Ex priatelka :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Jokerx
Amateur
Amateur

Ex priatelka :(

Príspevok od používateľa Jokerx »

Ahojte, rozhodoval som sa dlhsie ci sem napisem ale som zufaly, myslel som ze to uz prejde no mylil som sa :(, takze vam to podrobnejsie priblizim.
Mam 17 rokov, ked som mal 15, chodil som este na zakladnu skolu a v 8 rocniku k nam do triedy prislo jedno dievca, zo zaciatku som si ju velmi nevsimal, no nieco sa potom stalo, neviem to opisat, bolo to vzajomne, preskocila iskra. Zacali sme chodit von, najprv len ako kamarati, rozpravali sme sa, v skole sme sedeli pri sebe atd. Kazdy to raz zazil :). No postupne sme spolu zacali chodit, lubili sme sa, boli sme stastny. Bola moja prva, ja som to bral trosku inak ako ona. Teraz trochu preskocim, chodili sme spolu no nieco tomu chybalo, vedel som co pride a nakoniec to aj prislo, rozisla sa somnou, kedze to bola moja prva laska bol som uplne nadne, reval som jak decko, proste mi chybala a nechcel som ju stratit. V skole som bol ako mrtvola, snazila sa somnou rozpravat no ja som ju stale nejak odbyl, vyhybal som sa jej na icq, proste som nechcel mysliet na nic. Ona mi napisala a pozvala ma von, vedel som ze ju nieco trapi podla toho ako pisala. Neviem presne ako to bolo no chodili sme spolu znova, je to trochu divne no dokopy sme spolu chodili 3krat a 3krat sme sa rozisli. 3krat to bolo v novembri 2009. Proste uz som vedel ze to znova dopadne tak ako predtym, predsalen zazil som to uz 2krat. Stale som ja jej pytal ze ci mi nechce nieco povedat, proste ked som sa snazil byt snou, na nieco sa vyhovorila, nepisala somnou tak ako predtym, ale len akokeby som bol kamarat no a potom sme sa rozisli. Ja som na nu neprestal mysliet ale dufal som ze to prejde, ved predsa keby sme boli znova spolu, stalo by sa to iste. Bolo to uz v 9. rocniku, no ja som sa prihlasil na inu skolu ako ona, bolo to este vtedy ked sme sa rozisli a vedel som ze ak by som isiel tam kde ona, stale by som ju videl a stale by som na to musel mysliet. Potom sme spolu znova chodili to bolo ten 3.krat no a aj ked som to chcel zmenit uz som nemohol, dufal som ze to nejak pojde ved to nebolo vobec daleko, no kedze to uz skor bolo medzi nami na vahach, rozpravali sme sa a bala sa toho ze co bude snami ked pojdeme na rozne skoly. Vravel som ze ked budeme chciet najdeme si sposob, no ona nas vztah uz dopredu zavrhla bez toho aby tomu dala sancu, mal som pocit ze uz spolu chodime len kvoli tomu lebo ma nechcela ranit a aby som nebol znova ako duch. na strednu som nastupil uz bez nej. Kedze som ju stale lubil a chcel som byt snou, bol som uplne mimo. Aby som to skratil, teraz som uz v 2 rocniku, a aj ked som si chvilu myslel ze uz ma to preslo, znova to namna prislo, nemozem na nu prestat mysliet, sniva sa mi o nej. Chodim von, som s kamosmi, bavim sa no staci aby som bol chvilu sam a znova na nu myslim, pride mi to az chore, ved su to uz takmer 2 roky a ja na nu musim stale mysliet. Aj ked sa mi nejake dievca paci, a snazim sa ju spoznat, proste nie je to ono :(, ona bola ina ako tie baby co vidim vsade dookola, aj ked na prvy pohlad sa zdaju mile a mudre, je to kopa pubertiacok ktore len piju, fajcia atd. Akokeby sa za tie 2 roky vsetko uplne zmenilo, ale nie, ona je taka aku by som chcel, proste je to moj typ. Je ina ako ostatne, pacia sa mi jej nazory, je inteligentna a nad vela vecami ktore mi povedala som sa zamyslel ale to ma donutilo len po nej tuzit viac a viac. No ona svoje city nedava velmi najavo, neviem vobec co si mam mysliet, nie je ten typ co kazdemu rozprava o tom co ju trapi, nie je zavisla na niekom, aj kvoli tomu ma pritahuje. Som fakt zufaly, musim na nu mysliet, musim mysliet na to co vsetko by sme robili keby sme boli spolu, kam by sme isli, nemozem to zastavit a aj ked sa snazim nemysliet na nic, stale to pride. Ked ju stretnem, rozbucha sa mi srdce ako na zaciatku, ked to bolo vsetko este take nevinne. Aj keby sme spolu znova chodili, neviem ci by to fungovalo, asi nie ale aj ked si to hovorim, aj ked mozog vie ze by to nefungovalo, srdce si hovori svoje. Neviem co mam robit, neviem ocom sa snou mam rozpravat ked ju stretnem, ved ani netusi ze ju stale lubim a keby to vedela co by si omne pomyslela. Keby som jej to povedal, a ona by mi to necitila tak ako ja, uz by som ju nikdy neuvidel, a to nechcem. Chcem s snou chodit von, chcem ju vidat no co mam robit ked budem snou a ja budem chciet nieco viac ale ona len priatelstvo? Je to medzi nami divne, nechcem aby to skoncilo, kedze som ju velmi zo zaciatku nepoznal tak dobre, ale cim viac som o nej vedel tym viac sa mi pacila, ako dievca, ako clovek. No nemyslel som na to ze ked to medzi nami nebude fungovat, stratim ju ako priatelku ale aj ako kamarata :(.
Prepacte za ten dlhy text, no neviem co mam robit :(. Mozno sa tu niekto najde kto ma podobnu skusenost a ma aj riesenie, ja som ho nenasiel :?.

(Ospravedlnujem sa za pravopisne chyby)
Fiju
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Ex priatelka :(

Príspevok od používateľa Fiju »

Ako sa hovori - kamaratstvo sa moze zmenit na lasku, ale naopak to uz nejde. Mne sa nieco podobne tiez stalo par rokov dozadu a tiez mi to trvalo velmi dlho sa cez to preniest, kedze to bola moja prva - bol to presne rok. Podobny pripad som zazil aj koncom roka, ked som mal dilemu ci pokracovat v priatelstve a vidat dotycnu a trapit sa, alebo uplne obmedzit kontakt. Vydrzal som mesiac bez nej, ale dlhorocne priatelstvo mi je ovela prednejsie a bola by skoda zahodit ho. A navyse, tym, ze obmedzis kontakt ju stratis uz uplne. Nechcem ti davat marne nadeje, ale ked s nou budes travit cas, mozno to o par mesiacov /a mozno az rokov/ medzi vami opat zaiskri. Kazdopadne potrebujes cas a ked ho budes travit s nou, casom ta to tak ci tak prejde, urci si priority, priatelstvo by malo byt dolezitejsie ako vztah.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

V skatke.
Tvoj problem. Chces sa s nou stretavat, ale nemozes "prezit", ze to nie je vztah, proste tazko, ked k nej nieco citis ine. Vyries si tento rozpor, pretoze oboje naraz nepojde.
Kazdopadne potrebujes cas a ked ho budes travit s nou, casom ta to tak ci tak prejde
S tymto tvrdenim suhlasim len z polovice. Ono to prejde, ale ten cas bude neskutocne dlhy, uz teraz je to dlho. Ludia prichadzaju a odchadzaju, naco hladat cestu vacsieho odporu?
Jokerx
Amateur
Amateur

ved to ze ja snou chcem byt, len sa bojim aby som to nepokazil, len proste ona uz nechodi na icq, ked pride na chat a rozmyslam ako zacat, proste o chvilu odide, ked som tam prihlaseny a pride, potom znovu odide, neviem ci sa mi vyhyba alebo proste je zaneprazdnena, aj ked ju stretnem a rozpravame sa co nove a tak, stale na zastavke a to sa len dozviem ze ide zo skoly a co bolo v skole, a uz nastupuje na autobus, viem ze je to moja vina lebo som bol taky aj ked ma pozvala von a nerozpraval som vela, asi si mysli ze ja nemam zaujem ani o priatelstvo. a aby som este doplnil, tiez sme spolu boli dokopy jeden rok.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Viem o com hovoris, chlape.. Na to je jediny liek. Najst si este jednu, ktora je 1000x uzasnejsia, ako ta predtym. :smt023

Dovtedy si uzivaj, chod von s kamaratmi, zabavaj sa a snaz sa vzdy niecim zamestnat, aby si co najmenej casu bol sam a travil ho myslenim na tuto kocku.

Alebo jej to otvorene povedz, ze ju stale lubis, a ze by si to s nou chcel skusit znovu. Co mozes stratit?
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

to ze pride na ICQ iba na chvilu moze znamenat aj to, ze si ta kontroluje, statusy a pod., co znamena, ze by tam mohol byt zaujem, skus este nejak "zautocit" a uvidis
Jokerx
Amateur
Amateur

S.T.E.A.L.T.H napísal:V skatke.
Tvoj problem. Chces sa s nou stretavat, ale nemozes "prezit", ze to nie je vztah, proste tazko, ked k nej nieco citis ine. Vyries si tento rozpor, pretoze oboje naraz nepojde.

S tymto tvrdenim suhlasim len z polovice. Ono to prejde, ale ten cas bude neskutocne dlhy, uz teraz je to dlho. Ludia prichadzaju a odchadzaju, naco hladat cestu vacsieho odporu?
Mozno to je otom ja som chcel snou byt dlhsie a zazit snou viac, keby sme boli spolu dlhsie mozno by to preslo mna alebo proste by sme boli na rovnako a zhodli sa. Chcel by som vediet ako by to dopadlo keby to pokracovalo.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

another "unique" story :roll:

1. trapi ta ked si s nou? tak sa izoluj! na ICQ vymazat alebo strcit so skupiny kde ju nebudes vidiet a hotovo (ja som si raz byvalku musel vymazat odvsadial lebo bolo doslova utrpenie ked som niekde videl jej meno)
2. to co ti hovori p4ra - zabavaj sa, teraz to potrebujes aj ked mas pocit ze to nechces
3. ak mas niekedy zautocit tak isto nie teraz - lebo teraz si troska (no offense) a s troskami si zeny zacinaju len z lutosti -> takze sa vzchop, zriekni sa jej, osetri a zacel rany a potom sa rozhodni ci chces zase novy vztah s tou istou alebo si najdes inu

howhg!

//autoeditácia príspevku (14 Apr 2011, 17:25)
Jokerx napísal:Mozno to je otom ja som chcel snou byt dlhsie a zazit snou viac, keby sme boli spolu dlhsie mozno by to preslo mna alebo proste by sme boli na rovnako a zhodli sa. Chcel by som vediet ako by to dopadlo keby to pokracovalo.
Ked si otvoris ranu (si s nou) a das anestetikum (si dlhsie s nou a navravas si ze je vsetko ok) tak ta to opat zacne boliet ked vytriezves. Si na nej zavisly! Od toho prec!
Jokerx
Amateur
Amateur

Ing. FijoK napísal:to ze pride na ICQ iba na chvilu moze znamenat aj to, ze si ta kontroluje, statusy a pod., co znamena, ze by tam mohol byt zaujem, skus este nejak "zautocit" a uvidis
prave to ze na icq uz nechodi, predtym tam stale bola ona a ked ja som sa jej vyhybal tak som tam nechodil, no kedze ja som tam teraz stale ona tam nechodi, aj ked ju nevidim na nete skoro vobec, no ked je napr. na facebooku na icq nie je. Ako myslis "zautocit" ja neviem nejak zistis co si vobec o mne mysli bez toho aby som sa vtieral
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Presne v tvojom veku som mal podobný problém s jednou babou, takto ma naťahovala cca rok, potom rok pauza a keď už som na ňu pomaly aj zabudol zrazu sa objavila a zasa to isté... Jediné čo mi pomohlo je, že som sa na ňu vykašlal... Ona mi o niekoľko rokov povedala, že som bol ňu až príliš dobrý chalan a že by mi ublížila... Zaujímavé na to je to, že si v tom čase našla chlapca čo má nový sedmový bavorák... Takže predpokladám, že tá tvoja je podobná a nemá záujem o citlivého chlapca ako si ty. Neber to ako urážku, ale už ti teraz nepomôže začať sa hrať na tvrdého, ona si ťa nejak zafixovala a už pre ňu nebudeš zaujímavý... Občas ešte na tieto baby pôsobí to, že sa na ňu celkom vykašleš, prestaneš sa s ňou baviť a občas sa stane, že v tej chvíli sa ona ozve ako tvoja najlepšia kamarátka, ale bude to len mylný dojem záujmu z jej strany a nenechaj sa tým oklamať. Každému chýba to, čo nemôže mať... Tebe chýba ona, lebo ju nemôžeš mať. Skús hľadať iné dievčatá, len prosím ťa nechoď za nimi s tým, že si smutný chlapec ktorého opustilo dievča... To na ne nezaberá. Skús myslieť pozitívne, niečo vypiť, zabaviť sa a spoznať nových ľudí... Ako si sám hovoril, vtedy ti je fajn, tak to rob čo najčastejšie a určite niekto čoskoro príde :)
Jokerx
Amateur
Amateur

p4ra napísal:Viem o com hovoris, chlape.. Na to je jediny liek. Najst si este jednu, ktora je 1000x uzasnejsia, ako ta predtym. :smt023

Dovtedy si uzivaj, chod von s kamaratmi, zabavaj sa a snaz sa vzdy niecim zamestnat, aby si co najmenej casu bol sam a travil ho myslenim na tuto kocku.

Alebo jej to otvorene povedz, ze ju stale lubis, a ze by si to s nou chcel skusit znovu. Co mozes stratit?
Prave to ze ked to skusim, a ona nema zaujem stratim ju uz navzdy, nemohli by sme byt priatelia, keby vedela ze ju lubim bolo by to divne, aj z mojej aj z jej strany :?

//autoeditácia príspevku (14 Apr 2011, 17:33)
javatar napísal:another "unique" story :roll:

1. trapi ta ked si s nou? tak sa izoluj! na ICQ vymazat alebo strcit so skupiny kde ju nebudes vidiet a hotovo (ja som si raz byvalku musel vymazat odvsadial lebo bolo doslova utrpenie ked som niekde videl jej meno)
2. to co ti hovori p4ra - zabavaj sa, teraz to potrebujes aj ked mas pocit ze to nechces
3. ak mas niekedy zautocit tak isto nie teraz - lebo teraz si troska (no offense) a s troskami si zeny zacinaju len z lutosti -> takze sa vzchop, zriekni sa jej, osetri a zacel rany a potom sa rozhodni ci chces zase novy vztah s tou istou alebo si najdes inu

howhg!

//autoeditácia príspevku (14 Apr 2011, 17:25)
Ked si otvoris ranu (si s nou) a das anestetikum (si dlhsie s nou a navravas si ze je vsetko ok) tak ta to opat zacne boliet ked vytriezves. Si na nej zavisly! Od toho prec!
ide o to ze aj ked ju nevidim na icq, alebo hocikde inde, stale mi pride na rozum.
[/quote]Ked si otvoris ranu (si s nou) a das anestetikum (si dlhsie s nou a navravas si ze je vsetko ok) tak ta to opat zacne boliet ked vytriezves. Si na nej zavisly! Od toho prec![/quote]
popisal si to velmi presne, no co mam robit, ide o to ze ona je mila a proste snazila sa aby to bolo ok, ved ja to chcem tiez len proste ked ju stretnem nemozem sa tomu vyhnut, nebolo by to fer a ani slusne.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Mozno to je otom ja som chcel snou byt dlhsie a zazit snou viac, keby sme boli spolu dlhsie mozno by to preslo mna alebo proste by sme boli na rovnako a zhodli sa. Chcel by som vediet ako by to dopadlo keby to pokracovalo.
Keby pes nesral, tak by ho roztrhlo, prepac za taku poznamku, ale ty si sam robis problemy. Lepsie je kaslat na to, ver mi. Javatar, Bushido... maju pravdu.
Jokerx
Amateur
Amateur

Bushido napísal:Presne v tvojom veku som mal podobný problém s jednou babou, takto ma naťahovala cca rok, potom rok pauza a keď už som na ňu pomaly aj zabudol zrazu sa objavila a zasa to isté... Jediné čo mi pomohlo je, že som sa na ňu vykašlal... Ona mi o niekoľko rokov povedala, že som bol ňu až príliš dobrý chalan a že by mi ublížila... Zaujímavé na to je to, že si v tom čase našla chlapca čo má nový sedmový bavorák... Takže predpokladám, že tá tvoja je podobná a nemá záujem o citlivého chlapca ako si ty. Neber to ako urážku, ale už ti teraz nepomôže začať sa hrať na tvrdého, ona si ťa nejak zafixovala a už pre ňu nebudeš zaujímavý... Občas ešte na tieto baby pôsobí to, že sa na ňu celkom vykašleš, prestaneš sa s ňou baviť a občas sa stane, že v tej chvíli sa ona ozve ako tvoja najlepšia kamarátka, ale bude to len mylný dojem záujmu z jej strany a nenechaj sa tým oklamať. Každému chýba to, čo nemôže mať... Tebe chýba ona, lebo ju nemôžeš mať. Skús hľadať iné dievčatá, len prosím ťa nechoď za nimi s tým, že si smutný chlapec ktorého opustilo dievča... To na ne nezaberá. Skús myslieť pozitívne, niečo vypiť, zabaviť sa a spoznať nových ľudí... Ako si sám hovoril, vtedy ti je fajn, tak to rob čo najčastejšie a určite niekto čoskoro príde :)
ved to ze vtedy ked som ju ignoroval a neodpisoval jej, vyhybal sa jej ona prejavila znovu zaujem to bolo druhy krat ked sme sa dali dokopy. Ide aj o to ze ja som to pokazil, nebol som sam sebou, proste som sa hral na niekoho kto niesom kvoli tomu aby som urobil dojem, no klamal som sam seba

//autoeditácia príspevku (14 Apr 2011, 17:39)
S.T.E.A.L.T.H napísal:
Keby pes nesral, tak by ho roztrhlo, prepac za taku poznamku, ale ty si sam robis problemy. Lepsie je kaslat na to, ver mi. Javatar, Bushido... maju pravdu.
takze myslis ze by som mal uplne prerusit kontakt?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Prosím ťa len si nenahováraj, že je to všetko tvoja chyba... Robíš z tej *iče úžasnú babu, najlepšiu na svete... Myslíš, že takto sa správajú fajn baby ? Rozíde sa s tebou, potom sa vráti a potom znovu a znovu ? To je podľa teba tak super? Zamysli si sa nad tým... Tiež ma takto 3x dostala lebo som mal mozog zatienený zalúbenosťou a hneď som zabudol na všetko čo robila, ako sa chovala, tak si to všetko pekne pripomeň a uvedom si, že ona ti za to trápenie nestojí.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Jokerx napísal:takze myslis ze by som mal uplne prerusit kontakt?
Ano. Zeny sa sice niekedy snazia po vztahu aspon o kamaratstvo, pre muza je to vsak bezprostredne po vztahu v drtivej vacsine destruktivne. Predstavuj si ze zomrela (krute ale mne to dost pomahalo) ked uz ti pride na rozum.
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

ja osobne by som absolutne prerusil kontakt a zacal robit nieco co ma bavi.
riadil sa radami, ktore tu vzdy ludi poradia:
1. zabudnut na nu a prestat na nu mysliet
2. odvsadial zmazat a odstranit (FB, ICQ ...)
3. zamerat sa na nejake hobby
4. chodit von s kamaratmi a zabavat sa

5. niekto radi najst si inu... takze ak mas na to zaludok a naladu, mozes si najst aj inu. tym padom splnis to ze na nu nebudes mysliet, lebo budes mat novu. ale na to musi byt prilezitost, takze ak nepojdes von a do spolocnosti, tak si novu nenajdes.
Jedy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jedy »

Citlivy chlap poznam, sam som, tato baba bola s tebou tolko krat len preto lebo ta lutovala ze si bol smutny/bezzduchy/... jej to mozno teraz vyhovuje ze je bez teba, mozno si riesi ine veci teraz... mozno sa mylim ....
chod sa rozibit na akciu kde su baby :smt033 :smt033
mozno natrafis na rovnaky typako si ty...... ktory ti opetuje city
good luck son
Jokerx
Amateur
Amateur

Bushido napísal:Prosím ťa len si nenahováraj, že je to všetko tvoja chyba... Robíš z tej *iče úžasnú babu, najlepšiu na svete... Myslíš, že takto sa správajú fajn baby ? Rozíde sa s tebou, potom sa vráti a potom znovu a znovu ? To je podľa teba tak super? Zamysli si sa nad tým... Tiež ma takto 3x dostala lebo som mal mozog zatienený zalúbenosťou a hneď som zabudol na všetko čo robila, ako sa chovala, tak si to všetko pekne pripomeň a uvedom si, že ona ti za to trápenie nestojí.
nepovedal som ze je to vsetko moja chyba, len ze si za to mozem aj sam, viem ze ona za to tiez moze, ved ma nechala sa trapit a klamala mi ked som sa jej pytal ze co je ale to je jedno teraz..

//autoeditácia príspevku (14 Apr 2011, 18:20)
jefty napísal:ja osobne by som absolutne prerusil kontakt a zacal robit nieco co ma bavi.
riadil sa radami, ktore tu vzdy ludi poradia:
1. zabudnut na nu a prestat na nu mysliet
2. odvsadial zmazat a odstranit (FB, ICQ ...)
3. zamerat sa na nejake hobby
4. chodit von s kamaratmi a zabavat sa

5. niekto radi najst si inu... takze ak mas na to zaludok a naladu, mozes si najst aj inu. tym padom splnis to ze na nu nebudes mysliet, lebo budes mat novu. ale na to musi byt prilezitost, takze ak nepojdes von a do spolocnosti, tak si novu nenajdes.
1. oto sa snazim
2. som off na chate aj icq
3. mam jedno hobby no je to len za pc, cez leto je toho viac
4. to robim

5. mna to nejak velmi netaha, zatial som nenatrafil na nejaku ktora by ma zaujala

//autoeditácia príspevku (14 Apr 2011, 18:25)
Jedy napísal:Citlivy chlap poznam, sam som, tato baba bola s tebou tolko krat len preto lebo ta lutovala ze si bol smutny/bezzduchy/... jej to mozno teraz vyhovuje ze je bez teba, mozno si riesi ine veci teraz... mozno sa mylim ....
chod sa rozibit na akciu kde su baby :smt033 :smt033
mozno natrafis na rovnaky typako si ty...... ktory ti opetuje city
good luck son
moze to byt preto, no posledny krat sme sa dali do kopy tak ze ja som si ju proste nevsimal a bol som v pohode :D
asi pojdem mas pravdu, aj ked ja niesom moc na taketo veci skor s kamosmi na pivo a tak no zajdem, ved ide leto :)

//autoeditácia príspevku (14 Apr 2011, 18:26)
citim sa teraz lepsie no len sa bojim toho ze to je len docasne tak ako predtym
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

ona urobila chybu hned na zaciatku, ked sa nad tebou ulutostila a dala sa s tebou opat dokopy. to ju pravdepodobne cely ten cas trapilo..
.
a ty sa kur*a vzmuz.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

takze myslis ze by som mal uplne prerusit kontakt?
Ano. Zeny sa sice niekedy snazia po vztahu aspon o kamaratstvo, pre muza je to vsak bezprostredne po vztahu v drtivej vacsine destruktivne. Predstavuj si ze zomrela (krute ale mne to dost pomahalo) ked uz ti pride na rozum.
Javatar to vystihol najlepsie, pridavam sa, ANO
Napísať odpoveď