam frajerku ktora ma uspokojuje az cez hlavu, taku ako som chcel, takmer vo vsetkom, tiez ju nebolo dvakrat lahke v tejto posranej republike najst, ale dalo sa, povedzme si ze tieto dievcata sa len tak v dave nestratia.
Podviest by som ju asi nepodviedol,... nemam dovod. ako jeden z mala ti vsak pomaly dochadza, ze vypisanie stran a vysnivanie si toho co chces v reale nemusi byt presne take ake si mal na mysli, rsp je, len to je ine. A ja sa len snazim v teme trochu zblizit dve strany 1 podviest -- vs 2 ani za boha krista nepodviest.....
PS1--pre toho kto si mysli ze som si svoju kocku vymyslel, mno, tak kto ma pozna tak vie ze nie, a myslim ze aj videl od fotiek cez nas oboch, ze nekecam.
PS2-- pre zanietenych, to ste spali na normandy 2 LEN s mirandou ? lebo ja som dal dole aj Jack, a Tali, .... aka mi tu vernost. A v hre lubim Tali, .....
tak WTF? ... este aj PC hry su robene tak aby ste sa defkarili s kade kym ....
GRIM, nevedel som ze audio nema holku, nesledujem ci ma ci nema. Al postoj aky zaujal on, tak s takymto postojom som sa stretol len u dvoch typov chlapcov, prvy bol typ ktory nemal nikdy holku, mal stanovene pravidla a vysnivane dievca. Druhy bol typ ktory sa zblaznil, ukazoval mi svoju fuzatu frajerku ktora sa podobala viacej na traktoristu ako na nezne ziena a so slzami v ociach mi pred nou vravel ze to je to najkrajsie c ov zivote stretol a chce byt len s nou (ja som sa akurat zamyslal ci mam nejaku flasu na izbe, lebo bud som nenormalny ja alebo on -- fakt by trebalo vidiet, to stalo zato)
-- a teraz sa objavuje novy typ chlapca, ktory ma napr uplne nadhernu priatelku ktora mu staci a konec. Tak reku o tom aspon popiseme, lebo ja co viem, tak kazdy chlapec sa aj obzri po inej, aj reci su vseliake, aj kadeco.
audio, ---- budme radi ze je zakon aky je, a ludia sa neodsudzuju len na zaklade predpokladu. K zekyho predpokladu ze pocit vlastnej viny som uz rozpisoval o stranu pred tymto, aka vina? podla COHO vina? KDE je napisane alebo deklarovane ze nemozes? ukaz mi jeden pravny akt tejto republiky kde sa pise ze sa to nema. Pokial nie je, tak sa to moze. A ked povies ze tak je to v spolocnosti, tak mi zase ukaz, KDE? kde v spolocnosti? kto povedal ze pri CHODENI to tak zakonite musi byt? ty nie si zenaty --- ze slubujes vernost pri matrike.
--- k tomu co si sa pytal ty? mam frajerku ktora ma uspokojuje az cez hlavu, taku ako som chcel, takmer vo vsetkom, tiez ju nebolo dvakrat lahke v tejto posranej republike najst, ale dalo sa, povedzme si ze tieto dievcata sa len tak v dave nestratia.
Podviest by som ju asi nepodviedol,... nemam dovod. ako jeden z mala ti vsak pomaly dochadza, ze vypisanie stran a vysnivanie si toho co chces v reale nemusi byt presne take ake si mal na mysli, rsp je, len to je ine. A ja sa len snazim v teme trochu zblizit dve strany 1 podviest -- vs 2 ani za boha krista nepodviest.....
PS1--pre toho kto si mysli ze som si svoju kocku vymyslel, mno, tak kto ma pozna tak vie ze nie, a myslim ze aj videl od fotiek cez nas oboch, ze nekecam.
PS2-- pre zanietenych, to ste spali na normandy 2 LEN s mirandou ? lebo ja som dal dole aj Jack, a Tali, .... aka mi tu vernost. A v hre lubim Tali, .....
-
jin
VIP
OK qwerty-xyz, poďme to zobrať zo širokého uhla pohľadu. Začal si tu rozoberať morálku, no podľa Tvojich prirovnaní je Tvoja morálka mierne vychýlená. Neber to ako urážku, ale ako môj názor.
Teraz sa pre istotu chcem spýtať ja Teba. Keby si niekoho zabil - dokázal by si s tým žiť? Úplne v pohode? Sám pred sebou by si sa cítil, ako nevinný? Tieto isté otázky potom platia aj na situáciu, že podvedieš priateľku. Mimochodom v konci tohoto Tvojho príspevku mi prišlo, že práve ty začínaš byť nervózny a útočiť na audia.
Autá - Ženy. Ako prirovnanie dosť nešťastné. Auto Ťa nehreje večer v posteli, neplánuješ si s ním život ani Ti neporodí deti. Žena áno. Pokiaľ sa prevezieš v inom aute - Tvoje auto s tým bude OK. Pokiaľ to skúsiš s inou babou a tá Tvoja sa o tom dozvie, na veci, čo som spomenul predtým - môžeš zabudnúť (viem, existujú prípady, kedy je nevera odpúšťaná, no osobne by som to nezniesol.). K prípadu, že sa o tom nedozvie sa dostaneme neskôr.qwerty-xyz napísal:Ja mam ASTON martin DBS , sedim si, vozim sa, a pozriem aj na AMG cko ked kolo mna prefci. Dokonca sem tam vidim aj BMW 7, alebo audi R8 .... chapes, sak preco si neposoferovat.....
Keď sa o tom partnerka nedozvie - OK, je to možné. No teraz úprimne odpovedz - dokázal by si s tým vedomím žiť po jej boku celý život? Nemal by si strach, že sa to nejakým spôsobom dozvie? Nemal by si výčitky? Niečo, ako vyskúšanie pri ľuďoch neexistuje.qwerty-xyz napísal:ked o tom nikto nevie, je to vyskusanie. nevera to je ked o tom niekto vie.kebyze si pozicias auto v pozicovni je to vyskusanie, ked si ho pozicias sam je to kradez.
Aby sme sa vyhli pochybnostiam - Ano, Ano, Ano.qwerty-xyz napísal:audiotrack otazka, MAS DIEVCA? otazka dva, poznas a vies bez problemov balit a komunikovat s neuveritelne krasnymi dievcatami? otazka tri, mas neuveritelne krasnu zenu, aj podla ostatnych, ci len podla seba? STATOCNE odpovedz.
a este par perliciek, Vsetko co nie je zakonom zakazane, je zakonom dovolene. A prava jedneho koncia tam kde zacinaju prava druheho.z tohoto jasne plynie ked si mal skusky z prava ze ty ked podvedies priatelku zo zakona si nic zle nespravil, je to uz len o tebe a tvojej hlavicke ze si MYSLIS ze si spravil zle. . . .
Teraz sa pre istotu chcem spýtať ja Teba. Keby si niekoho zabil - dokázal by si s tým žiť? Úplne v pohode? Sám pred sebou by si sa cítil, ako nevinný? Tieto isté otázky potom platia aj na situáciu, že podvedieš priateľku. Mimochodom v konci tohoto Tvojho príspevku mi prišlo, že práve ty začínaš byť nervózny a útočiť na audia.
Myslím, že toto je 1000x vhodnejšie prirovnanie, ako ku autám. Bravo kafiatko!kafiatko napísal:Ak bocian alebo vlk a moho iných živ. druhov dokážu mať jedného partnera celý život prečo by to nemal dokázať človek ? Veď práve zvieratá sú tie ktoré často konajú pudovo... tak prečo človek si nepremyslí to či podviesť toho koho mám rád alebo nie... ??smutné fakt....
!...možno máš, čo si chcel, ale neverím Ti. Hovoríš o Tvojich pocitoch a obavách. Lenže z príspevkov, čo si napísal vyššie - všetko o skúšaní áut, o nevine v medziach zákona a o tom, ako sa to druhá strana nedozvie, mi vychádzajú dva možné závery. Buď máš priateľku, ktorú skutočne nemiluješ a nezáleží Ti na nej, alebo si hovado bez morálky a svedomie je pre Teba len prázdny pojem. Neviem, ktorá z možností je reálnejšia.qwerty-xyz napísal:kafiatko, niekto moju logiku chape, niekto nie, a nie je moja ale vseobecna.ja mam co som chcel a na takej urovni ako som cchel, moje vnutorne pocity a obavy nie su dovodom k tomu aby som priatelku podvadzal, ....
Nesúhlasím. Nevera nie je jediným riešením, ako sa vytrhnúť z rodinného stereotypu. Existujú aj menej deštruktívne spôsoby pre manželstvo. Pokiaľ sa tu už bavíme o manželstve. silmarill dtto.nordkapp_pb napísal:pokial ma chlap bokovku cisto iba na sex a neriesi s nou druhu rodinu, alebo hociake vztahy a pletky, ktore by ohrozovali miesto jeho milovanej po jeho boku, pripadne by skodili celej rodine, tak to ja vidim ako cajk
neviem kto to pisal, ale suhlasim s tym ze clovek ma odmalicka zafixovane nieco s cim zije cela spolocnost, a samozrejme ze ket to neskor porusi tak ma vycitky svedomia, ak sa od toho nedokaze oslobodit.. ale vam garantujem, ze ak by ste odmalicka vyrastali v spolocnosti, kde sa toto neriesi, tak by s tym nikto nemal problem. Kym som mal prvu frajerku, neexistovalo daco take u mna, staci ze zacala sa bavit trocha viac s inym chalanom uz som mal hrcu v krku krce v bruchu a bol som na nervy, skratka ta prvotna zamilovanost, ket ma clovek pocit a potrebu ze je od toho druheho zavisly, alebo ze ho vlastni... ale zistil som ze tudy cesta nevede, skratka mat priatelku, frajerku, zenu nie je o tom ze ja som od nej zavisly, a neviem bez nej zit.. je to o tom ze byt s nou, ma naplna, a posuva ma niekde, robi ma stastnejsim, ale to neznamena ze nedokazem byt stastny aj bez nej. clovek sa musi naucit byt stastny a spokojny aj sam so sebou... uz som to pisal aj v inych temach, ket sem tam si uzijem s nekym inym, pride to spontanne, nenasilne, nevidim na tom nic zle... ale vsetko musi mat hranice.. takisto keby viem, ze frajerka ma podvedie nekde na dovolenke v chorvatsku lebo si chcela uzit exotiky tak to vobec neriesim.. nakoniec ja som bol jej prvy chalan v posteli a ratam s tym ze skor ci neskor bude chcet okusit aj inaksie ovocicko...
ja osobne zatial nemam potrebu ju podvadzat, ale az by raz nastala situacia, kedy by to proste prislo, tak by som to neriesil...
ja osobne zatial nemam potrebu ju podvadzat, ale az by raz nastala situacia, kedy by to proste prislo, tak by som to neriesil...
-
qwerty-xyz
JIN, tak podme nato chlape,....
auto ta v noci zahreje, ma klimu alebo teplovzdusny vetrak. Spal si uz sam v aute? nic pohodlneho, ale da sa. No jo, a ver mi ze kto si kupuje auto planuje s nim zivot, lebo ho kupuje na dobu neurcitu, plus poistka a dalsie poplatky a veci. Jedine co mi neporodi deti (z tych tvojich troch som dve trafil, ... cize 2/3 ze zena sa s autom porovnat da)
--- ohladne zabijania ludi a svedomia sa bavit nebudeme, aspon nie takto verejne.
--- ohladne toho ci som hovado, co si usudil z prispevkov, tak usudzujes zle, ....
--- ostatne som napisal uz do prispevku vyssie ....
a nakoniec sleduj co pise brain ....
ten z toho vedu nerobi ...
auto ta v noci zahreje, ma klimu alebo teplovzdusny vetrak. Spal si uz sam v aute? nic pohodlneho, ale da sa. No jo, a ver mi ze kto si kupuje auto planuje s nim zivot, lebo ho kupuje na dobu neurcitu, plus poistka a dalsie poplatky a veci. Jedine co mi neporodi deti (z tych tvojich troch som dve trafil, ... cize 2/3 ze zena sa s autom porovnat da)
--- ohladne zabijania ludi a svedomia sa bavit nebudeme, aspon nie takto verejne.
--- ohladne toho ci som hovado, co si usudil z prispevkov, tak usudzujes zle, ....
--- ostatne som napisal uz do prispevku vyssie ....
a nakoniec sleduj co pise brain ....