pazuchy su trosku problemovejsie ale ak sa chces zbavit smradu rychlejsie a efektivnejsie tak studena voda (zatial vo velkom nepraktizujem) - v podstate pazuchy vymocim na plavarni a tak sa tohzo smradu zbavim - tu studenu vodu zacnem asi az v lete sa pomaly otuzovat
intimne partie vyhradne cista voda - vela problemov mi zmizlo alebo sa zmiernilo ked som prestal aplikovat sprchove gely na taketo citlive oblasti - nakoniec ich este sprchnem studenou vodou - upokojuje ich to
nohy - bez problemov cista voda
vsetko uz skoro 2 mesiace iba vodou a pohoda... presne ako ludia pisu... lupiny na minime, vlasy vyzeraju lepsie, su tvarovatelnejsie, telo sa citi fajn celkovo, nastup "smradu" ma vacsiu latenciu... akurat debordelizacia ksichtu je trosku viac problematicka... neodporucal by som toto ludom v puberte...
Pridal som sa, dnes je to treti den, ale zatial OK. Vlasy sice este nesu pach samponu, ale nezda sa, ze by boli mastne (dlzka tak 40cm). Telo tiez v pohode, avsak pouzivam stale antiperspirant (bez toho si netrufam). Uvidime neskor
Rozdiel medzi deodorantom a antiperspirantom nieje v "skupenstve". Deodorant nebrani uniku potu, iba ho meni tak, aby nesmrdel (pravdepodobne brani bakteriam v rozklade alebo len kryje pach, neviem). Antiperspirant je vlastne druh deodorantu, ktory upchava potne zlazy a brani poteniu. Vacsinou je tiez s efektom deodorantu (vona).
//To hughito: Skusim, myslim, ze tu nejake este mam, len neviem, ci z toho nebudu po ceste v rozpalenej preplnenej MHD kolace pod pazuchou
Report po par dnoch je asi taky, ze sampon musim nasadit naspat. Vlasy su sice okay, ale zacinaju smrdiet. Co sa sprchacu tyka, tak zatial nevidim rozdiel v sprchovani s nim a bez neho, takze ostavam bez neho.
Sprchovanie sa bez sprchovacieho gélu praktizujem už niečo vyše dvoch týždňov a zatiaľ spokojnosť. Avšak musím podotknúť že šampon si na vlasy dávam stále, proste bez toho by som mal vlasy veľmi mastné, ale sprchovací gél mi nechýba, smrdieť nesmrdím a pokožka sa mi zdá byť jemnenšia. Sprchujem sa každý večer, ráno antiperspirant a voňavku ... toť vše ...
Jop. Voda mi na ne nestaci, mam ich trochu dlhsie a uz to bolo citit zatuchlinou.
jarabi napísal:Sprchovanie sa bez sprchovacieho gélu praktizujem už niečo vyše dvoch týždňov a zatiaľ spokojnosť. Avšak musím podotknúť že šampon si na vlasy dávam stále, proste bez toho by som mal vlasy veľmi mastné, ale sprchovací gél mi nechýba, smrdieť nesmrdím a pokožka sa mi zdá byť jemnenšia. Sprchujem sa každý večer, ráno antiperspirant a voňavku ... toť vše ...
No ja už skoro 2 mesiace som bez šampónu a gélu. Jedinú negatívnu vec ktorú pozorujem je že mám hlavú plnú lupín. Netuším ako sa mám toho zbaviť. Predtým keď som používal šampón ich nebolo tak veľa respektíve vôbec.
Natrezim napísal:No ja už skoro 2 mesiace som bez šampónu a gélu. Jedinú negatívnu vec ktorú pozorujem je že mám hlavú plnú lupín. Netuším ako sa mám toho zbaviť. Predtým keď som používal šampón ich nebolo tak veľa respektíve vôbec.
Jn, zvlastne, u mna sa stratili po par dnoch bez samponu, aj ked som ich nemal ani predtym (Head&Shoulders)
javatar napísal:to je divne- ja som mal plno lupin ked som pouzival sampon
maki - ostrihanie nic nemeni... teda aspon u mna nic nemenilo
Neviem, ked mas hustejsie vlasy, tak sa ti do nich zachyti uplne kazdy pach a to casto voda neznici
hmm... ked sa obriem za casmi ked som mal dlhe vlasy (bol z toho 43cm cop ked som to dal dole) tak som ich umyval samponom, to ze sa na vlasy (nemusia byt hustejsie, aj ked ja hustejsie mam) zachyti kazdy pach mi neako uslo... asi si odkazany na sampony... alebo sa pochybuj len po cerstvom vzduchu
ja mam vlasy huste dost, aj mali teraz dlzku okolo 8-9cm a teda rozhodne nesmrdeli... nevonali sice po sampone, mali svoju charakteristicku vonu, ale o smrade nemoze byt ani reci...
co sa ostrihania tyka - jo, je to vpoho, akurat vcera som mal trosku podrazdenu hlavu, tak som sa skrabal... ale dneska uz zasa vpoho...
Natrezim napísal:No ja už skoro 2 mesiace som bez šampónu a gélu. Jedinú negatívnu vec ktorú pozorujem je že mám hlavú plnú lupín. Netuším ako sa mám toho zbaviť. Predtým keď som používal šampón ich nebolo tak veľa respektíve vôbec.
nasaď šampón, Head and Shoulders a potom prejdi na niečo slapšie napr Elseve...